Detur Danmark Anmeldelser

4 222

3,4

Vi var på golftur i uge 9, bookede en ekstra runde golf hvor vi blev hentet på hotellet, guiden fra Detur kom og sørgede for at vi blev hentet til tiden, alt i alt super service.

er kommet hjem fra tyrkiet med detur og det var super tur så detur får 4 stjerner

1. Reisebyrå

Detur Danmark blev etableret i starten af 2011, og vi er fuldgyldigt medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og naturligvis Rejsegarantifonden (reg. nr.: 2318) – så du kan føle dig tryg. Vi arrangerer charterrejser primært til Grækenland, Tyrkiet, Tunesien og Egypten. Vi laver også kulturrundrejser til fx Kappadokien og krydstogter i den smukke, tyrkiske skærgård. Og vi arrangerer mange rejser for både store og små grupper med vidt forskellige formål som bridge, kunstmaling, singleliv, cykling og beach volley. Uanset hvor du vælger at rejse med os, tager vi dig med derhen, hvor solen skinner. Vi ønsker dig velkommen som gæst.

Middels

4k anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

(4 222)

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Nye flytider

Reisen ble utsatt to ganger fra vi bestilte til vi dro. Vi bestilte ca 3 måneder før vi dro. Uten at vi fikk noen forklaring eller kompensasjon. Det resulterte i at vi måtte bestille nye billetter for å komme oss til Gardermoen, med andre ord kastet vi penger rett ut av vinduet på de billettene. Alternativet var å sitte 12 timer på Gardermoen å vente, noe som ikke var aktuelt. Det at flyet fikk nye tider både til og fra Gardermoen ga oss en del unødvendig hodebry og vi følte at vi mistet en hel dag av ferien, da vi plutselig kom frem til destinasjonen på morgenen dagen etter og da måtte vi sove noen timer. For vår del ble reisen på 17,5 timer og ekstra dyr. Bare på grunn av endringer på flytidene. Det at flyet tilbake til Gardermoen ble senere enn opprinnelig hjelper oss heller ikke.

3. september 2022

Vi var på golftur i uge 9

9. mars 2022

Reduserte vekt grenser for bagasje og…

Reduserte vekt grenser for bagasje og håndbagasje betydelig etter at reisen var betalt. Det var vesentlige endringer i fly tider. Vi bli ikke direkte informert i mail, men måtte logge in på "min side" for selv å finne endringene.

3. desember 2019

Kære Thom

Mange tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at det kun er blevet til 1 stjerne i denne omgang, og i denne forbindelse har vi undersøgt sagen med vores kundeserviceafdeling.

I blev oplyst om flyændringen den 16.10. kl. 11:53. Flyændringen lød på 2 timer, og I mistede kun omkring 15 minutter på destinationen som følge af ændringen.

I modtog en mail om den omtalte ændring i bagagereglerne den 25.10. kl. 15:12.

Detur, fin til prisen

Hotellet Kleopatra Dreams Beach, Alanya er fint, vi er nærmest stamgæster. Flyet er for skrabet. Meget lidt plads og intet TV til info/film. Drikkevarer fra salgsvognen var udsolgte på halvvejen.

18. november 2019

Kære Allan

Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback.

Vi er kede af at høre, at I oplevede udfordringer med flyturen.

Vi håber, at I trods alt havde en dejlig ferie, og vi håber også at kunne byde velkommen igen en anden gang.

Detur

Dårlige flytider.man mister en hel dag

Dårlige flytider.man mister en hel dag. Og dårlige guider. Men meget flotte værelser og senge, Villa Sun Flower Alanya.

7. august 2019

Kære Gitte.

Mange tak for din anmeldelse og din feedback.

Vi er rigtig kede for at høre, at du var utilfreds med vores guider.

Vi vil meget gerne have dig til at uddybe din oplevelse på https://www.detur.dk/information/reklamation, så vi kan undersøge sagen og finde en løsning på de nævnte problematikker.

Vi håber, at du trods alt havde en god ferie.

Detur

Det eneste var fly tidspunkt så vi ikke…

Det eneste var fly tidspunkt så vi ikke kom frem om natten. Ellers var alt super fint.

7. august 2019

Kære Kim

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en dejlig ferie, og vi håber på at kunne byde velkommen igen en anden god gang.

Virkelig dårligt hotel.

6. august 2019

Kære Kenneth

Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi sætter pris på din feedback på trods af, at det kun er blevet til 1 stjerne denne gang.

Vi er kede af at høre, at hotellet ikke levede op til det forventede.

Vi håber, at I trods alt havde en dejlig ferie.

KLAGE UTROLIG DÅRLIG

Har aldri noen gang opplevd så dårlig service vi har fått via Detur!
Jeg bestilte en reise bare noen få dager får jeg skulle reise. Jeg var veldig i tvil om vi skulle ta Marriot Mountain eller Marriot Beach i SharmElSheikh Jeg bestilte Marriot Mountain. 2dager før jeg skulle dra så ringte jeg dere for å få forandret til Marriot Bach. Fikk da beskjed om at det var alt for tett opp til avreisedag (2dager senere). Jeg sa at det er jo 2 dager til og dette er samme hotell fordi det er kun en vei som skiller mellom dette hotellet. Og vi spiste lunch og middag på Bach hotellet og kun frokost på Mountain hotellet. Jeg fikk bare beskjed om at hvis tegn skulle forandre noe måtte det gjøres for 45dager siden!!! Jeg sa at det er kun noen få dager siden jeg bestilte. Igjen fikk jeg beskjed om at det ikke kunne endres. Dette er bare tull fordi det er jo samme hotell. Vi hadde bestilt transfer til/fra flyplassen. Reiseleder gadd ikke engang følge oss til bussen. Reiseleder var utrolig uprofessionell og lite serviceminded. Vi måtte også på avreise dagen bli hentet kl16.10! Helse 4t før flyavgang kl 20.00 Jeg har vært utrolig mange ganger i Sharm el Sheikh tidligere. Men har aldri noen gang opplevd så dårlig service vi fikk på Mariott hotellet. Ble til sig med nektet kaffe fordi de mente vi måtte betale ekstra for det!!! *Jeg sa jeg hadde betalt mye for all inklusive!!!! Maken til dårlig service på hotellet har jeg aldri noen gang tidligere noen steder opplevd.
Detur er utrolig dårlig og det gis absolutt ingen service til oss kunder fra dere. Vi kommer aldri noen gang mer booke via Detur med mindre dere ordner opp i denne tragiske opplevelsen via dere. Har faktisk ingen positiv opplevelse med dere.
Ved svømmebassenget var det og store fugler som fikk være der fritt. De ble matet av turister på hotellet og personalet sa/gjorde ingenting med det, og det ble heller aldri røddet opp når noen hadde spist ved solsengene. Så det var stående der så fuglene kom selvfølgelig og spiste opp restene. De spylte heller aldri ved bassenget hverken på morgenen eller på kvelden. Hotellet var rett og slett vemmelig og bedritent. Man må jo prøve holde et hotell rent også ute ved bassenget. Matsalene var utrolig svarte og det ble tydelig aldri vasket. Maten på hotellet var heller ikke spiselig. Og igjen total ingen service. De som jobbet der kunne ikke engang engelsk.
Utrolig dårlig ferieoppLEvELSE For OSS og vi burde få pengene tilbakebetalt! Og dere bør ta oss seriøst. Dette var utrolig dårlig og dette har vi aldri noe sted tidligere opplevd.
Mvh
Brith Lauritzen

30. juli 2019

Kære Brith

Vi er kede af at høre, at ferien ikke levede op til det forventede.

Vi håber, at I trods alt havde en dejlig ferie.

OK når alt går bra

Hotell og opphold OK. God info fra guide i Hurghada, godt organisert pick up både til og fra flyplass. Opplevde at guide var veldig opptatt av å få forskuddsbetaling for dykking. Dette er helt uvanlig. På hjemturen mistet vi flyet pga 3 timers forsinkelser, da fikk vi absolutt ingen hjelp av Detur eller Air Cairo! Har også bedt om å få en redegjørelse på hvorfor vi ble forsinket. Heller ikke mottatt! Ringte og ba om dette, veldig lite eller ingen hjelp og få. Mat på flyet var langt under pari.

21. september 2018

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis