derioolexperts.nl Anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Scammers

Scammers. This is part of an illegal scam using the stress and situation of being stuck and no other options.
The scam is done very well, and is planned in a way where you don't have a lot of choices once they arrive, and then the criminal prices keep going up fast.

Worked for 45minutes and charged 1200euro.

Provide fake invoice.

18. desember 2022

Aggressief

Aggressief, misleidende website, laten je tekenen voor het werk, maar rekenen belachelijke bedragen. Moesten 1200 euro aftikken voor het ontstoppen van een afvoer, en direct betalen anders zwaaide er wat. Politie kon niets voor ons betekenen achteraf. Website bestaat sinds April 2022 maar al 15.000 klanten en ze zouden een 9.5 beoordeling hebben die nergens te vinden is.
Blijf hier alsjeblieft bij uit de buurt, want deze schlemielen besjoemelen de boel en het kost je geld voor niets. Pas op!

11. januar 2023

Waarschuwing

Waarschuwing! Heel duur en er staat geen echte bedrijf achter, het is een platform voor ZZPers. De centrale nummer is vaak niet bereikbaar, of beloofd dat de monteur gaat bellen, maar als die geen tijd heeft, wordt je niet verder geholpen zonder nieuwe kosten. In mijn geval kwam de monteur langs (heel laat) heeft kosten uitgelegd, die wel heel hoog lijkten, maar omdat het een noodgeval was en al heel laat, heb ik ingestemd. In de late avond kwam het probleem erger terug (vuil water uit riool in badkamer). In de ochtend weer gebeld omdat ik op de beloofde garantie vertrouwde. Maar de monteur die langs was gewest had geen vrije tijdstip meer en de enige oplossing was en andere monteur voor nieuwe kosten. De centrale neemt geen verantwoordelijkheid en dat betekent als er iets niet opgelost is, zit je met de ZZPer van die je geen nummer krijgt en als hij geen tijd voor je hebt moet je de volgende nieuwe monteur betalen. Dus, de beloofde van oplossing en van garantie kloppen helemaal niet. Tarief voorrijkosten zijn in vergelijking heel laag (40 euro), maar spiraal is per meter en heel hoog (99 euro), dus je bent er makkelijk met 500 euro bij zonder andere kosten (omdat verstopte leidingen enkele meters lang zijn kunnen). Ik heb 780 betaald en het probleem wordt alleen erger en dan was er niemand om me verder te helpen. Dus duidelijke waarschuwing!

5. januar 2023

DeRioolExperts zijn oplichters!

Monteur zou langskomen voor ontstoppen riool. Kwam sowieso veel te laat, was onbeschoft in zijn communicatie en bleek uiteindelijk niets te kunnen betekenen, maar we moesten wel € 750,-- afrekenen. Grote oplichters, dus pas op, niet mee in zee gaan!!

28. desember 2022

Mijn buren zijn er helaas ingestonken

Mijn buren zijn er helaas ingestonken. Hadden een toilet dat doorliep. Kwamen langs, 9 minuten € 300,- en het probleem was niet opgelost. Reageerden vervolgens niet meer op berichten en namen ook niet meer op.

Geen KvK info op de website, geen contactinformatie op de factuur. Wel wat logo's van Installq, Uneto-Vni en KvINL waar ze dit bedrijf niet kennen.

1. desember 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis