Mijn dochter verzamelt Proud Mary's. Nagenoeg haar hele verzameling komt bij De Kussenwinkel vandaan. De beeldjes zijn perfecte verjaardag cadeaus. De Kussenwinkel biedt mij elk jaar de kans om haar w... Vis mer
Se hva andre synes
Het gaat mij om contact met een medewerker, i.v.m. een iets afwijkende bezorging. Allereerst, kreeg ik meteen een medewerker te spreken (en niet chatten via een automatische chatbox, die je vraag nie... Vis mer
Selskapet har svart
Heel blij om de mooie Orla Kiely gordijnen in Nederland te vinden. Bezorging precies na de aangekondigde 1 à 2 weken. Had alleen nog graag bij de aankoop ook geweten hoe diep de ringen in de gordijn... Vis mer
Selskapet har svart
Via de app hebben we eerst advies ingewonnen bij Lilian en vervolgens Orla Kiely gordijnen besteld. Deze bleken per paar te gaan en we hadden per abuis 1 paar teveel besteld. Geen probleem voor Li... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
De Kussenwinkel is een webshop met luxe en bijzondere woontextiel producten en interieuraccessoires van exclusieve merken zoals Missoni Home, Designers Guild, Marimekko, Orla Kiely, Christian Lacroix, Jean Paul Gaultier en Vitra. Je vindt er een ruime selectie sierkussens, plaids, beddengoed, tapijten, handdoeken en nog veel meer.
Persoonlijk en met kennis
Skrevet av virksomheten
- We streven naar de fijnste aankoop ervaring!
- Vanaf 2013 zijn wij een webshop die streeft naar de meeste persoonlijke ervaring voor onze klanten. Online aankopen doen kan heel onpersoonlijk zijn maar wij proberen met snelle en kwalitatieve communicatie hier verandering in te brengen.
Kontaktopplysninger
Poirterslaan 48, 5611 LB, Eindhoven, Nederland
- 040-2445188
- info@dekussenwinkel.nl
- dekussenwinkel.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Klantvriendelijk en snelle levering
Klantvriendelijk en snelle levering . We hebben een vloerkleed gekocht van Orla Kiely. Het vloerkleed is prachtig en zijn we erg blij mee!
Supersnelle levering
Supersnelle levering. De bestelling was zorgvuldig verpakt en voldeed helemaal aan mijn verwachting. Zeker voor herhaling vatbaar!
Leuke en mooie artikelen
Leuke en mooie artikelen.
Fijne klantenservice en snelle bezorging.
Betrouwbare winkel!
Prima winkel, artikel besteld dat jammer genoeg niet op voorraad was. Kreeg keurig mailtje of ik geld terug wilde of wilde wachten tot het weer voorradig was. Ik heb afgewacht en toen het weer voorradig was heb ik het binnen gehad met een excuus briefje!
Tip voor de volgende keer:Zorg dat het niet bestelbaar is als er geen voorraad is, of zet erbij dat het wat langer kan duren omdat het niet op voorraad is. 😄

Svar fra De Kussenwinkel
Ondanks late levering een tevreden klant
De levering van mijn bestelde product liet, door externe factoren, 2 maanden op zich wachten.
Maar door de goede en heldere communicatie van de “Kussenwinkel” was het een aanvaardbaar ongemak.
Daarom: een positieve ervaring!
Goede service en snelle levering!
Duidelijke website, snelle service en levering.
Ben heel blij met de producten, bedankt!
Zeer professioneel en betrouwbaar
Lang wachten op een retourlabel.
Het produkt was snel bij mij in huis.
Maar als je iets retour wilt zenden, gaat dat niet snel.
Je moet een mail sturen en dan wachten op dat retouretiket. Je krijgt niet per omgaande een mail met het retourlabel, zodat je ook verder kunt met het retourproces. In het weekend zijn ze telefonisch en per mail niet bereikbaar. Dus ik zit al een weekend te wachten op het retourlabel. Hoop dat het maandag komt.

Gebruiksvriendelijk en correct
Heel duidelijke website. Correcte communicatie. Snelle levering.
Prettige service, snelle levering.
Allereerst, ze hebben een hele mooie collectie. Wat verder heel fijn is, ze waren telefonisch snel bereikbaar en heel erg aardig en behulpzaam.
Ik had een beetje paniek omdat het snel in huis moest zijn. Ook dat is zonder problemen verlopen.

Svar fra De Kussenwinkel
Wederom een fijne ervaring gehad
Wederom een fijne ervaring gehad. Goede en betrouwbare informatie. Voor mij een aanrader.

Svar fra De Kussenwinkel
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.