Reidarbua var akkurat som beskrevet og enda litt til. Flott beliggenhet med utsikt til opprørt hav, romslig allrom med kjøkken, spiseplass og stue. Gode madrasser i alle senger. To fine bad, et med du... Vis mer
En engasjert og hjelpsom turleder tok oss med på en minnerik øyhopping. Valget av overnattingssteder var akkurat riktig for denne turen og det ble vartet opp med topp matopplevelser. Sykkeletappene va... Vis mer
Selve oppholdet var bra, vertsfolket gjorde det de kunne for at vi skulle trives og ha det greit! Det ble nok en del språkproblemer for de pratet polsk og delvis engelsk. Litt irritasjon ble det når v... Vis mer
Huset fungerte veldig godt for oss, Vi var flere som bodde der, inkludert små barn, og det er en kjempefordel at det er flere bad slik at småbarna kan ha et eget. Dessuten fikk vi veldig god service... Vis mer
Norway`s number one choice for fishing. Book accommodation, boats in Norway in a quick and easy way. We offer countless destinations related to Sea fishing and Freshwater fishing.
Ingvald Ystgaards veg 13A, 7047, Trondheim, Norge
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Rorbua var kjempefin👍
Uteområdet kunne vært avstengt,slik at vi kunne slippe at andre beboere sneiet forbi oss.
Det luktet veldig dårlig fra søppeldunkene. Når vi åpnet lokket for å kaste søppel, vart vi møtt av et hav av larver. Mye fluer rundt hytta.
Men som sagt, hytta var fin, det lukta nyvasket da vi kom dit. Kommer gjerne tilbake.😊

Svar fra Din Tur
Veldig hyggelig og kjempe bra sted.
Veldig mange og store fisk 🐠.
Butikken med maten på plass.👏👍

Svar fra Din Tur
Toppen! Bra väder, bra fiske. Såg både lunnefågel, späckhuggare och älgar (!) på fjorden.

Svar fra Din Tur
Vi hadde et fint opphold, passet akkurat for oss 👍
Fint område (har vært der før 😉), supert vær ☀️ og fine opplevelser (Vega-trappa, Verdensarvsenteret og Vega Havhotell/middag😋 )

Svar fra Din Tur
Flott plass , bra leilighet og båt . Det eneste som er negativt er renholdet som er for dårlig .

Svar fra Din Tur
Dessuten fikk vi veldig god service fra utleier, vi kom til hus ferdigpyntet med friske blomster, og veldig på tilbudssiden.