Shopcoholik Anmeldelser 23

TrustScore 1.5 av 5

1,6

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Scam, take your money, never send product, give you a fake royal mail tracking reference, don't hold your breath. Never order from any shopcoholik sites, they just keep changing the spelling of their... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg havde fået afgivet en bestilling, inden jeg tjekkede Trustpilot. Da jeg så de 3 anmeldelser herinde, forventede jeg ikke at se noget til de bestilte varer. MEN jeg har inden for ret kort tid modt... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hjalp min svigermor med at bestille nogle solcellesommerfugle hun min datter i fødselsdags gave. De blev bestilt d 6. Juni og har kun hørt at ordren er modtaget og leveret til fragt😳 de har så ligget... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Klesbutikk
  2. Dameklesbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

One stop online department store

Kontaktopplysninger

1,6

Dårlig

TrustScore 1.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Shopcoholik

Jeg har endnu ikke handler hos dem og gudske tak og lov for det. Jeg var interesseret i er produkt fra deres side , men oplysningen om produktet var mangelfuld. Jeg valgte derfor at tage kontakt til dem via mail, som står på deres hjemmeside som eneste kontakt mulighed. Kort efter min afsendte mail, får jeg en mail om at adressen ikke modtager mails eller ikke eksistere. Tænk sig hvis jeg havde haft komplikationer i forhold til en eventuel ordre, ville der ikke have været mulighed for at komme i kontakt med firmaet og penge plus produkt ville være gået tabt. Det virker meget uprofessionelt og jeg vil ikke anbefale andre at benytte siden.

31. mars 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Utroligt dårlig kundeservice...

Har købt noget legetøj i starten af nov. 2018 og kan se med det tracking nr. Der var med i min ordre at flyet fra kina blev annulleret den 16/11 2018 derefter er INTET sket og har intet hørt fra siden 🤨

Har bedt om mine penge igen, men kan være i tvivl om jeg hører fra dem igen😔 så skal i have mit råd, så køb jeres ting et andet sted på nettet ...

16. januar 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv