Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jättebra kvalitet i kläderna det var helt fantastiskt bra , bra passform , bra material så jag rekommenderar verkligen deras träningskläder. Kundservicen var den bästa jag någonsin mött , oerhört prof... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snabb service, bra priser, älskar det mjuka materialet, jätte skönt tyg och bra uppdateringar om leverans via e-post samt att det uppskattas med klarna som betalningsalternativ. Däremot kan jag tyc... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Inte världens bästa kvalitet, men det är ganska billigt, däremot sitter det snyggt. Med kvaliteten menar jag materialet är väldigt tunt har en känsla av det enkelt går sönder(dock inte hänt), stygne... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Användarvänlig hemsida där det gick enkelt att hitta rätt vara och betala. Supernöjd med produkten jag beställde också, en träningströja i storlek L då jag gått upp i vikt det senaste och behövde köpa... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Butikk med sportsklær
  2. Butikk med treningstøy
  3. Netthandelstjeneste
  4. Produsent av sportsklær

Skrevet av virksomheten

Divina is a activewear brand that offers affordable high-quality, functional and comfortable clothes.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Braa

Bara braaaa

20. januar 2025

Svar fra Divina Sports Sweden

Härligt att höra att du blev nöjd med din order!

Fantastisk kundtjänst

Mina tights "Dark Angel" gick sönder vid mesh-paneln när jag provade dem första gången. Dock fick jag direkt supertrevlig hjälp av kundtjänsten och får nu ett helt nytt par tights som ersättning.

12. desember 2024

Hej Lea!

Vad tråkigt att höra att mesh-panelen gick sönder på dina nya tights vid första användning!

Skulle du kunna höra av dig till oss på hello@divinasports.se så hjälper vi dig att fixa ett par nya tights direkt?

Inga problem

Inga problem, snabb leverans

26. november 2024

Svar fra Divina Sports Sweden

Härligt att leveransen gick smidigt!

Önskar dig en trevlig helg!

Bra underställ

Bra underställ. Billigt och bra

25. november 2024

Hej Tobias!

Härligt att du blev nöjd med varorna!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Riktigt bra kvalitet på deras kläder

Riktigt bra kvalitet på deras kläder, jag rekommenderar och snabb leverans 👍

13. november 2024

Hej Imed!

Så härligt att du är nöjd med dina varor och leveransen!

Önskar dig en fin dag!

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans! Kläderna passade bra när jag gick efter tipsen om att välja storlek. Dessa kommer säkert att bli favoriter.

5. november 2024

Hej Christina!

Härligt att du fått en bra upplevelse när du handlade hos oss. Hoppas att det blir dina favoriter!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb leverans och fantastiska…

Snabb leverans och fantastiska produkter. Alltid bästa servicen.

17. oktober 2024

Hej Linda!

Vad härligt att höra att du är nöjd med dina ordrar och haft en bra upplevelse när du handlat hos oss!

Önskar dig en fantastisk dag!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Liten i storleken

Liten i storleken, tight, tröjan var för kort

2. oktober 2024

Hej Linnea,

Vad tråkigt att du inte är nöjd med din order. Du får jättegärna kontakta oss på hello@divinasports.se om vi kan hjälpa dig med ordern!

Jag noterade att du beställt en cropped hoodie, vilken ska vara kort i modellen då den är cropped. Vi har den hoodien i vanlig längd som matchar byxorna med. Om du skulle vilja prova den hoodien så har vi alltid gratis byten. Du får gärna kontakta oss så hjälper vi till med bytet!

Ha en fin kväll :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb leverans. Bra produkt.

23. september 2024

Hej Maria!

Vad härligt att höra! Kul att du är nöjd!

Önskar dig en härlig dag!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Byxorna gick av

Byxorna gick av

9. september 2024

Hej Jasmin!

Vad tråkigt att höra detta! Givetvis ersätter vi dig för de trasiga byxorna!

Vänligen kontakta oss på hello@divinasports.se så hjälper vi dig med detta så fort som möjligt!

Snabba i leverans

Snabba i leverans. Riktigt bra bemötande. Kläder till riktigt bra pris och kvalite.

12. august 2024

Hej Niina!

Tack för alla fina ord! Härligt att höra att du är nöjd med din order och fått ett bra bemötande!

Önskar din en härlig dag!

Trevlig kommunikation!

Trevlig kommunikation, snabb leverans och fina varor av god kvalitet

5. august 2024

Hej Sofia!

Vad härligt att höra att du fått ett bra bemötande och är nöjd med beställningen!

Önskar dig en fin vecka!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Små i storlek

Små i storleken

15. juli 2024

Svar fra Divina Sports Sweden

Vad tråkigt att du upplevde plagget/plaggen små i storleken! Om vi kan hjälpa dig med din order eller rådgivning av plagg, vänligen kontakta oss på hello@divinasports.se.

Väldigt mjuka och sköna

Väldigt mjuka och sköna ! Blir lätt en ny beställning i framtiden .

5. juni 2024

Hej Angelica!

Vad roligt att höra att du gillar dina produkter och kan tänka dig beställa från oss igen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

the delivery is so fast and the items…

the delivery is so fast and the items are beautiful!
Thank you.

27. mai 2024

Hi!

We are very happy to hear that you liked the items and got the package fast!

Isac from Team Divina

Great service, quick response

I orderd the same sportlegging for the second time because I was really happy with the first one. It was exactly what I was looking for, black, ribbed fabric, not see through and looks nice on the but.
But this time there was a tiny hole in the legging. I mailed customer service and I got a quick and nice response. I could keep the one with the tiny hole and, since they didn't have the one that I got in stock anymore, I could pick any other sportlegging for free. This was really nice and I would definitely recommend them to a friend!

14. mars 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hi!

Thanks for the kind words! It makes us happy to hear that we found a good solution that you were happy with!

Isac from Team Divina

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bought my second pair of gym shorts

Bought my second pair of gym shorts. Good quality, good fit and looks great!

22. mars 2024

Hi!

We are happy to hear that you are satisfied with your purchase.

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv