Mooie kwaliteit rozen, goede service qua afspraak maken, afhalen en verzorging van het boeket. Echt een mooi cadeau on te geven 🌹
Selskapet har svart
De rozen voor de verjaardag van mijn vrouw staan na 3 weken - en 2x 350kilometer reizen naar de camping - nog steeds fleurig te shinen!!!
Selskapet har svart
Zeer tevreden over mijn aankoop! De rozen zijn van uitstekende kwaliteit – mooi vers, stevig en precies zoals beschreven. Daarnaast was de service top: erg vriendelijk contact en alles werd snel en ne... Vis mer
Selskapet har svart
Vorige week 80 rozen besteld Datum en tijd aangehouden met afhalen , ging prima , en kwaliteit is perfect. En niet duur
Selskapet har svart
DEX Rozen is dé bloemenstal van West-Friesland en omstreken. Altijd mooie dagverse rozen voor een aantrekkelijke prijs en in de meest uiteenlopende kleuren.
Dorpsstraat 60, 1747HE, Tuitjenhorn, Nederland
wij zijn blij met de versheid van de bloemen, wij kopen altijd bij jullie en nemen ze mee ook naar Polen 🌹Beste winkel 🥰🌹.
Agnieszka!

Svar fra DEX Rozen
Het zijn verse rozen, contact prima dus een aanrader voor iedereen.

Svar fra DEX Rozen
Alles is precies volgens afspraak afgehandeld. De rozen blijven nog lang goed.

Svar fra DEX Rozen
Ik word altijd snel geholpen en altijd super mooie rozen

Svar fra DEX Rozen
Perfecte kwaliteit en afspraken tegen een scherpe prijs.

Svar fra DEX Rozen
Eenvoudig te bestellen, online. Mooie rozen en na 11 dagen staan ze nog steeds mooi.
Vriendelijk benaderd in de winkel.

Svar fra DEX Rozen
Altijd verse, rozen die lang blijven staan. Grote assortiment en super klantvriendelijk.

Svar fra DEX Rozen
Mooië rozen prachtige rode en roze♡♡
Rozen ♡♡ ieder van zijn soort.
Lange en korte Dex rozen kwamen weer uit jou ♡♡ Prachtige ŕozen Poort.

Svar fra DEX Rozen
Mooie rozen, goede kwaliteit, en natuurlijk mag de service ook best wel genoemd worden!!! Wij waren heel blij dat we zo snel aan zoveel rode rozen konden komen!!!
Dex, Topper!!!

Svar fra DEX Rozen
De rozen waren mooi. Het contact via de app was fijn en duidelijk. Kaartjes waren met de hand geschreven wat het persoonlijk maakte.

Svar fra DEX Rozen
voor de 2e keer prachtige rozen gehaald die 12 dagen mooi bleven.

Svar fra DEX Rozen
Een uiterst vriendelijke service met perfecte kwaliteitsrozen. Dex 🌹 is en blijft een absolute aanrader!

Svar fra DEX Rozen
Super blij weer met deze prachtige rozen, deze keer voor mijn papa op de begraafplaats. Ik weet uit ervaring dat alle rozen van Dex rozen in huis als je ze 1x per week schoon water geeft ze makkelijk 3 weken heel mooi blijven.
Nu bijna een week dus een mooie grote bos op de begraafplaats bij me papa en nog steeds prachtig! Heel blij mee.

Svar fra DEX Rozen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.