Ik heb jerrycans besteld via bol.com. Mij werd beloofd dat dit de eerstvolgende werkdag geleverd zou worden. Dit is nu al een week geleden. Er staat dat hij verzonden is, maar PostNL heeft nog niks va... Vis mer
Selskapet har svart
Via Bolcom hebben we bij de discountershop een set fietstassen en 2 snelbinders gekocht. De fietstas en de snelbinders kwamen in 2 verpakkingen en bij openen bleek dat er maar 1 snelbinder in zat..... Vis mer
Selskapet har svart
Raamfolie gekocht om mijn autoruiten te tinten. Wat blijkt, dezelfde folie ligt gewoon bij de action voor 3,29. Gewoon 10! euro goedkoper voor dezelfde shit. De rollen folie die ik bij deze shop had... Vis mer
Bij Discountershop.nl vindt u huishoudelijke producten, elektronica en modeartikelen tegen de beste prijzen en aantrekkelijke kortingen. Onze webshop is ontworpen om gemakkelijk te navigeren en biedt een naadloze winkelervaring voor onze klanten. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste gadgets of stijlvolle accessoires, je zult het bij ons vinden. We zijn altijd op zoek naar manieren om ons assortiment uit te breiden en nieuwe producten aan te bieden om aan de vraag van onze klanten te voldoen.
H.A. Lorentzstraat 10 A, 3331 EE, Zwijndrecht, Nederland
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Geweldige persoonlijke hulp van een hele lieve jongen bij de klantenservice afdeling verzend, die ervoor zorgde dat er meteen een pakket met het product waarom ik erg verlegen zat, mijn kant opging. Echt geweldig! Superblij mee!
Snelle levering, paste door brievenbus, handig verpakt , goed produkt.
Was een kado waarmee ik iemand erg blij heb gemaakt....
Top service!!!
Je kan hier bestellen met een gerust hart. De verzending is super snel en het personeel enorm behulpzaam. Ze reageren snel op je vragen en bellen ook na. Het is lang geleden dat ik zo goed ben geholpen bij een webshop. Artikel was ook precies zoals was beschreven. Dikke 10+

Svar fra Discountershop.nl
Netjes in doos verpakt en werd snel bezorgt.
Portomonee is van buffel leer en komt overeen met afbeelding en beschrijving.
Ik had nog een vraag en ik werdt netjes telefonisch beantwoord.
Ben zeer tevreden, dank je wel.!

Svar fra Discountershop.nl
Bestelling netjes verpakt en geleverd.
Product voldoet aan alle eisen👌

Svar fra Discountershop.nl
Bestelling via bol.com. Kleine beschadiging op het product. Na contact het product retour gezonden en een nieuwe besteld. Deze is gecontroleerd voor versturen zodat ik nu een goed product heb. Goede en vriendelijke service.

Svar fra Discountershop.nl
Bestelling is via blokker gedaan en deze is netjes verpakt en op tijd geleverd.

Svar fra Discountershop.nl
Beurs besteld via bol.com. zou 10 maart geleverd worden maar 16 maart nog steeds niks ontvangen. Contact met bol hierover gehad maar zij kregen niemand te pakken bij discountershop. Ik betaal uiteraard niet voor iets dat ik niet krijg, wat mij betreft mag t hele zooitje dan ook geannuleerd worden.

Svar fra Discountershop.nl
Een boodschappenwagentje gekocht in mei 2021. Ging na nog geen 3 mnd stuk. Gemeld en kreeg netjes een nieuwe. Ook deze na 3 mnd wederom stuk, wieltje afgebroken. Het was ook eigenlijk troep. Gemeld maar dit keer waren ze totaal niet behulpzaam. Ik kan fluiten naar mijn geld en ze zeggen dat het niet meer in de garantie zit.
Ik koop hier nooit meer iets!!!!!!!!!!!
Reactie op de reactie van discountershop: helemaal niet. Ik heb u dit al gemeld dat jet 1e wagentje na 3 mnd al stuk ging. Toen netjes een nieuwe gekregen maar opnieuw na 4 mnd stuk. Het was gewoon rommel 1e klas!!!! Dan zit je 2e wagentje ook gewoon in de garantie he.

Svar fra Discountershop.nl
Excellent value! Quick delivery. A minor issue resolved very quickly! Thank you Discountershop!

Svar fra Discountershop.nl
Ik had een asbak voor in de auto besteld, een dag later al geleverd, alleen bleek er een scheur in te zitten. Via de app meteen contact en er was meteen een oplossing! Ze sturen een nieuwe op, super service!

Svar fra Discountershop.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.