Se hva andre synes
Lemax FRIENDLY FOREST CLOCKWORKS je stigla raspadnutom stanju!Sat ne radi,a vilenjaci se ne pomiču!Kutija je bila potrgana iako je na vašoj stranici pisalo da je proizvod u novom stanju! narudžba 21... Vis mer
Selskapet har svart
In eerste instantie hoorde ik niets, maar op mijn mail werdt direct gereageerd goede communicatie. Top dank jullie wel
Muurtjes van department 56 ontvangen. Alles netjes en zorgvuldig verpakt, ze hadden nog een doos over omdat daarin één muurtje stuk was en die hebben ze zomaar meegestuurd. Was ik zo blij mee, omdat i... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Alles voor uw Kerstdorp Bij ons vind u alles van kersthuisjes tot kleirollers om paadjes te maken, maar vooral zijn wij gespecialiseerd in retired en 2e hands items!
Kontaktopplysninger
Koolhovenlaan 84, 2497 AL, Den Haag, Nederland
- info@dekerstdorpbouwers.nl
- dekerstdorpbouwers.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super todo genial el mejor sitio de…
Super todo genial el mejor sitio de compras un diez
In eerste instantie hoorde ik niets
Zeer snelle bezorging van bestelde…
Zeer snelle bezorging van bestelde item, heel tevreden!
snelle verzending
Ben zeer tevreden over de producten en…
Ben zeer tevreden over de producten en de snelheid van het verzending van de kerstdorpbouwers.
Top Verkäufer
Wie immer ist bei den de Kerstdorpbouwers alles top. Ich bin immer sehr begeistert. Top Artikel, tolle Abwicklung. Super Ideen und Bauanleitungen für Weihnachtsdörfer, ob bei Youtube, im eigenen Prospekt oder verschiedenen Events. Ich kann den Shop immer nur empfehlen. Vielen lieben Dank
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie. Producten zeer zorgvuldig verpakt. Afspraken nagekomen.
Snelle levering veel producten aan…
Snelle levering veel producten aan wezig om te kiezen
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Leuke spullen voor het volgende dorp.
Bij de bestelling van een lemaxtoren…
Bij de bestelling van een lemaxtoren zaten de decoratie stukjes er niet bij . Ik heb een mail gestuurd . Jullie hebben me onmiddellijk teruggemaild en hebben de ontbrekende stukjes meegestuurd met mijn andere bestelling . Dit noem ik echte service 👍
Gelukkig
We hebben super goede dienst ontvangen, en Boy had het heel makkelijk gemaakt. Wat een leuke bedrijf!
Helemaal tevreden !
Voor ik bestelde had ik eerst nog een vraag waar heel snel en duidelijk op gereageerd werd. Ook werd ik op de hoogte gehouden van de verzending. Tenslotte is alles keurig verpakt aangeleverd. Voor herhaling vatbaar dus
Mijn artikel werd snel bezorgd,en was…
Mijn artikel werd snel bezorgd,en was goed verpakt. Blij mee
Mooi product voor een nette prijs en…
Mooi product voor een nette prijs en goed verpakt.
Zeer nette en vooral snelle levering
Alles zag er goed verzorgd uit .
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.