Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De leistenen tegelvloer stond op de nominatie om vervangen te worden, maar we zijn blij dat we ze hebben laten opknappen door de Vloer Broers. Zeer vriendelijk geholpen en een prachtig eindresultaat,... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vandaag zijn 2 vriendelijke medewerkers (de 2 broers) van jullie bij ons geweest. Na een paar uur van alles te hebben geprobeerd kwamen ze tot de conclusie dat ze ons niet konden helpen. Ze konden n... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We raden iedereen de Vloerbroers aan! Onze granito terrazzo vloer is mooier en glanzender geworden dan we ooit hadden durven dromen! Jesse werkte met geduld en passie en nam echt de tijd om de vloer... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Afgelopen week hebben Jesse en Maikel onze kalkzandsteen opgeschuurd , gepolijst en geïmpregneerd, boven verwachting heel mooi geworden. Het was een flinke klus van 230 m2 Alles ziet er nu als nieuw... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Gulvsliping og -polering
  2. Bedriftsrengjøring

Skrevet av virksomheten

Heeft u thuis een natuurstenen vloer en is het uw wens om die in goede conditie te houden? Door natuursteen te behandelen komt uw vloer opnieuw tot leven. Daarom is een natuurstenen vloer behandelen de enige juiste keuze. Voor natuursteen kristalliseren, natuursteen polijsten, natuursteen impregneren en natuursteen schuren doet u een beroep op de specialisten van De vloer broers. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en een demonstratie te geven. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

De vloerbroers waren fantastisch

De vloerbroers waren fantastisch. Ze reageerde snel, waren snel beschikbaar, de prijs was top (stuk beter dan de andere offertes die we hadden aangevraagd), alles werd duidelijk uitgelegd, het eindresultaat was schitterend, en bovenal was Jesse een hele fijne en professionele man die de tijd nam om de klus goed te doen.

8. juni 2023

Top!!!

Komt je thuis van een avondje lekker uiteten.( hij was nog bezig dat we weggingen) Glimt de vloer je tegemoet!!!
Zo fijn, zo mooi geworden, de vloer is als nieuw. We zijn echt dik tevreden.
Wat ook fijn was, afspraak is afspraak, vakkundig advies, proef stukje laten zijn of dat aan onze verwachtingen voldeed.
En ook niet onbelangrijk, een hele fijn vent! Dikke 10

2. juni 2023

Super fijne vakmensen

Super fijne vakmensen.
Ze wisten precies mijn vloer op te knappen met hun apparatuur en producten, hij is eerlijk gezegd nog nooit zo mooi geweest.

Bedankt Jesse!
Worstenbrood staat klaar mocht je in de buurt zijn 😃

20. april 2023

Terrazzovloer, geen probleem!

Speciale klus waar we beide enthousiast van worden. Met een positief enthousiasme, duidelijke communicatie en vakdeskundigheid heeft Jesse ons in een dag goed geholpen. Met goede tips en meedenken hebben we ook veel vertrouwen in de toekomst van onze vloer!

25. april 2023

Helemaal tevreden!

Communicatie verliep vlot en was heel duidelijk. Gemaakte afspraken werden nagekomen en onze vloer is netjes in orde gemaakt. Vriendelijke en professionele vakmensen.

12. april 2023

chinees hardstenen vloer

Onze chinees hardstenen vloer was dof en vol vlekken en krassen. De vloerbroers hebben hem behandeld en de vloer ziet er weer strak uit en glanst nu weer overal. Fijne communicatie en er wordt super netjes gewerkt. Super blij mee.

7. februar 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn superblij met onze marmeren…

Wij zijn superblij met onze marmeren vloer nadat hij door devloerbroers behandeld is. De vloer was over de jaren heen dof geworden, maar straalt na de behandeling als nieuw! De communicatie met het bedrijf verloopt erg goed, je krijgt daarnaast vakkundig advies voor onderhoud en bovendien bieden ze goede nazorg. Al met al een top service!

3. februar 2023

Klasse!!!

Onze Belgisch hardstenen vloer was grauw, vol met krassen en vlekken. Via google contact gezocht met de Vloerbroers. Direct een goed contact met Jesse, hij was erg behulpzaam. Onze vloer ziet er nu weer fantastisch uit!! Jesse zijn inzet om 't hoogst haalbare resultaat te halen, siert hun enorm! Vakmanschap staat voorop!!

16. november 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Betrouwbaar en kwalitatief uitstekend bedrijf!

Wij hebben een uitstekende ervaring met de Vloerbroers.
Leveren fantastisch werk, in dit geval het polijsten en kristalliseren van onze marmeren vloer. De vloer is nog mooier dan toen hij nieuw werd aangeschaft. Zij zeer enthousiast over dit bedrijf en de vakkundigheid van Jesse. Wij zullen jullie aanbevelen aan iedereen!
Hartelijk dank, Rob Stolk.

30. november 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben gebruikgemaakt van de VloerBroers

Wij hebben gebruikgemaakt van de VloerBroers om in ons recent aangekochte appartement, de sterk vervuilde kalkzandsteen vloertegels te laten reinigen.
Er is eerst een proefstuk gemaakt, zodat wij goed konden zien wat er precies met de vloer gedaan werd.
Het was een prettig gesprek, met een goede uitleg en ’n groot verschil met de niet behandelde tegels.
Daarna hebben we de beslissing genomen om de gehele vloer (circa 170 m2) in het appartement te laten doen door de VloerBroers.
Op de afgesproken datum (2 dagen) van uitvoering kwam Jesse (niet met z'n broer) maar met z'n vriendin! Een gezellig stel en ze gingen snel aan de slag. De vloer is in 5 fasen van grof naar fijn geschuurd, gepolijst en daarna geïmpregneerd, dit om de vloer te beschermen tegen vuil en is dan waterafstotend.
Het resultaat mag gezien worden, wat een verschil!!
Wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen, ze doen wat ze beloven!

30. september 2022

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv