levertijd ruim 1 week (ondanks op de website staat 2a3 werkdagen). doos beschadigd 2 weken mailen voordat men eindelijk nieuwe onderdelen gaat versturen. Daar wachten we nu ook alweer 2 weken op.
Se hva andre synes
Balkon tafel van Casaria besteld welke binnen 3 dagen keurig door DPD werd afgeleverd. De tafel was degelijk verpakt zodat hij zonder beschadiging aankwam. Handleiding en schroeven erbij. Helemaal com... Vis mer
Acacia vlonder tegels gekocht. Zien er goed uit en op tijd geleverd en goed verpakt en dat alles tegen een scherpe prijs. Ook een bijzet tafeltje gekocht om ons grote koffiezetapparaat op te zetten.... Vis mer
Ik heb twee inklapbare tuintafels besteld. De bestelling werd snel en correct afgehandeld. Bij aankomst bleek één van de tafels een productiefout te bevatten. Dat heb ik gemeld bij de Klantenservice.... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Verjaardags cadeau.. REKEN ER NIET OP!
Voor mijn verjaardag hadden meerdere personen geld bij elkaar gelegd voor een lounge set. 4 juli zou deze geleverd worden. Das mooi op tijd als je 8 juli jarig bent. Helaas misverstanden bij DPD ook waardoor ze iedere dag een nieuwe track&trace kregen dat het pakket vanuit duitsland naar Nederland was gekomen maar in het depot klaar stond. Op mijn verjaardag konden ze dan ook niet anders dan een foto van de lounge set overhandigen. 11 juli waren ze toch maar eens gaan bellen en de set was terug onderweg naar Duitsland met de exuses van DPD. Balen want nu moesten we wachten tot alles weer in Duitsland was, dit was ook de laatste set en dan moest het weer naar ons opgestuurd worden... weekend ertussen.. Maandag contact geprobeerd te krijgen met Deuba.. ze zouden er moeten zijn maar toch krijg je een bandje dat ze er niet zijn... Lang verhaal maar toen er eenmaal contact was zeiden ze. Pakket 2 en 3 waren teruggekomen, pakket 5 werd 1 dag later geleverd en dus geweigerd door ons en pakket 1 is nog niet boven water. Dus we hebben ons geld teruggevraagd en ergens anders een loungeset besteld. Geld krijg je pas terug als alle pakketten terug zijn in Duitland. Sorry maar wat is het verschil?? Hij is nooit binnengekomen... en toch moeten wij wachten tot jullie klaar zijn met heen en weer pingpongen tussen Deuba duitsland en DPD nederland. Nog nooit zo'n circus meegemaakt..
Snelle levering en prachtige…
Snelle levering en prachtige tuinstoeltjes
Onze bestelling werd snel geleverd maar…
Onze bestelling werd snel geleverd maar bleek echter beschadigd. Na mijn melding werd onze bestelling zonder problemen geruild. Ik vind de service dus perfect.
Zeer slechte service
Zeer slechte service
Na weken mailen krijg je te horen dat het pakket terug gestuurd is naar jullie bedrijf. Terwijl het nooit is aangeboden bij mij thuis
Maar dat schijnt typisch DPD te zijn
Geld is terug gestort zeggen jullie maar heb nog niks gezien
Eens maar nooit meer
Product zoals beloofd, levering niet (PostNL)
5 sterren voor het product.
Op woensdag deze besteld omdat het èn goed werd beoordeeld maar ook de volgende dag zou worden geleverd.
Besteld om vrijdag mee te nemen op vakantie.
Helaas werken jullie samen met PostNL en die is zelden op tijd. Zo ook nu niet.
Was het op tijd geleverd dan waren het zeker 5*.
Mooie tuinset met veel zelfwerkzaaamheid, tegen schappelijke prijs
Mooie tuinset tegen een heel schappelijke prijs.
Het in elkaar zetten is nog wel een klus. De handleiding is op zich correct maar je moet wel goed kijken en er de tijd voor nemen. Bovendien moet je de set eerst in de teakolie zetten en dat neemt zeker voor de tafel behoorlijk tijd.
Prima bank
Prima bank voor een heel schappelijke prijs. Goede duidelijke website en hele snelle levering. Top!
Partytent
Bestelling gedaan van een partytent. Zag er mooi uit op het plaatje! Snelle levering. Top. Maar bij het uitpakken en het opzetten van de tent bleek hij al kapot te zijn, en niet de tent zoals op het plaatje! Jammer....als je dan gaat kijken naar het retourbeleid, zijn de verzendkosten duurder dan de tent zelf! Erg jammer maarja. Geld en tent kwijd!! Les voor de volgende keer dat ik daar niks meer bestel!
Super top alles goed 👍👍
Mooie tuinkas
Tuinkas kwam vrij snel geleverd, 3d.
De montage handleiding onduidelijk en summier.
Aluminium profielen zijn nogal dun uitgevoerd.
De polycarbonaat platen zijn nogal lastig te bevestigen.
Uiteindelijk met veel gemier en gemartel wel een goed uitziend resultaat.
Op tijd geleverd
Op tijd geleverd. Stoel zit heerlijk. Mijn man en zoon willen bijna niet meer uit de stoel. Het is een luie stoel :-)
Mooie plantenbakken
De plantenbakken die ik had besteld zijn mooi, precies wat ik ervan had verwacht omdat de omschrijving en informatie duidelijk waren en de leveringstijd was prima. Kwaliteit is ook heel goed.
Goede en snelle reacties op mijn mails
Goede en snelle reacties op mijn mails. Uit eindelijk alles gelukt en snelle levering. Goed advies.
Een mooie bench
Een mooie bench. Al zaten er een paar kleine deukjes in het aluminium en een haarscheurtje aan 1 kant van een plaat… Verdere een duidelijke handleiding en keurig op tijd bezorgd. ( de bench voor onze moppies staat al in de auto )
mooi product en tijdig geleverd
mooi product en tijdig geleverd, zoals beloofd.
Snelle levering en duidelijke…
Snelle levering en duidelijke handleiding! En kwaliteit is goed. Wij zijn erg tevreden over ons zonne-eiland.
Laatst een partytent gekocht helaas het…
Laatst een partytent gekocht helaas het zeil is van zeer slechte kwaliteit 1x gebruikt en nu al op plaatsen gaten erin
Mooie tuinstoelen gekocht
Mooie tuinstoelen gekocht, goede kwaliteit voor de prijs. Enige nadeel is dat het wel even wat werk is om in elkaar te zetten. Overigens prima te doen met de beschrijving.
Planten Kas
Planten Kas
Snel geleverd maar de beschrijving is echt heel erg onduidelijk. Onduidelijke plaatjes en het is echt niet erg stevig , alles behalve dat.
In de aluminium staanders een hoop beschadigingen en krom.
Al met al zal ik hier niet meer iets bestellen, jammer …
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.