Selskapet har svart
Snabb service, bra priser, älskar det mjuka materialet, jätte skönt tyg och bra uppdateringar om leverans via e-post samt att det uppskattas med klarna som betalningsalternativ. Däremot kan jag tyc... Vis mer
Selskapet har svart
Inte världens bästa kvalitet, men det är ganska billigt, däremot sitter det snyggt. Med kvaliteten menar jag materialet är väldigt tunt har en känsla av det enkelt går sönder(dock inte hänt), stygne... Vis mer
Användarvänlig hemsida där det gick enkelt att hitta rätt vara och betala. Supernöjd med produkten jag beställde också, en träningströja i storlek L då jag gått upp i vikt det senaste och behövde köpa... Vis mer
Divina is a activewear brand that offers affordable high-quality, functional and comfortable clothes.

Svar fra Divina Sports Sweden
Däremot kan jag tycka att storlekarna är lite missvisande och för lite information om byst storlekar (gällande sport bh). Dem känns väldigt små i storlekarna, har vanligtvis M men tog L denna gång och den var ändå för liten😬

Svar fra Divina Sports Sweden
Fast shipping, free size exhanges, excellent quality on the joggers I bought. Small in size however so I recommend sizing up. Overall very happy with my purchase.

Svar fra Divina Sports Sweden
Jättebra kvalitet i kläderna det var helt fantastiskt bra , bra passform , bra material så jag rekommenderar verkligen deras träningskläder. Kundservicen var den bästa jag någonsin mött , oerhört proffsig och fantastiskt bemötande , det känns att de värnar om sina kunder. Som jag tidigare sagt jag rekommenderar verkligen er att använda er av detta proffsiga företag

Svar fra Divina Sports Sweden
smidig order och leverans, grymt sköna tightts som var följsamma med bra stöd

Svar fra Divina Sports Sweden
Snabba leveranser! Bra kläder! Tummen upp!
Väldigt bra kvalitet på kläderna jag beställde och snabb leverans. Väldigt hjälpsamt att de skriver längd på modellen för att enklare kunna beställa rätt storlek.
Beställde ett par shorts ”Ratio” som jag använder till träningen. Dom funkar bra!
Jag är supernöjd med kläderna vi beställde och bemötandet vi fick när det hade blivit fel i beställningen.
Bra passform, andas väl och har levererat rätt igenom för ändamålen.
Återkommande beställning inom kort.
Enkel och snabb leverans! Superbra info på sidan att gärna välja större storleken om man var osäker och mittemellan storlekar. Kläderna uppskattas här hemma!
Mycket bra kvalitet på tightsen och snabb leverans. Kontaktade supporten gällande storlek och fick bra hjälp. Kommer att handla här igen!
Riktigt dålig kvalité på tightsen. Hann använda enstaka gånger innan massa trådar hängde lösa som gjorde så tightsen sprack.

Svar fra Divina Sports Sweden
Jag önskade att jag fått ett paket och inte uppdelat i två, då blir det två frakt.

Svar fra Divina Sports Sweden
I absolutely love your products! They all fit very well and the quality of the fabric is excellent. I have made various purchases and I intend to make more. I have recommended your products to my friends here in Sweden.

Svar fra Divina Sports Sweden
Jätte sköna tights som sitter som en smäck på rumpan, men går tyvärr sönder för snabbt.. Beställt 3 gånger och tightsen håller inte, kanske bara är jag men väldigt tråkigt då dom är svin sköna

Svar fra Divina Sports Sweden
Størrelserne passer på ingen måde. Bestilte en str m og den svare til xs.

Svar fra Divina Sports Sweden
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.