I see others had problems but my order went smooth ... Writing this review so people don`t really think it`s a fake website or something like that. The other web shops for different countries are co... Vis mer

Burde have nul stjerner. Hovedtelefoner knækkede efter kort tids brug.... På deres hjemmeside skriver de, at man bør købe direkte fra JBL, da de giver "Direkte garanti - For total tryghed". Ved kon... Vis mer

3,2

Middels

Ekstraordinær dårlig kvalitet

Fik et par JBL høretelefoner i gave for et år siden. De har ligget i emballagen indtil nu. Med det samme, de tages i brug, smuldrer alle tre steder, hvor der er puder. Dvs at både de to ørepuder og toppuden på bøjlen smuldrer, drysser og sviner.
Jeg har opbevaret dem tørt og ved stuetemperatur hele tiden.

13. januar 2026

Varen kom hurtigt og uden problemer

Læste de andre anmeldelser efter min bestilling, men der var absolut ingen problemer.

Varen kom frem på få dage - JBL trådløse høretelefoner - leveret i vores postkasse og med gratis fragt.

13. august 2025

JBL tune flex

Har fået JBL tune flex i fødselsdagsgave. Jeg har en iphone. Det er besværligt og fungerer ikke nemt og hurtigt.
Jeg går tilbage til mine gamle høretelefoner med ledning fra apple. ØV

2. april 2024

Jeg har ikke haft noget dårligt at sige…

Jeg har ikke haft noget dårligt at sige om jbl før nu, har 2 jbl extreme 3 som har virket upåklageligt, jeg begår så den store fejl at hente deres app JBL Portable som fortalte mig der var opdateringer til højtalerne, jeg opdaterer begge højttalere, de kan så ikke lade efterfølgende, der er absolut ingen hjælp at hente nogle steder og jeg står med 2 ubrugelige højttalere.. I mine øjne er det et scam fra jbl som gerne vil have mig til at købe nogle nye, men jeg kommer aldrig i mit liv til at ligge en 50 øre i Harmans pengekasse igen, de er nogle hustlere og de får som fortjent..

10. mars 2024

Dårlig købsoplevelse

Jeg afgav en ordre på Black Friday, og betalte med VISA-kort gennem MitID. Betalingen gik igennem, men jeg fik ingen bekræftelse.
Jeg skrev til JBL, at jeg gerne ville høre, om alt var gået igennem.
Onsdag får jeg en mail om, at købet er annulleret, fordi betalingen ikke er gået igennem. Jeg kan nu få lov til at købe produktet igen til fuld pris. Det har jeg selvfølgelig ikke interesse i. De gav også en rabatkode på 15% rabat på næste ordre, men det tilsvarer heller ikke tilbudsprisen, da jeg afgav min oprindelige ordre.

Jeg læste først anmeldelserne herinde, efter jeg havde afgivet min ordre, så jeg var da forberedt på, at det kunne blive en dårlig oplevelse, da jeg skrev og spurgte til den manglende ordrebekræftelse.

Det bliver spændende at se, om betalingen bliver trukket. Jeg har trods alt gennemført den via MitID og har aldrig før oplevet, at dette ikke har fungeret.

29. november 2023

Købt to gange

Købte først en JBL Flip 5 bærbar højttaler, som jeg var meget glad for.
Så begyndte jeg at spille som DJ til fester og købte derfor en JBL PartyBox 310 som spiller super godt og højt med den dybbe bass. Jeg anbefaler helt klart at købe fra JBL.

4. februar 2023

alt OK

Jeg købte et par Tune 710BT høretelefoner fra JBLs hjemmeside. De blev leveret indenfor de forventede 3 hverdage uden problemer, leveringen var gratis, modellen kostede ca. 200 kr mindre end hos en fysisk forhandler og der var ingen problemer med selve høretelefonerne. Det kunne godt tænkes at jeg vil købe fra JBLs egen hjemmeside i fremtiden igen.

5. april 2023

God oplevelse

Bestilte et par høretelefoner uden at tjekke anmeldelserne på siden. Blev lidt nervøs da ordrebekræftelsen først kom efter noget tid, men efter det gik alt godt.
De kom som lovede inden for 3 dage og der var ingen fejl eller skade på høretelefonerne.

5. januar 2023

mystik omkring betaling

mystik omkring betaling. Da jeg havde bekræftet ordren med mit visakort blev siden hvid uden ordrebekræftelse. Ringet til kundeservice, som først ikke kunne se min ordre, men pludselig kunne hun, men der ville gå op til en dag, før jeg fik en bekræftelse på mail. Har desværre måtte spærre mit kort, da det ikke lød troværdigt.

13. desember 2022

Køb aldrig direkte hos dem

Køb aldrig direkte hos dem. ELENDIG kundeservice! . Har nu skrevet frem og tilbage om nogle skide børnehovedtelefoner til 300kr i i over 1 uge… … hvor “on/off” trykket er defekt .

Men stadig ingen afklaring🤯

Det blev altså sidste gang jeg handler direkte hos dem. Ærgerligt .. da jeg elles altid har syntes det var gode produkter de har ..

2. desember 2022

Burde have nul stjerner.

Burde have nul stjerner.
Hovedtelefoner knækkede efter kort tids brug....
Ved kontakt til JBL, får man så svaret, at deres garanti IKKE dækker brud på materialer, selv om varen kun er 6 mdr. gammel.

4. april 2022

No warranty and no help..

I did buy a pair of headphones in end November. Here less than 3 month after I contact Customer Service because one of the ear pads has a hole in the fabric. I was sure it was part of the product but when it got worse, my friends told me that it was defect on the product.
When contacting customer care I was told that this is not covered by me warranty, because the damage looks like it has been applied not due to manufacturing fault.

I can now after 3 month, a product used 6 times. I have to decide if I will use my own money on fixing it or buy a new product. With this experience I think I will go for a new product - from another brand with better service.

17. februar 2022

Har lige købt en højttaler

Har lige købt en højttaler. Alt var perfekt. Jeg blev lidt nervøs, da der var dårlige anmeldelser herinde... Jeg ringede til support, da jeg havde overset at den var blå, ikke sort - min fejl. De kunne desværre ikke nå at ændre min ordre, men fik en rabatkode til en sort - mega god service :-) (godt nok engelsk / svensk tale) kom efter 3-4 dage. Må indrømme at jeg var ret lettet.

15. februar 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis