Prima hoor, ben al een paar jaar klant bij Elementkey en een tijd geleden had ik een technisch probleempje met een nieuw toestel. Burak heeft me toen heel vlot weer op weg geholpen, zelfs in het wee... Vis mer
Se hva andre synes
I ordered a 500GB mSATA drive. A day later, the customer service representative called me back and apologized for a technical issue on the website. He said that this drive was no longer available,... Vis mer
Ik heb 10 maanden geleden een MiniPC gekocht, i9, 64Gb, 3 * 1 Tb SSD en die leek goed te werken en toen die van mijn ma via Bol. De mijn is na herhaaldelijk automatisch te herstarten niet meer te... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Onze missie is om unieke en samengestelde computers en tablets op de markt te brengen waarbij de klant garant staat voor kwaliteit, service en vakmanschap. Bij ELEMENTKEY® merken wij dat er afgelopen jaren een grote toename is aan de type computers waarbij de klant vaak door de bomen de bos niet meer ziet. Wij maken hier een einde aan. Bij ELEMENTKEY® weet je exact wat je koopt.
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prima hoor, echt een aanrader !
Prima hoor, ben al een paar jaar klant bij Elementkey en een tijd geleden had ik een technisch probleempje met een nieuw toestel. Burak heeft me toen heel vlot weer op weg geholpen, zelfs in het weekend !
Very well
I ordered a 500GB mSATA drive.
A day later, the customer service representative called me back and apologized for a technical issue on the website. He said that this drive was no longer available, so they would send me a 1000GB mSATA drive for the same price.
The drive arrived quickly, and everything works perfectly.
Great service. Highly recommended!
Als je iets bestelt betaalt en daarna…
Als je iets bestelt betaalt en daarna een mail we hebben het niet op voorraad
En wordt niet geleverd heel slecht heel slecht haal het dan van je site af

Svar fra Elementkey
De pixelpro laptop die ik bij Elementkey kocht crashte binnen drie dagen. Na app contact met de expert kon ik deze terug zenden. Binnen twee dagen kreeg ik een hele nieuwe laptop toegestuurd die tot nu toe (1 week) uitstekend werkt. Goede service.
Elementkey minipc i9…
Heb bij Dr,phone een Elementkey minipc i9 gekocht... na wat kleine probleempjes door waarschijnlijk verkeerd geinstaleerde programma's door mezelf ben ik supergoed geholpen door AYAR via whatsapp en alles werd opgelost! echt een topper die alles weet van computers!
Ik heb 10 maanden geleden een MiniPC…
De mijn is na herhaaldelijk automatisch te herstarten niet meer te herstellen, zelfs niet via de speciale pagina is er geen enkele herstel mogelijkheid.
Die van Ma gaat ook steeds vaker vast hangen en herstart soms uit zichzelf en soms moet je hem zelf herstarten, en dit gebeurd nu bijna dageljks.
Ik heb herhaaldelijk gezecht alles te willen retourneren wegens ondeugelijke producten maar zij zeggen dat dat niet kan en weigeren inname en retouren van geld.
Dus overweeg nu een advocaat in de arm te nemen en dan mss een rechtzaak?

Svar fra Elementkey
Erg blij met mijn gamemuis.
Erg blij met mijn gamemuis.
Accu gaat aardig lang mee en ligt lekker in de hand.
Uitstekende service
Uitstekende service. Voldoen aan al je wensen. Zal zeker in de toekomst weer terugkomen. Bedankt jongens!!
Dik tevreden
Vriendelijk te woord gestaan. Product binnen 24 uur geleverd. Ik heb er lang naar gezocht, maar hier heb ik een super kwaliteit mini-laptop gekocht. Het dingetje ziet er onverwoestbaar uit!
De bezorgtijd was best snel en kreeg…
De bezorgtijd was best snel en kreeg goede uitleg via WhatsApp.
Geweldige firma
Vandaag besteld, morgen geleverd.
Goede communicatie via email !
Een fantastisch apparaat !
Goede prijzen en groot assortiment, helemaal tevreden!
Makkelijk te bereiken, vriendelijke mensen. Groot assortiment en goede prijzen, helemaal tevreden! Een aanrader!!
Gewoon een geweldig goed bedrijf met…
Gewoon een geweldig goed bedrijf met heel veel high tech en telecom en games producten.
Top service
Goede service en contact
Levering was niet voorradig. Maar zeer snel en goed contact met service via app. Snel alternatief geregeld die ik langs kon halen. Super geregeld!
Super goede service.
Super goede service.
Ik had een probleempje met de computer maar zo als zij dit hebben opgelost is echt uniek te noemen.
Echt indrukwekkende service.
Hoog kwaliteit product voor lage prijs
Hoog kwaliteit product voor lage prijs, snelle levering alles tip top inorde
Goed geholpen bij aankoop
Goed geholpen bij aankoop. Aankoop was bij nader inzien niet naar wens maar dat is prima en snel afgehandeld. Aankoop retour als ook het aankoopbedrag. Goede service dus!
Goed advies
Goed advies, snelle leveringen, top! Ook het aangekochte produkt voldoet prima, nog niet zo lang in gebruik maar als ie het blijft doen, top kwaliteit!
Elementkey mini pc was stuk.
Telefonisch overleg gehad met drPhone, de leverancier van de pc. Daarna communicatie via whats app over probleem. Kon hem langsbrengen. De volgende dag melding van reparatie, en prima voorstel voor uitbreiden van geheugen. Prettig contact. Prettige prijs. Kon 's avonds al de mini pc ophalen. Werkte weer goed, dag daarop nog WhatsApp of alles naar wens ging. Prima service, goed contact.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.