DKTV Anmeldelser

4 169

4,0

Jeg har bestod 300 megabit/s , men det internet kan ikke vise 1 lille video som kun på 30 sek.

Jeg var usikker på om jeg kunne nå at få net-forbindelse til den første i måneden, hvor det skifter. Jeg troede at jeg ville få et brev om det, men så var det allerede skiftet.

Vi hadde store peoblemer med en annen leverandør som virkelig ikke var til noe hjelp. Så byttet vi hit og fikk satt opp nett nesten på dagen!

1. Nettleverandør
  2. Kabel-TV-selskap
  3. Telefon- og internettjenester
  4. Telefonselskap

Om DKTV

Over hele landet samler vi folk om stærkere løsninger. Både i egne rækker, i foreninger, i erhvervslivet og inden for det offentlige.

Når flere går sammen, får alle nemlig mere, end de kunne alene. Derfor er vores motto ’stærkere sammen’.

Store værdiord er ikke os. Til gengæld er der tre ting, vi gør en dyd ud af, og de er nede på jorden, ligesom vi er. Vi gør det ordentligt, vi gør det nemt, og vi gør det sammen.

Det handler nemlig alt sammen om at være en del af et fællesskab, og det forpligter. For selvom vi arbejder med teknologi, er vi til for mennesker.

DKTV

Bredbånd
Med DKTV får du lynhurtigt bredbånd. Så snart du har bestilt bredbånd fra os, sørger vi for alt det praktiske - og du kan glemme alt om bindingsperiode og dyre oprettelsesgebyrer.
Fastnettelefoni
Telefoni med mulighed for ubegrænset tale. Ønsker du at beholde dit nuværende fastnetnummer, opsiger og overflytter vi automatisk dit nummer fra din nuværende udbyder.
Sikkerhedspakke
Har du bredbånd fra DKTV kan du, til en fordelagtig pris, tilkøbe vores Sikkerhedspakke som vi tilbyder i samarbejde med F-Secure. Sikkerhedspakken virker på både Windows og Mac.

Bra

4k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

(4 169)

170 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Jeg har bestod 300 megabit/s

11. november 2022

Hej Lamara

Det lyder helt forkert. Der skal slet ikke være ventetid på din forbindelse ved streaming af video. Vi leverer 300Mbit ud til dit stik i væggen, men jeg kan ikke se hvad der sker med hastigheden når den fortsætter via den trådløse router du har sat på.

Kontakt os på 69121212, så kan vi lave en teknisk gennemgang og se om vi kan optimere dit WiFi.

Vh. Jonas
DKTV

Det virker bare

16. august 2021

Svar fra DKTV

Det skulle det også meget gerne.

Du skal ikke desto mindre have tak for din femstjernede anmeldelse af Dansk Kabel TV.

Godt.

God service. Hghg

2. august 2021

Hej Ricky

Vi er glade for, du synes godt om Dansk Kabel TV og har anmeldt os.

Meget meget ustabilt net

22. desember 2020

Hej Oliver

Det lyder uheldigt, og som noget vi ska have fundet en løsning på.

Jeg får en kollega til at kontakte dig med henblik på at gøre dit net mere stabilt.

Dårlig service

Virkelig dårlig service og produkt kvalitet

2. november 2020

Hej Mikkel

Det skal vi have set på. Jeg får en medarbejder til at kontakte dig snarest muligt.

Søren

Det virker ikke optimalt.

8. mai 2020

Hej Simon

Det skulle det gerne. Jeg vil anbefale dig at tage kontakt til vores tekniske support på 69121212. Der sidder nogle kloge hoveder, der vil gøre alt, hvad de kan for at sikre dig, at det hele kommer til at spille optimalt.

Tak for, at du har taget dig tid til at anmelde Dansk Kabel TV.

Få kanaler, og dyrt.

Få kanaler, og derfor for dyr.

5. mai 2020

Hej Louis

Du skal have tak for de tre stjerner og for at tage dig tid til at anmeldelse Dansk Kabel TV.

Tag endelig kontakt til os, hvis du har behov for flere kanaler eller en anden tv-løsning. Så hjælper vi dig så godt, vi overhovedet kan.

Søren, Dansk Kabel TV

Super god betjening fra personalet

5. mai 2020

Svar fra DKTV

Tak for de pæne ord og de fem stjerner, Ellen.

Du må endelig tage kontakt til os, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

stabilt net

stabilt net, virker som det skal

26. januar 2020

Svar fra DKTV

Godt at høre, at dit net virker, som det skal, Emil.

Tak for en flot anmeldelse og velkommen til.

Med venlig hilsen

Kan anbefales

Virker hele tiden. Super godt.

21. mars 2019

Hej Søren

Mange tak for din femstjernede anmeldelse

Det er vi glade for at høre. Er der noget, du er i tvivl om eller har spørgsmål til, kan du altid tage kontakt til os på telefon 69121212.

Søren, Kundeservice.

Vi er jo bare kunder hos jer

Vi er jo bare kunder hos jer! er glade når krammet virker, og det gør det heldigvis for det meste😏vi er begge op i årene, så behovet er ikke så stort!!👍

18. februar 2019

Da produktet jeg får er et…

Da produktet jeg får er et youseeprodukt , er det fint nok, det virker, men faktureringen fra Danskkabeltv , og der er ting som jeg ikke bryder mig om , lav nu en fast pris på en tv pakke på hvad den vil koste , for som det er nu ser jeg en gebyr grib , betale ekstra for betalings og admin gebyr , service internet , tv service administration , KODA og copy , det tyveri med gebyrer burde stoppes

16. februar 2019