Flesjes zitten niet in een cadeau…
Flesjes zitten niet in een cadeau verpakking terwijl dat wel zo oogt.
Nieuwegracht 4-0, 3762 EC, Soest, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Flesjes zitten niet in een cadeau verpakking terwijl dat wel zo oogt.
Ik had een cadeau verpakking maar dit was gewoon een kartonnen doosje met jullie stempel erop,dit doosje was niet verder ingepakt met het gevolg dat de adres stickers gewoon op het doosje waren geplakt,zo kan je het natuurlijk niet cadeau geven.
Prima cadeau! Binnenkant is simpel maar leuk aangekleed, mooie glazen flesjes. Alleen jammer dat de buitenkant van saai karton is, waardoor het als cadeau wat minder cool eruit ziet.

Svar fra De Whisky Academie
Leuk voor de nieuwe whiskydrinker om in vogelvlucht wegwijs te worden in de whisky wereld.
Zelf koos ik voor het bourbon pakket omdat ik al jaren schotse whisky drink. Leuk en lekker !
En ondanks dat ik al jaren whisky drink zat er toch nog wat bij wat ik nog niet kon.

Svar fra De Whisky Academie
Proeverij op 1e kerstdag 2022. 4 uit 5 lekker hoor!

Svar fra De Whisky Academie
Fantastisch cadeau in hele mooie flesjes. Wel een tip om duidelijk te maken dat verpakking tevens ook de cadeauverpakking is Ipv deze open te maken

Svar fra De Whisky Academie
De ervaring met De Whiskey Academie is goed,snel antwoord op vraag waar pakketje bleef met gelijk de code. Het lag aan PostNL dat het pakket zo laat bezorgd werd.

Svar fra De Whisky Academie
Pakketje met de whiskies goed ontvangen. Was erg leuk om met een vriend die niet van whisky houdt samen de verschillende stijlen te proeven!
Na een heerlijke tasting van het Whiskey assortiment dit keer voor het nieuwe Boubon tasting pakket gegaan met het team. Wederom een grote aanrader!
Erg leuke proeverij gehad! Michiel heeft veel kennis van whisky en deelt deze op een manier die voor iedereen te begrijpen is. Bij onze sessie zette Michiel dat stapje extra door voor ieder na afloop een specifieke whisky uit te kiezen op basis van de voorkeuren in smaak. Kortom, top!

Svar fra De Whisky Academie
Super goede service. Vriendelijke medewerker. Bestelling was zelfs ingepakt zodat de doos niet beschadigt ( was cadeautje)
Binnen een dag geleverd.

Svar fra De Whisky Academie
Telefonisch contact gehad en erg netjes te woord gestaan en goed geholpen. Het pakketje kwam erg snel aan en was goed verpakt. Het was een cadeau en de ontvanger was er erg blij mee. Leuk dat dat kleine flesjes zijn, zodat men kan proberen welke hij/zij lekkerst vindt, zonder direct een grote fles te kopen. Echt een aanrader!