EDC Rønde, Martin med team. Stor professionalitet, fra hele Teamet. Første fremvisning med Åbenhus 6 fremvisninger. Huset solgt på 16 dage. Fik tilbagemeldinger løbende, virkeligt professionelt.... Vis mer
Se hva andre synes
Å selge bolig er både slidsomt, stresset og litt utrygt. Men her føler en seg meget godt ivaretatt fra begynnelse til slut. De tar telefon hver gang en ringer, svarer raskt på e post, og følger op... Vis mer
EDC Brabrand respekterer ikke "ingen aviser og reklamer, tak"-klistermærke. Det er virkelig ikke meget respekt, de udviser én. Hvis de ønsker at sikre sig, at jeg aldrig bliver kunde hos dem, så er de... Vis mer
Selskapet har svart
Camilla fra EDC i Aabybro er super dygtig og har virkelig styr på sine ting. Meget behagelig at tale med. Kan kun anbefale EDC i Aabybro! 😃
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
EDC har eksisteret siden 1971 og har idag 235 selvstændige butikker og cirka 1.500 medarbejdere. Vi dækker hele landet og kan målrette vores indsats, så både køber og sælger får mest muligt ud af vores lokale viden og ekspertise. EDC har mere end 5 mio. besøg om måneden på edc.dk, og er dermed det mest besøgte boligsite i Danmark ifølge Dansk Online Index.
Kontaktopplysninger
Mynstersvej 5, 1827, Frederiksberg C, Danmark
- edc@edc.dk
- www.edc.dk
Har svart på 38 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
EDC Rønde
EDC Rønde, Martin med team.
Stor professionalitet, fra hele Teamet.
Første fremvisning med Åbenhus 6 fremvisninger.
Huset solgt på 16 dage. Fik tilbagemeldinger løbende, virkeligt professionelt.
De bedste anbefalinger herfra
Profesjonelle og vennlige fra A til Å
Vi er kæmpe fans af Henrik Hjort
Vi er kæmpe fans af Henrik Hjort. Forløbet med hussalget har været en fornøjelse. Han overtog sagen fra anden mægler og sikke et professionelt og frisk tilgang. Elsker den systematiske og informative tilgang. Vi er meget tilfredse.
De fikk gang på gang ikke landet salg
De fikk gang på gang ikke landet salg. De startet på 2,1 millioner og endte med å få 1,45 millioner. Veldig misfornøyd med prosessen.
Utrolig behagelig og kompetent EDC…
Utrolig behagelig og kompetent EDC team, der var
altid feedback på fremvisninger.
Meget behagelig mægler!
Kan kun anbefale EDC i Aabybro! 😃
Respekterer ikke "ingen aviser og…
EDC Brabrand respekterer ikke "ingen aviser og reklamer, tak"-klistermærke. Det er virkelig ikke meget respekt, de udviser én. Hvis de ønsker at sikre sig, at jeg aldrig bliver kunde hos dem, så er det lykkedes.

Svar fra EDC
Effektiv, tydelig korrespondance
Super effektiv og professionel sagsbehandling. Venlig og tydelig korrespondance.
Kan klart anbefale EDC Grenaa i…
Kan klart anbefale EDC Grenaa i forbindelse med hussalg. God service og hurtig handel.
Å selge bolig er både slidsomt
Å selge bolig er både slidsomt, stresset og litt utrygt.
Men her føler en seg meget godt ivaretatt fra begynnelse til slut. De tar telefon hver gang en ringer, svarer raskt på e post, og følger op enhver interrese
Kjennskapen til markedet er såpass god at når de sier, den boligen selger vi på xxx antall tid. Virker det til å slå til.
Har forsøgt å komme på en negativ ting å legge til, men jeg finder ingen.
En behagelig og ærlig betjening
Vi var utrolige glade for EDC super og…
Vi var utrolige glade for EDC super og profesionelle folk. Kan kun anbefale dem.
EDC Selandia Vejgaard & Partnere
Mine varmeste anbefalinger til EDC Selandia Vejgaard & Partnere Ejby, 4623 Lille Skensved.
rådgivning ved boligsalg
super god og professionel rådgivning ved boligsalg
God service og hurtig hjelp for…
God service og hurtig hjelp for verdivurdering, kjøp óg salg af bolig! Alltid til tjeneste, god informasjon og en glad og smilende mægler :-)
Jeg har været yderst tilfreds under…
Jeg har været yderst tilfreds under hele forløbet, alle hos EDC Poul Erik Bech har virket kompetente og effektive, jeg kan kun anbefale dem varmest
MVH Tom Hansen
Huset solgt
Huset solgt! Og der var god kommunikation med mægleren under hele processen. EDC og Tina Nørgaard Kristensen kan varmt anbefaledes.
ALDRI mer EDC!
Loven har de kontrol på, men etisk og moralsk er de verre enn den verste brugtbilselger. Vi føler os svindlet av både megler og selger. Aldri mer!

Svar fra EDC
Vi valgte EDC Aabybro fordi vi har kun…
Vi valgte EDC Aabybro fordi vi har kun har hørt godt, og det må sige i har styr på det meget seriøs rigtig god forståelse. Vi fuldstændig tilfredse
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.