DeoDap Anmeldelser

4. Netthandelstjeneste
  5. Programvarebutikk
  6. Programvareforhandler
  7. Programvareselskap

DeoDap is NO MOQ wholesale store. DeoDap has offline and online stores for users to shop.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

SCAM ALERT

SCAM ALERT - Deodap Pvt Ltd - Lost Rs. 17,700 - DO NOT BUY

I paid Rs. 17,700 for their "Done-For-You Shopify Store". BIGGEST MISTAKE.

1. Main feature "Push to Shopify" is NOT WORKING / disappeared.
2. Website delivered is incomplete and unprofessional.
3. After payment, they STOPPED replying on calls, WhatsApp and Email.
4. I only get automated reply with Reference No: EM-13438. No human reply.

This is clear Mis-selling & Deficiency of Service.

I have filed complaint on INGRAM (Consumer Helpline) and Cyber Crime portal.

If you are also a victim, contact me. Company - please give my FULL REFUND of Rs. 17,700 immediately.

Order Email:
Phone:

22. september 2026

Writing this review again as there are…

Writing this review again as there are two profiles of Deodap here:

I understand that as it is a wholesale…
I understand that as it is a wholesale price site, I should not judge its products on many scales, but if the 10-15% came out to be non-usable, then the whole gain from the price difference of buying from Deodap doesn’t make any worth.

There are a series of issues with the items available on this site which I faced in my recent orders.

1. Quality: you can not trust the quality here. I have received products (example: scissor, stool) which are of no use, but merely a piece of garbage

2. Product difference: The things shown and and delivered are different in colour, print. They should provide this information on such products which are going to be differently delivered from what is shown.

3. Support: In most of the cases, the support always say that nothing further can be done. In any genuine issue, they require unpacking video. They should notify users, for this thing before delivery. Any new user would miss that recording.

30. juli 2026

Worst customer service don't order from them

When you order your gps will be far away from where you order and they also not let you see or change gps location before and when I called customer service about this there call ai said our customer service will call u in a day it has been 10 days no order and no customer service i also informed to there gamil also no response

I am writting from India

22. oktober 2024