Bierwarenhuys Anmeldelser

1. Ølutsalg

Het Bierwarenhuys is een gespecialiseerde webshop in speciaalbier. Met meer dan 250 verschillende bieren uit heel Europa hebben we voor iedereen wel wat. Ophalen en verzending mogelijk.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Geen pakketten maar losse flesjes

Ik had 7 bierpakketten besteld maar ze kwamen als losse flesjes binnen. In eerste instantie was ik hier dus niet zo blij mee. Na telefonisch overleg toch tot een nette oplossing gekomen middels cadeauverpakkingen.
Uiteindelijk dus goed opgelost maar dit had misschien duidelijker vermeld kunnen staan op de site.

23. januar 2023

Onduidelijke communicatie omtrent aanbiedingen en THT-bieren: veel over datum

Assortiment was veelbelovend. Bestelling gedaan op oudjaarsdag, Veel uitverkocht maar toch nog een leuke selectie kunnen maken. Bij afrekenen extra korting. Snel geleverd (na twee dagen). Van de 20 bieren bleek echter meer dan de helft over datum, van enkele weken tot zelfs meer dan een half jaar... Toegegeven, er zaten wat THT-bieren bij, maar had niet zoveel tijd over datum verwacht. Contact gezocht met verkoper, die geeft aan dat voor NL-standaarden de bieren nog niet over datum zijn.
Verder miste ik een lijstje met de bieren in de box. Had niet misstaan, omdat er ook verrassingspakketten tussen zaten.

Mijn lagere waardering heeft vooral te maken met de onduidelijke informatie aangaande THT-bieren. Mijn interpretatie was 'bijna over datum'. In de praktijk 'al een tijdje over datum, maar smaken nog goed'.

2. januar 2023

Aardige prijs, beperkte houdbaarheid

Leuke streek biertjes, goede prijs. Alleen is de helft van de los bestelde biertjes al bijna over datum. Bij het tht pakket kies je er zelf voor maar bij de los bestelde biertjes verwacht je toch wel een paar maanden speling minimaal.

29. september 2022

Makkelijk bestellen/ophalen

Het is een goede site, waardoor het bestellen makkelijk ging. Ik kon mijn pakket snel ophalen. Ook erg klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden en ga hier vaker bestellen.

15. september 2022

Topper!

Bij de bestelling kon je aangeven: bezorgen of afhalen.
Ik koos voor afhalen, wat een ontzettende gezellige, leuke en vriendelijke (jonge)man! Even n praatje meegemaakt, leuk! Het is zeker niet de laatste keer dat ik daar bestel!!

24. august 2022