Het is een heel goed concept. Wij hebben nu allemaal DVD's van een overlijden en zo zijn er ook veel dubbele, maar ook weel oude waar niemand nog interesse in heeft en dankzij Discmannetje belanden z... Vis mer
Se hva andre synes
Dit werkt echt super makkelijk: scannen met de app, inpakken met het verzendlabel erop, klaar! Ook de support was snel toen het 1e verzendlabel niet opende. Klein verbeterpuntje: het zou fijn zijn o... Vis mer
Selskapet har svart
De discmannetje app is geweldig handig, alle film dvd's en muziek cd's die je van de hand wil doen zijn makkelijk via de barcode in te scannen. Werkt op Android en IPhone. Je krijgt een prijsvoorstel... Vis mer
Fijn dat me dvds hergebruik worden maar wil graag weten welke er niet ok waren en dat word niet gezegd ik heb ze thuis gecheckt namelijk
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Discmannetje: verkoop je cd’s, dvd’s, blu-rays en games razendsnel. Gratis verzenden, snel geld op je rekening. Heb jij thuis nog stapels cd’s, dvd’s, blu-rays of games liggen? Met Discmannetje verander je die in een handomdraai in geld. Discmannetje is de makkelijkste manier om je oude media te verkopen. Scan de barcode, ontvang direct een prijsvoorstel en verzend je items gratis. Na controle staat het geld snel op je rekening. Geen gedoe met foto’s maken, onderhandelen of verzenden naar kopers.
Kontaktopplysninger
Nederland
- discmannetje.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Gemakkelijke tool waarmee je direct het…
Gemakkelijke tool waarmee je direct het aanbod ziet en alles prima financieel snel afgehandeld. Vriendelijk en efficiënt.
Makkelijk en eerlijk qua prijs
Makkelijk en eerlijk qua prijs, alles netjes afgehandeld.
Prima aangepakt.
Prima !!
Prima !!! Snelle vriendelijk kontakt gehad en vlotte afhandeling !
De app werkt makkelijk en de…
De app werkt makkelijk en de communicatie daarna gaat vlot.
Alles conform afspraak
Alles conform afspraak. Mis alleen terugkoppeling welke zijn afgekeurd.
Fijne service
Fijne app. Duidelijk instructies. Snel verwerkt en alle dvd's zijn aangenomen. Betaling was ook snel voldaan.
Kennen blijkbaar de waarde van producten niet!!!
Ik bood 36 Bluray's aan waarvan 4 stuks 4k uhd waren ik vroeg 100 euro voor alles of tewel 2.77 per stuk, ze wouden maar 70 geven of te wel nog geen 2 euro per stuk als je echt in geldnood zit ga je hier mee akkoord dus wees gewaarschuwd

Svar fra Discmannetje
Het is een heel goed concept.
Het is een heel goed concept.
Wij hebben nu allemaal DVD's van een overlijden en zo zijn er ook veel dubbele, maar ook weel oude waar niemand nog interesse in heeft en dankzij Discmannetje belanden ze niet in de vuilbak maar worden ze mooi gerecycleerd.
Makkelijke app en correcte afhandeling
Makkelijke app en correcte afhandeling
Staan je te woord.
Staan je te woord.
En je krijgt altijd berricht terug.
Ben blij met discman , goede aanrader

Svar fra Discmannetje
Eenvoudige manier om cd’s een tweede…
Eenvoudige manier om cd’s een tweede leven te geven. Snelle en duidelijke reactie.

Svar fra Discmannetje
Fijn dat me dvds hergebruik worden maar…

100 procent goed!
Inleveren, gratis verzenden en uitbetaling is goed afgehandeld! Mooi dat cd's & dvd's een tweede leven krijgen.

Svar fra Discmannetje
Dit werkt echt super makkelijk
Ook de support was snel toen het 1e verzendlabel niet opende.
Klein verbeterpuntje: het zou fijn zijn om te weten welke cd’s achteraf niet geaccepteerd waren. Maar over-all dik tevreden met deze dienst!

Svar fra Discmannetje
Fijne app om voor een kleine vergoeding…
Fijne app om voor een kleine vergoeding je dvd’s of blueray’s te verkopen. Grootste +punt is de gratis verzending!!!

Svar fra Discmannetje
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.