Over het algemeen echt super blij met de producten uit de box. De peribottle, koelpads, sheabutter en kraamverbanden heb ik veel aan gehad. Enige waar ik niet zo enthousiast over ben zijn de wasbare z... Vis mer

Hele fijne producten, ik had liever eerder van dit product gehoord zodat ik nog eerder dit product had kunnen gebruiken. Ik beveel het nu ook iedereen die bevallen gaat aan.

Een feestje om uit te pakken. De post partum periode is al alles behalve sexy, maar deze box maakt het allemaal net wat fijner. Mooie producten, fijne service en erg fijn om extra uitleg van producten... Vis mer

Deze box heeft mij zo ontzettend geholpen tijdens mijn postpartum periode. Alle spullen zijn mega fijn en handig. En ging hierdoor soepel door de kraamweek heen. Twijfel niet want dit wil je! Best... Vis mer

1. Helse- og velværebutikk

Alles wat je nodig hebt voor een snel herstel na de bevalling en een heerlijke kraamtijd

4,7

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Aanrader!

Top producten! De peri bottle, koelpacks en bamboe zoogkompressen zijn echt uitkomsten. De witch hazel spray is lastig zeggen of het echt werkte, omdat ik geen referentie heb hoe het zonder was geweest. Wel prettig voor verkoeling! Kortom, hele fijne producten.

14. mars 2026

Super!

Supersnelle levering en zo een duidelijke uitleg welke postpartumbox bij mij pastte! Erg tevreden!

10. april 2026

Tevreden aankoop

De producten worden geleverd in een mooie stevige doos. Ik moet nog gaan bevallen, want ik ben nu 33 wkn zwanger van ons eerste kindje dus ik kan de producten zelf nog niet beoordelen maar zien er kwalitatief goed uit. Ook het contact met de klantenservice heb ik als prettig ervaren.

3. april 2026

Vertrouwen

Ik hoop dat dit pakket me wat beter helpt met mijn herstel! De producten zien er prachtig uit en ik heb er weer een stukje meer vertrouwen in gekregen dat het goed met me komt. Dankje!

27. mars 2026

Geweldig!

De producten uit de box zijn echt super, zou ze iedereen aanraden. Vooral de hazel witch spray en het verkoelend kraamverband hebben goed geholpen, verder werkt de peribottle ideaal en het kraamverband irriteert niet.

18. mars 2026

Fijne communicatie en goede service!

Ik had de witch hazel spray besteld voor na de bevalling. Helaas is dit pakket kwijt geraakt door DHL. Via WhatsApp heel fijn contact gehad met het bedrijf. Er moest een onderzoek gestart worden, maar het pakket is helaas niet gevonden. Ik heb gratis een nieuwe toegestuurd gekregen. Deze is gelukkig zojuist wel aangekomen. Hele fijne communicatie en goede service!

11. mars 2026

Wat een fantastisch cadeau!

Wat een fantastisch cadeau om aan mijn dochter te geven! Op deze manier heb ik het gevoel haar een beetje te kunnen ondersteunen na de zwangerschap. En wat een super manier van verpakken! Echt een cadeautje.

4. mars 2026

Een aanrader

Ik heb een postpartumbox besteld en later de broekjes. Het voelde aan alsof ik een kadootje voor mezelf had gekocht. Na de bevalling bleek het ook een kadootje te zijn. Het heeft mij door de eerste dagen heen geholpen. Vooral de icepacks en de peri botlle heb ik veel gebruikt.

5. mars 2026

Matige en vervuilde box

De hoesjes voor om de coolers waren beschimmeld, het weer zat hier duidelijk in… Hierdoor kon ik deze al niet gebruiken.
De peribottle kwam wel goed van pas, maar verder was het matig.

Mocht ik dit eerder weten had ik alles in de loop van de zwangerschap los en fysiek aangeschaft, scheelt een hoop geld en je weet wat je koopt.

15. januar 2026
Logoen til De Postpartumbox

Svar fra De Postpartumbox

Wat ontzettend naar om te lezen, en we snappen helemaal dat je schrikt als een product niet in orde lijkt.

Dit is absoluut niet wat je van ons mag verwachten, en het spijt ons enorm dat jij dit zo hebt ervaren.

We hadden je hier heel graag meteen mee geholpen, maar we zien dat we geen mail van je hebben ontvangen. Als je ons had gemaild, hadden we meteen met je meegekeken en dit direct voor je opgelost. Dit doen we alsnog graag! Kan je ons mailen via info@depostpartumbox.nl en dan lossen we het zo snel mogelijk op.