Dinitrol VÄNERSBORG!
Dinitrol VÄNERSBORG!
Bilen min så heilt forferdelig ut etter å ha vært til dinitrol behandling her, det var så skuffende og frustrerende! Det var dinitrol produkt alle plasser det ikke skulle være, blant annet på rattet, gass- og bremsepedal, dørkmatten, på den avtagbare dørkmatten, girspaken, dørhåndtak og setet. For å nevne andre plasser så var det i dørkarmene på bilen, felgene, frontlyktene og panseret. Etter en slik behandling skal bilen bli vasket og klargjort til kunden slik at dette ikke forekommer, ifølge dinitrols hovedkontor. hovedkontoret kunne også nevne at løftepunktene på bilen skulle bli behandlet etter bilen har komt ned igjen på bakken, (etter jeg klagde på det ikke var gjort og der var rust. Man kan undre seg om dem i det heile tatt har fjernet rusten før dem har lagt på behandling, men det er kun spekulasjoner uten hold) men det meinte vänersborg ikke var prosedyre. Dinitrol vänersborg prøvde å rydde opp etter seg etter flere klager og besøk, men det var forgjeves. Slurv og slarv. Ta bilen til til et annet dinitrol senter. Skulle gjerne lagt ved bilder men jeg har dem ikke tilgjengelig for øyeblikket!

Svar fra Dinitrol Center Glostrup & D1 Bilsyn