Se hva andre synes
Hele fijne producten, ik had liever eerder van dit product gehoord zodat ik nog eerder dit product had kunnen gebruiken. Ik beveel het nu ook iedereen die bevallen gaat aan.
Deze box heeft mij zo ontzettend geholpen tijdens mijn postpartum periode. Alle spullen zijn mega fijn en handig. En ging hierdoor soepel door de kraamweek heen. Twijfel niet want dit wil je! Best... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Alles wat je nodig hebt voor een snel herstel na de bevalling en een heerlijke kraamtijd
Kontaktopplysninger
Sweelinckstraat 9, 4102 BT, Culemborg, Nederland
- 085 36 964 08
- info@depostpartumbox.nl
- depostpartumbox.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hele fijne producten
fijne producten
Over het algemeen echt super blij met de producten uit de box. De peribottle, koelpads, sheabutter en kraamverbanden heb ik veel aan gehad. Enige waar ik niet zo enthousiast over ben zijn de wasbare zoogcompressen. Hoewel ze super fijn zitten nemen ze weinig op vind ik, dus mijn BH werd vaak toch best nat. Ik gebruik daardoor toch weer de wegwerp variant.
Deze box wil je!
Bestellingen en verzending ging goed en werd vlot en heel netjes geleverd. Voorbeeld: Er was kennelijk een productiefout in de hoesjes van de coolpads en ze deden bij mijn box dus al op voorhand nieuwe hoesjes erbij voor de zekerheid. Dit alles nog voor ik dus überhaupt het product had kunnen testen.
Een feestje om uit te pakken
Een feestje om uit te pakken. De post partum periode is al alles behalve sexy, maar deze box maakt het allemaal net wat fijner. Mooie producten, fijne service en erg fijn om extra uitleg van producten makkelijk te kunnen vinden. Absoluut een aanrader!
Snelle levering en goed product
Snelle levering en goed product! Ik ben blij met de buikband
Post partumbox core
Pakketje en producten zien er netjes uit. Veel praktische tips gelezen in het magazine. Levering duurde uiteindelijk wel 6 werkdagen ipv de beschreven 1 tot 2. Gelukkig nog niet bevallen dus is het allemaal alsnog optijd binnen.
Maakt de belofte waar!
Super fijne producten die ook echt waarmaken wat er word beloofd. Maakt het echt een stuk comfortabeler na je bevalling en dat kun je wel gebruiken!
Heel blij met deze box
Heel blij met deze box, precies wat ik nodig heb om de periode na de bevalling prettiger door te komen. Fijn dat zoiets bestaat. Heel snel bezorgd en leuk verpakt.
Zeer tevreden
Zeer tevreden! Snelle bezorging, duidelijke uitleg overal bij en overall hele fijne producten!!
Verrassend waardevol, vooral het magazine
Al koop je in deze box vooral praktische producten, de presentatie voelt echt als een verwenmoment. Wat me het meest verraste, was het magazine dat erbij zit. Waar je bij veel winkels een boekje met verkooppraatjes krijgt, staat dit tijdschrift juist vol met eerlijke, ongefilterde verhalen en tips, zonder dat er producten worden aangeprezen. Het maakt de kraamtijd meteen een stuk tastbaarder.
Omdat dit mijn eerste zwangerschap is, vond ik het soms lastig om te weten waar ik me op moet voorbereiden. Dit tijdschrift gaf me zoveel rust, houvast en vertrouwen.
Het pakket is misschien niet goedkoop, maar de aandacht en zorg die erin zitten maken het voor mij absoluut de investering waard.
Top service
Fijne producten vooral de sheabutter en de witch hazelspray. En heerlijk snel bezorgd. Top service.
Heel fijn om te weten dat herstel iets…
Heel fijn om te weten dat herstel iets sneller gaat. Ook alles is goed verpakt. Ondanks dat Koningsdag tussen zat snelle levering gehad.
“Mijn bestelling is netjes op tijd…
“Mijn bestelling is netjes op tijd binnengekomen. Ik heb een postpartumband besteld, maar ik heb deze nog niet uitgeprobeerd. Zodra ik dat heb gedaan, zal ik mijn ervaring met jullie delen.”
Super fijne producten voor de na de…
Super fijne producten voor de na de bevalling en snelle verzendservice.
Hele goede service
Hele goede service! Fijn contact met de klantenservice over een product dat niet op voorraad was. Ik had alleen meer van het product verwacht toen ik het eenmaal had ontvangen. Ik had de zwarte postpartum broekjes maar ik vond dat deze te snel uitrekken of niet stevig genoeg waardoor het verband naar mijn idee niet zo goed bleef zitten als in de netbroekjes van het ziekenhuis. De witch hazelspray vond ik wel heel fijn.
Zeer snel geleverd
Zeer snel geleverd. Ik heb zelf niet de rondste buik, maar de buikband werkt ook bij mij.
De band is verstelbaar, waardoor ik de XL band ook pas met mijn XXL.
Snelle verzending
Snelle verzending. En echt super fijn producten in de box voor je kraamtijd.
Het product was super snel geleverd
Het product was super snel geleverd!
En het zit heel comfortabel. Bedankt
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.