Deskna Anmeldelser

3,5

Deskna, was heel goed te bereiken en reageerde direct op mijn vragen. Heldere communicatie. Ook een goede service in snelheid van leveren, ze leverden zelfs mijn bureau thuis af. Het in elkaar ze... Vis mer

Ik heb een heel goede ervaring met Deskna. Zowel als bedrijf als het product dat ik heb gekocht: een zit/sta-bureau van 160x80. De communicatie verliep vlot en vooral ook heel vriendelijk. Het bure... Vis mer

De DeskPro van Deskna is een mooi en stevig bureau. Zelf in elkaar zetten was zo gebeurd en alles paste precies op elkaar (iets wat bij andere leveranciers nogal eens mis gaat). Bij Deskna is dat pri... Vis mer

Ik probeer al enige tijd in contact te komen met Deskna. Ze reageren niet op mijn mails, niet op whatsapp en het aangegeven telefoonnummer is buiten gebruik. Krijg het idee dat de klantenservice niet... Vis mer

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

29 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

ze verzinnen hun 5-sterrenrecensies

Deze mensen verzinnen hun eigen 5-sterrenrecensies en zeggen dat hun bureaus goed zijn en in goede staat zijn aangekomen. Ze verkopen niet eens bureaus!!! Ze gebruiken de foto's van hun concurrenten en stelen alleen maar je geld. Ze verkopen helemaal geen bureaus! Het is belachelijk hoe mensen geen waarden hebben. Ze hebben ook een website genaamd “gofatbike.nl" die ook vreselijke recensies heeft. Koop niets bij deze oplichters!!!

4. oktober 2025
Logoen til Deskna

Svar fra Deskna

Goedemiddag,

Wij zijn net begonnen met de onderneming, op Gofatbike.nl hebben wij meer dan 450 reviews en een gemiddelde ster van 4,1 waarvan grotendeels positief is. Dus waar haalt u het vandaan dat wij dan niets uitleveren dan zouden wij toch ook niet z'n hoge positieve beoordeling kunnen hebben?

met vriendelijke groet,

Daniel

Deskna

Top service

Heb afgelopen week 2 bureau stoelen gekocht bij Deskna, een en al top service, was m’n huisnummer vergeten door te geven, werd na 10 minuten netjes gebeld & had het de volgende dag in huis.

30. september 2025

dropship scam site

Ik kan helaas geen screenshots delen, maar dit was mijn contact met ze nadat ik ze beschuldigde van neppe reviews op hun site:
>Waarom maak jij je zo druk
>Wij zijn gwn het product aan het testen, mocht het werken kopen we heel veel in
>En verdienen we jouw jaar salaris in een dag😂

Daarnaast in de productrecensies op hun site claimen mensen een showroom te hebben bezocht die er niet is en nergens te vinden is. Als je hier op trustpilot kijkt, zie je ook dat er geen reviews zijn. Tenminste, voordat ze het briljante idee hebben om ook hier op Trustpilot reviews te faken.

Al hun personeel op de site zijn willekeurige mensen die niet eens uit Europa komen. Al hun producten zijn dropship producten die ook ergens anders te krijgen zijn. Trap er niet in.

1. oktober 2025

They are SCAMMERS!!

They are SCAMMERS!!

They are completely copying all the pictrues from other websites, they say to have 4.9 Trustpilot reviews but they have 0. They dont even have Trustpilot!! Their phone number doesnt work nor customer service. Please stay away from this website!!

29. september 2025