Wie immer ist bei den de Kerstdorpbouwers alles top. Ich bin immer sehr begeistert. Top Artikel, tolle Abwicklung. Super Ideen und Bauanleitungen für Weihnachtsdörfer, ob bei Youtube, im eigenen Prosp... Vis mer
Lemax FRIENDLY FOREST CLOCKWORKS je stigla raspadnutom stanju!Sat ne radi,a vilenjaci se ne pomiču!Kutija je bila potrgana iako je na vašoj stranici pisalo da je proizvod u novom stanju! narudžba 21... Vis mer
In eerste instantie hoorde ik niets, maar op mijn mail werdt direct gereageerd goede communicatie. Top dank jullie wel
Muurtjes van department 56 ontvangen. Alles netjes en zorgvuldig verpakt, ze hadden nog een doos over omdat daarin één muurtje stuk was en die hebben ze zomaar meegestuurd. Was ik zo blij mee, omdat i... Vis mer
Alles voor uw Kerstdorp Bij ons vind u alles van kersthuisjes tot kleirollers om paadjes te maken, maar vooral zijn wij gespecialiseerd in retired en 2e hands items!
Koolhovenlaan 84, 2497 AL, Den Haag, Nederland
- info@dekerstdorpbouwers.nl
- dekerstdorpbouwers.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Mooie spulletjes
Mooie spulletjes, snelle communicatie.
Waar voor je geld. Ik ga daar zeker vaker bestellen
Leuke artikelen in de verrassingsdoos…
Leuke artikelen in de verrassingsdoos en zeer goed verpakt. Ook gekeken naar de hint die ik gegeven had. TOP.
Snel en perfect verpakt
Simpel, snel en goed verpakt
Het bestellen ging simpel en de levering was snel en alles keurig verpakt. Fijn.
Ik ben altijd heel tevreden van alles…
Ik ben altijd heel tevreden van alles dat ik bij De Kerstdopbouwers koop. Alles is zo perfect qua items en verzending, er valt niks op aan te brengen negatiefs !
Received items very quickly and arrived…
Received items very quickly and arrived in perfect condition thank you
Snel en goed verpakt verzonden
Snel en goed verpakt verzonden. Mooie duidelijke website.
Lemax FRIENDLY FOREST CLOCKWORKS je…
narudžba 21002!
Ja se veoma ispričavam i žao mi je,ali ja sam pogriješila. To n8je bila vaša narudžba!Vaša narudžba je stigla u TOP izdanju!HVALA HVALA HVALA!

Svar fra dekerstdorpbouwers.nl
Keurig verpakt
Fijne overzichtelijk webshop
Fijn dat je orders kan sparen en alles komt altijd snel en netjes verpakt
Netjes aangeleverd in een passende doos…
Netjes aangeleverd in een passende doos ipv een giga doos met veel opvulmateriaal.
Lek huisje
We hadden een huisje met rokende schoorsteen besteld. Deze bleek lek, maar na een mailtje, wat heel snel beantwoord werd, hadden we binnen een week een nieuw huisje en deze doet het prima. Super service!!!