Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde i dag besøg af Kevin Lee og sikke en god oplevelse. Han var utrolig venlig, grundig og professionel. Vil klart anbefale at få besøg af ham når der skal tages billeder!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kevin er en fotograf der har blik for detaljen på billederne. Tingene skal stå helt i den rigtige vinkel før han er tilfreds 😊 Også gode dronefotos 👌🏼

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Fotograf
  2. Flyfotograf
  3. Billedbyrå
  4. Billedservice

Skrevet av virksomheten

Verdens bedste boligoplevelse starter her. Ejendomsmæglere over hele Danmark bruger hver dag Diakrits løsninger til markedsføring af boliger og erhvervsejendomme. Det er vores ambition at udfordre status quo og altid levere allerhøjeste kvalitet. Diakrit har siden 2001 været en del af millioner af bolighandler over hele verden. Vores platforme og løsninger er bygget på erfaring, ekspertise og partnerskaber for at tilbyde den bedst mulige oplevelse og levere synlige resultater for ejendomsmæglere, boligejere og boligkøbere. Vi udstyrer ejendomsmæglere med banebrydende løsninger og platforme bedre end nogen anden i branchen. Vores team af udviklere er hele tiden på jagt efter nye måder til at hjælpe folk med at købe og sælge fast ejendom på en nem og effektiv måde. Diakrit gør købsbeslutningen nemmere ved at tilbyde interaktive oplevelser, hvor potentialet i hver enkelt bolig bliver fremhævet. Dermed hjælper vi ejendomsmæglere med at skabe det bedst mulige salg og at give købere en god oplevelse på vej til deres næste hjem. Alle er vindere. Hver dag hjælper vi tusindvis af ejendomsmæglere over hele verden. Vi har nu 11 kontorer globalt og mere end tusinde eksperter og kreative medarbejdere, der arbejder på at sætte den højeste globale standard for bolighandler. Vi lover, at vi vil fortsætte med at flytte grænserne endnu mere i vores bestræbelse på at skabe den bedste oplevelse for både sælgere og købere. Det gør vi ved at udstyre ejendomsmæglere med de mest avancerede løsninger og platforme. Det styrker mæglerens forretning. Og så har vi Danmarks bedste fotografer til at hjælpe dig!

Kontaktopplysninger

4,9

Enestående

TrustScore 5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Venlig og grundig fotograf

22. april 2026

Blik for detaljen 🙌🏼

15. april 2026

Kevins entusiasme

Kevin brugte både tid og energi for at få hvert rum til at tage sig bedst muligt ud. Derudover var han yderst behagelig med god humor

1. april 2026

Dygtig og professionel fotograf

Vi havde en rigtig god oplevelse med Thor, som tog billeder af vores hus til salgsannonce hos EDC. Han var professionel, imødekommende og havde øje for detaljerne, hvilket virkelig kan ses på de flotte billeder. Vi kan varmt anbefale ham!

23. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde Kevin Lee ude og fotografere…

Vi havde Kevin Lee ude og fotografere vores lejlighed i forbindelse med salg. Han var super detaljeorienteret, tog sig god tid og var meget professionel.
Det blev til nogle rigtig gode timer med masser af billeder – suppleret af spændende samtaler om hans lange karriere som fotograf.

Klart en anbefaling!

Vh.
Sofie & Søren

18. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har netop haft Kevin Lee ude og…

Vi har netop haft Kevin Lee ude og tage billeder af vores hus , og vi kan kun give ham Top anmeldelser . Vi har 4 gange før solgt huse og aldrig har vi haft med så professionel en fotograf at gøre . Han er perfektionist til fingerspidserne, og fangede alle detaljer i huset som han fremhævede til perfektion. Virkelig et super flot resultat. Kevin ved hvad der skal til, og jeg fulgte ham under foto sessionen og var meget imponeret. Skal man sælge sit hus og vil ha det bedste så spørg efter Kevin . 5 stjerner + herfra

19. mars 2026

Min varmeste anbefaling af Anne Cecilie Kristensen

Anne Cecilie Kristensen har fotograferet mit hus. Virkelig sød og med professionel tilgang til opgaven. Hun kom med små finesser til at optimere rummene, så billederne vil tage sig bedre ud. Det er lykkes hende at få den helt rigtige rumfornemmelse frem. Videoerne er så flot lavet, ligeledes giver hendes dronebilleder lige det ekstra. Jeg har været helt tryg ved at overlade processen til hende. Jeg kan på det varmeste anbefale Anne Cecilie.

15. februar 2026

Hej Sine,
Hvor er vi glade for at læse så positiv en anmeldelse! Anne Cecilie er bestemt en dygtig fotograf, så hvor er det dejligt, du tager dig tid til at skrive det, og ovenikøbet give 5 flotte stjerner - det sætter vi pris på! Vi sender selvfølgelig de flotte ord videre, og ønsker god fornøjelse med salget!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Grundig og sans for de små afgørende detaljer

Jeg giver Kevin mine bedste anbefalinger. Vi er meget tilfredse med hans arbejde. Han er venlig, grundig og har en særlig udviklet sans for de små men afgørende detaljer i fotograferingen.

13. februar 2026

Hej Jane,
Mange tak for dine flotte ord, og ikke mindst de 5 stjerner - vi sætter stor pris på det hele! Vi skal nok sørge for, at Kevin for roserne sendt videre, så han kan nyde godt af sin indsats. Igen tusinde tak!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig gode billeder af vores ejendom

Rigtig gode billeder af vores ejendom. Det var taget rigtig godt fra nogle gode vinkler selvom der var lidt rod hist og her. Så tusind tak til Kevin Lee!

15. desember 2025

Hej Rasmus,
Tusinde tak for din anmeldelse - det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at skrive den. Vi sender roserne videre til Kevin, og er glad for, han har taget sig godt af din ejendom.

Fleksibilitet, hjælpsomhed, imødekommenhed

Fotografen var engageret, fleksibel og utrolig hjælpsom, en god oplevelse

10. desember 2025

Hej Peter,
Mange tak for din flotte 5 stjerner - dem sætter vi stor pris på! Hvis du kan huske navnet på fotografen, må du gerne notere det herinde, så vi kan sende roserne videre.
Rigtig god dag!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dygtig fotograf og flotte billeder

I august 2025 havde besøg af en meget dygtig fotograf Kevin Lee.
Han var utrolig omhyggelig og grundig.
Resultatet blev nogle flotte fotos, og sommerhuset blev lynhurtigt solgt.
Anmeldelsen har været længe undervejs, da kortet med qr-koden var blevet forlagt.
Margit Larsen

26. august 2025

Svar fra DIAKRIT

Hej Margit. Mange tak for din flotte anmeldelse af vores fotograf Kevin. De fem stjerner betyder rigtig meget for os! Bedre sent end aldrig :) Tillykke med salget!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Han er professionel og skarp

Han er professionel og skarp. Jeg følte mig 100 % tryg. Mange tak for det.
Ps han var fra USA 🇺🇸

28. november 2025

Hej JJ,
Mange tak for din flotte 5 stjerner - dem sætter vi stor pris på! Vi finder hurtigt frem til den amerikanske fotograf Kevin, og giver roserne videre :)
Rigtig god dag!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kevin får vores bedste anbefalinger

Kevin får vores bedste anbefalinger, han har taget noget super fine billeder af vores hus. Han kom desuden 40 minutter før tid da han ønskede at have god tid til opgaven. Kevin er meget kreativ og får taget billeder fra fra særlig gode vinkler som ikke alle fotografer tænker på. Han sørgende for at detaljerne var på plads så alt udgav sig fra de bedste sider/vinkler.
Tak for det gode arbejde Kevin.

3. desember 2025

Hej Henriette,
Hvor er det dejligt at høre, I havde en god oplevelse, og Kevin tog sig godt af jeres hus, så I kunne få nogle gode billeder. Rigtig god fornøjelse!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hvilken kundeservice og professionel…

Hvilken kundeservice og professionel tiltag, samt fotoarbejde 😃 af Kevin Lee

30. november 2025

Svar fra DIAKRIT

Hej Mogens. Vi er så glade for at høre, du havde en positiv oplevelse med vores fotograf Kevin. Vi roser straks videre, og ved det betyder meget for Kevin. Rigtig god jul!

Alexander var super !

26. november 2025

Svar fra DIAKRIT

Hej Ole. Mange tak for de fine fem stjerner - dem sætter vi stor pris på! Vi husker at sende roserne videre til Alexander. Rigtig glædelig jul.

Dygtig og professionel fotograf

Vi oplevede en meget professionel og dygtig fotograf, Kevin.
Han var på forkant og kom dagen forinden den egentlige aftale og tog billeder af vores hus' udendørs områder, da han rigtigt nok havde forudset at der ville komme sne 😊
Flotte billeder både udendørs og indendørs.

24. november 2025

Svar fra DIAKRIT

Hej Rikke. Tusinde tak for de flotte fem stjerner! Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at skrive så postive ord. Vi er glade for at høre, Kevin ydede ekstra god indsats, når vejret nu skiftede pludseligt. Dejligt I er tilfredse med resultatet! Rigtig god jul til jer.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv