Dinitrol Anmeldelser 4 380

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God og nem bookingproces. Bil færdig til aftalt tid. Der var en mindre detalje omkring det ene hjul, der skulle klares, men det tog centret sig af uden nogen som helst diskussion. Jeg er meget t... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dinitrol i Glostrup kan varmt anbefales. Meget professionelle, grundige og kundevenlige. Fleksible aflevere/hente tider. Meget tilfreds!

Informasjon om virksomheten

1. Bilverksted
  2. Mekaniker

Skrevet av virksomheten

Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse. Vi er Danmarks største udbyder af undervognsbehandling med centre fordelt over hele landet. Vi arbejder hele tiden på at gøre VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE endnu bedre! På den måde kan vi altid sikre den bedste kvalitet. Hos Dinitrol er kvali­tet og service afgørende for en ordentlig rustbeskyttelse – og vores kunders tilfredshed.

En kvalitets rustbeskyttelse betaler sig altid

Skrevet av virksomheten

Vi forpligter os overfor vores kunder og går aldrig på kompris med kvalitet og service.
Vores høje kvalitets krav består af: Som den eneste landsdækkende kæde, er alle Dinitrol Centre kontrolleret og godkendt af Teknologisk Instituts omfattende og uvildige kontrolordning. Det garanterer dig en rustbeskyttelse af højeste kvalitet. Med indgående viden omkring rustangreb og bil vedligeholdelse rådgiver vi dig omkring hvilken rustbehandling, der er den rigtige for din bil. Vi udfører gerne et rusttjek og genbehandler først din bil, når det er nødvendigt. Markeds mest detaljerede sprøjteskemaer samt grundig løbende uddannelse af erfarne sprøjteoperatører sikrer dig, at rustbeskyttelsen bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer. Dinitrol Fotodokumentation er din sikkerhed for, at bilen har undergået den omfattende adskillelse af vognbunden, der er nødvendig for at opnå en høj kvalitets rustbeskyttelse.

Vi giver op til 30 års garanti

Vi giver den bedste garanti på markedet og sørger for du altid er tilfreds som kunde.

Du modtager et garantibevis hver gang din bil behandles ud fra ovenstående behandlingsintervaller. Her kan du se en detaljeret oversigt, over alle de behandlinger din bil har fået, dato for behandling, samt hvilket Dinitrol center der har udført behandlingen.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

4k anmeldelser

Har svart på 57 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

God og nem bookingproces

God og nem bookingproces.
Bil færdig til aftalt tid.
Jeg er meget tilfreds med centret.

10. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Føler at min bil er i trygge hender

Jeg antar at det ikke er mange bileiere som legger seg under sin bil for å sjekke kvaliteten på undervogns behandlingen. Det gjør derimot mitt merkeverksted som gir den topp karakter.
Hyggelig service og utmerket online informasjon

3. september 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv