Huurverhuislift.nl bemande verhuisliftenverhuur Nederland. Anmeldelser 1 771

1. Heismontør
  2. Flytting og oppbevaring
  3. Flyttebyrå
  4. Lastebilfirma

Om Huurverhuislift.nl bemande verhuisliftenverhuur Nederland.

Skrevet av virksomheten

Beschrijving van de afbeelding

Huurverhuislift.nl: uw toonaangevende specialist in de verhuur van bemande verhuisliften. Bij ons krijgt u meer dan alleen een lift; elke verhuislift wordt bediend door een ervaren verhuizer die actief meewerkt om uw verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen. Als marktleider bieden wij ongeëvenaarde volledige assistentie bij al uw verhuiswerkzaamheden. Wij bedienen zowel zakelijke klanten als particulieren, en zetten ons volledig in om elke verhuizing, groot of klein, tot een succes te maken. Kies voor Huurverhuislift.nl, waar kwaliteit, ervaring en klanttevredenheid altijd voorop staan.

Zakelijke Offerte

Particuliere aanvraag? Vul het formulier hier aan de linkerzijde van deze pagina in. U kunt zo op een eenvoudige en snelle manier als particulier een verhuislift aanvragen. Uiteraard kunt u ook direct bellen naar onze algemene planning via: 088-6185300.

Particulieren Offerte

Paul Brughuis en Peter Snoeijs, twee ervaren veteranen in de verhuisbranche, zetten in 1989 een baanbrekende stap in de Nederlandse verhuisindustrie met de lancering van Huurverhuislift.nl. Na jarenlange ervaring in traditionele verhuizingen, zagen ze een unieke kans om de verhuismarkt te transformeren door zich te specialiseren in bemande verhuisliften, een dienst die destijds in Nederland vrij uniek was.

Over ons

Wij hebben vaste en lage tarieven met een uitstekende service. Bij ons huurt u standaard een bemande verhuislift, dit is bij de prijs inbegrepen. U wordt altijd geholpen door een ervaren en meewerkende verhuizer die ervoor zorgt dat alles veilig verloopt. Voor last-minute opdrachten (zelfde dag) berekenen wij standaard een toeslag van 25,- euro op het reguliere tarief.

Bekijk onze tarieven

Wij zijn makkelijk en snel te bereiken en kunnen u op verschillende manier te woord staan. Via het aanvraagformulier op de website, telefonisch of via WhatsApp.

Neem contact op

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Perfecte service

Perfect! Verhuislift wagen was 15 minuten voor afgesproken tijdstip. 2 hele vriendelijke jonge mannen in de wagen, lift moest vanaf 10 hoog een bank naar beneden brengen. Huurvershuislift medewerker ging mee naar boven en tilde die enorme bank in no time door het raam! En dan de prijs: in totaal €140 incl. BTW dat is echt niet duur, heel erg tevreden mee

4. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nooit reactie gekregen

Nooit reactie gekregen

2. mai 2026

Beste Raymond,

Erg jammer om te lezen dat u geen reactie van ons heeft ontvangen. Door een storing in ons mailverkeer is uw aanvraag helaas niet goed bij ons binnengekomen. Daardoor hebben wij u niet tijdig kunnen beantwoorden, waarvoor onze oprechte excuses.

Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Niks negatiefs te melden

Niks negatiefs te melden. De verhuislift was goed op tijd, de operator/verhuizer heel profesioneel. Werkte/dacht de hele tijd mee. Dit is de 2e ervaring met huurverhuislift.nl en beide keren alleen maar positief. Een week later had ik er weer een nodig, ik was een beetje laat met boeken en huurverhuislift.nl zat helaas vol op de gewenste dag/tijd, dus voor de concurent moeten gaan die net iets minder scoorde in de reviews. Dit was gelijk een hele andere ervaring. Dus volgende keer gewoon weer op tijd boeken bij deze jongens.

3. mai 2026

Beste Patrick Uijttenboogaard,

Bedankt voor deze mooie en uitgebreide 5-sterrenreview over [Huurverhuislift.nl](https://www.huurverhuislift.nl?utm_source=chatgpt.com). Fijn om te horen dat ook uw tweede ervaring weer positief is verlopen en dat onze verhuislift netjes op tijd was en onze operator professioneel heeft meegeholpen.

Jammer dat wij door de drukte geen plek meer hadden op uw gewenste dag en tijdstip. Zoals u zelf aangeeft is tijdig boeken bij ons vaak verstandig, omdat onze planning regelmatig snel volloopt, zeker in Amsterdam.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Oerhollands superefficient betrouwbaar en supervriendelijk

We warwn ewn beetje zenuwachtig of het zou lukke gezien de mate van de meubels en afstand van de raam naar de weg maar toen Danny kwam werden we gelijk gerustgesteld en in een mum van tijd (40 minuten) was al het meubelair niet alleen naar beneden gebracht maar Danny heeft ook megeholpen om het naar de vrachtwagen te rijden. Hij gaf ook bruikbaar advies hoe te handelen waardoor alles zo licht en makkelijk naar bended ging. 5 sterren ++ voor Danny. Daarnaaat 5 sterren ook voor de klante dienst want we moesten 1 keer annuleren en het was met volle klantvriendelijkheid geen probleem. Gewoon dienstverlening zoals 50 jaar geleden. Ik raad dit bedrijf zeker aan iedereen.

29. april 2026

Beste Eric,

Hartelijk dank voor deze prachtige en uitgebreide review.

Fijn om te horen dat jullie in eerste instantie wat spanning hadden over de situatie, maar dat Danny jullie direct wist gerust te stellen. Dat is precies waar wij voor staan: meedenken, zekerheid bieden en het werk veilig en efficiënt uitvoeren — ook als de omstandigheden uitdagend zijn.

Mooi dat alles binnen korte tijd geregeld was en dat Danny daarnaast ook heeft geholpen met het verplaatsen naar de vrachtwagen en praktisch advies heeft gegeven. Ik geef de complimenten zeker aan hem door.

Ook goed om te horen dat het contact met onze klantenservice rondom de annulering prettig is verlopen. Flexibiliteit en duidelijke communicatie vinden wij belangrijk.

Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een geweldige service!

Ik was enorm onder de indruk van het vakmanschap, de vriendelijkheid, de behulpzaamheid en het ruimtelijk inzicht van de chauffeur/bediener van de lift. Het bedrijf valt heel erg aan te raden.

23. april 2026

Svar fra Huurverhuislift.nl bemande verhuisliftenverhuur Nederland.

Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor!
Fantisch om te horen dat u zo tevreden bent over de service en de inzet van onze liftoperator. Vakmanschap, behulpzaamheid en veilig werken staan bij ons iedere dag centraal, dus het doet ons goed dat dit zo gewaardeerd wordt.

Bedankt voor het vertrouwen in Huurverhuislift.nl en natuurlijk ook voor het aanbevelen van ons bedrijf!

Goede begeleiding!

Op 28 maart een top service gehad in Amsterdam van Huurverhuislift!!
Ging allemaal erg soepel, fijne communicatie en goede begeleiding.

Complimenten voor Cristoph!

28. mars 2026

Behulpzaam en duidelijke communicatie

Peter heeft ons heel goed geholpen bij onze verhuizing. Los van het omhoog sturen van onze zware meubels, hielp hij ook met het tillen van de zwaardere meubels. Dat was heel helpend. Later op de dag bleek dat we de verhuislift nóg een keer nodig hadden voor een tweede lading en zelfs zo last minute was dit nog mogelijk. De communicatie met huurverhuislift.nl verliep soepel, transparant en duidelijk. Ze waren altijd goed bereikbaar voor eventuele vragen. Al met al een zeer positieve ervaring. Dank!

23. mars 2026

Goede ervaring

Was ruim op tijd en de verhuizer die meehielp was echt een topper. Maakte het een stuk makkelijker voor mij. Goede ervaring!

28. mars 2026

Beste Do,

Hartelijk dank voor deze mooie review en de 5 sterren!
Fijn om te horen dat alles in Veenendaal soepel is verlopen en dat onze verhuizer je goed heeft kunnen helpen. Daar doen we het voor.

Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar.

Gewoon goed !

Gewoon alles prima.
Snelheid +
Service +

3. mars 2026

Beste W.B. van Dongen,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview en de fijne woorden over onze snelheid en service. Daar doen we het voor!

Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u in de toekomst weer hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Top geregeld!

Top geregeld!! Op tijd. Service gericht.

9. mars 2026

Beste Patrick,

Hartelijk dank voor deze mooie review en het vertrouwen in onze service in Veenendaal!

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je onze punctualiteit en servicegerichtheid zo hebt ervaren. Daar doen we het voor.

Graag tot een volgende keer!

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring. Chris kwam ons helpen en deed dat zo goed en lief. We hebben alles super snel kunnen verhuizen.Erg tevreden!

7. mars 2026

Beste Ellie,

Hartelijk dank voor je mooie review en het vertrouwen in onze service in Amsterdam!

Fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad en dat alles snel en soepel is verlopen. Mooi dat Chris je zo goed heeft kunnen helpen – ik geef het compliment zeker aan hem door.

Graag tot een volgende keer!

Super service

Super service, meedenken in oplossingen, snelle reactie, goede prijs

27. mars 2026

Beste Anika,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en de 5-sterrenreview!

Fijn om te horen dat je onze service, het meedenken en de snelle reactie zo hebt ervaren. Daar doen we het voor. Mooi dat we je goed hebben kunnen helpen tegen een goede prijs.

Mocht je in de toekomst nog eens een verhuislift nodig hebben, dan staan we uiteraard weer graag voor je klaar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

2e verdieping leeghalen (in 35 min)

Op tijd, vopgens afspraak en uitermate vriendelijke en benhulpzame medewerker.

21. mars 2026

Beste Gerard Jan,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u onze medewerker als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog eens gebruik willen maken van onze service, staan wij uiteraard weer graag voor u klaar.

Geweldige service

Geweldige service, ontzettend aardige kerel,erg behulpzaam!

24. mars 2026

Beste Frank,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en de 5-sterrenreview!

Fijn om te horen dat u onze service als prettig en behulpzaam heeft ervaren. We doen er altijd alles aan om het werk soepel en zorgvuldig te laten verlopen, dus dit waarderen we enorm.

Mocht u in de toekomst nog eens hulp nodig hebben, staan wij uiteraard graag weer voor u klaar.

Op tijd en meehelpen

Op tijd en meehelpen. Vriendelijke mensen.

14. mars 2026

Beste Bokx,

Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat alles op tijd verliep en dat onze medewerkers goed hebben kunnen meehelpen. Daar doen we het voor.

We stellen het zeer op prijs dat u onze service en vriendelijkheid benoemt. Graag tot een volgende keer!

Team Huurverhuislift.nl

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv