Diætist Pernille Plougstrup Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mit forløb hos Pernille har været både professionelt og meget givende. Jeg har oplevet en individuel tilgang med fokus på langsigtede løsninger og ikke quick‑fixes. Jeg gik fra ca. 109 kg til lige... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pernille er omsorgsfuld, nysgerrig, ærlig og favnende. Hun ser på så mange aspekter af ens liv og hverdag som overhovedet muligt, for at kunne sætte ind lige præcis der, hvor man har brug for det. Per... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Har været i et forløb hos Pernille, hvor hun tager udgangspunkt i mig, og kommer med råd, vejledning og opmærksomhedspunkter, som har hjulpet mig godt fra start.

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pernille har hjulpet mig en del med at acceptere og forstå forskellige problemstillinger som jeg har haft blandt andet med min eget selvbillede, mine madvaner og min hverdag generelt. Pernille er en... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Ernæringsfysiolog

Skrevet av virksomheten

Som autoriseret klinisk diætist i Esbjerg tilbyder jeg evidensbaseret, individuel og inddragende kostvejledning. Jeg arbejder med vægttab, spiseforstyrrelser, livsstilssygdomme, irritabel tarm og meget mere.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pernille får min varmeste anbefaling

Pernille får min varmeste anbefaling. Hun er imødekommende, forstående, personlig, har stor faglig viden og utrolig professionel.
Jeg føler mig 100 % tryg i hendes hænder og er super glad for at være startet i et forløb hos Pernille.

Man får vejledning der er skræddersyet til dig og dine behov. Og når der er udfordringer eller spørgsmål, er hun klar med at hjælpe og spore ind på ret kurs eller lave tilpasninger.

Jeg vil til hver en tid anbefale hende til andre!

10. september 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Kæmpe anbefaling herfra

Jeg har fået hjælp af Pernille i forbindelse med vægttab og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger!

Pernille er altid forstående og tilpasser samtalerne til de situationer, man står i, selvom det måske ikke altid går helt som planlagt. Hun kommer aldrig med løftede pegefingre. Hun er virkelig behagelig at tale med, hvilket gør hele processen både rar og motiverende. Jeg har hele tiden følt mig tryg ved, at hun altid har haft mit bedste for øje.

Man kan tydeligt mærke, at hun har en stor faglig viden, som hun formår at oversætte til noget, der er let at forstå for almindelige mennesker og som man kan bruge i en travl hverdag med 2 små børn.

Hvis du leder efter en diætist, der er både professionel og empatisk, så er Pernille uden tvivl det bedste valg.

6. september 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv