Jag rekommenderar de här grabbarna starkt, Otroligt duktiga på det de gör, jobbar smidigt och professionellt och är alltid väldigt respektfulla och trevliga. Jag har själv anlitat dem flera gånge... Vis mer
Se hva andre synes
Fick fel färg på min produkt hemskickat! Skrev ett meddelande till dem på ig att jag var tvungen att använda produkten ändå då jag ej hade tid för retur och vänta på ny leverans. Meddelandet lästes me... Vis mer
Köpte skärmskydd till iPhone 13 PRO Max Vid monteringen så gick filmen sönder( filmen som rivs) även om jag var super noggrann! Det ledde till att jag fick luftbubbla som blev värre och värre med t... Vis mer
Selskapet har svart
Snabb leverans, varan var precis som reklamen, och monteringen var superenkel! Läste instruktionerna på förpackningen, tänkte så enkelt kan det väl inte vara? Öppnade förpackningen och läste in... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bilstyling till förmånliga priser.
Kontaktopplysninger
Sandeslätt 20, 42436, Göteborg, Sverige
- 0707460407
- Support@dekalgruvan.se
- dekalgruvan.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Sjukt bra kundservice och att få ett…
Sjukt bra kundservice och att få ett nytt skärmskydd för bara frakten på 45kr är guld värt
Håller vad dom lovar och bra kundservice
Jag beställde nyckelreg och jag va så…
Jag beställde nyckelreg och jag va så nöjd med de jätte bra kvalitet och fick den som jag ville ha den, och de va jätte snälla de la 2 st doftgranen och dom lutade så gott uppskattar det jätte mycket 10,10
Tack för underbar jobb
Grymt företag
Väldigt hjälpsamma, snabb leverans. Rekommenderar starkt.
Sjukt snabb leverans och otroligt bra…
Sjukt snabb leverans och otroligt bra grejer. ☺️
Köpte skärmskydd till iPhone 13 PRO Max
Köpte skärmskydd till iPhone 13 PRO Max
Vid monteringen så gick filmen sönder( filmen som rivs) även om jag var super noggrann! Det ledde till att jag fick luftbubbla som blev värre och värre med tiden, meddelade säljaren men fick inget tillbaka!
Även när skärmskyddet sprack så fick jag inte en ny pga luftbubblan!
Notera att dekalgruvan marknadsför sig att ha livstids garanti på skärmskyddet!

Svar fra Dekalgruvan
Mitt skärmskydd gick sönder och jag…
Mitt skärmskydd gick sönder och jag fick ett superbra bemötande och världens bästa hjälp, kan varmt rekommendera detta företag.
10/10 fick hem en produkt som funkade 1…
10/10 fick hem en produkt som funkade 1 dag så skrev till dekalgruvan å förklara som de va. Så dom fixade en ny å lite annat roligt i paketet. Rekommenderar
Alla ljuskombinationen samt enkel…
Alla ljuskombinationen samt enkel installation
Riktigt bra kund service
Riktigt bra kund service, bra leverans tider mm
köpte ett skärmskydd till min iphone 13…
köpte ett skärmskydd till min iphone 13 pro max, ett helt kit. som man lägger telefonen i och stänger den, det blev sjukt bra och rakt och fint. riktigt nöjd blev jag.
Lång leveranstid, inte bra anti-spy skydd
Lång leveranstid, men riktigt smidigt skärmskydd, sjukt lätt att sätta på luren och satt perfekt! Däremot så är “anti-spy” skyddet inte på topp, väldigt tunt och den som sitter bredvid ser rätt bra ändå. Beställ vanliga skyddet istället, om inte det är i sämre kvalitet…
Edit:
Säljaren tycker kunden har för höga krav kring kvalitet, trots att kunden har haft skydd som har varit både billigare och med mindre insyn som varit tjockare. Säljaren väljer även att läxa upp kund när det kommer till tryck under säsonger där folk normalt sätt beställer mycket på nätet, trots att säljaren troligtvis vet att kunden vet om det och inte är ute efter en bortförklaring då alla andra beställningar som kunden gjort hos andra bolag ankom fortare.
Förutom attityd så satt skärmskyddet perfekt, supersmidigt att montera också!

Svar fra Dekalgruvan
Mycket bra kundservice
Mycket bra kundservice som hjälper kunden direkt vid frågor! Samt snabb leverans!
Köpte plexieclipp hållare till…
Köpte plexieclipp hållare till registreringsplåten. Sjukt nöjd med både produkt och deras service!
Skulle varmt rekommendera Dekalgruvan.
5/5
Bra plåthållare!
Haft plåthållaren på två bilar. Funkar lika bra parkerad som i 300 kmh 😊 Liten detalj som lyfter bilen utseende för en perfektionist som mig👍🏼
Supernöjd och prisvärd produkt!
Beställde doftspridaren/luftfuktaren och fick hem produkten snabbt och till ett väldigt bra pris! Gillar att den är liten och inte tar för mycket plats, och att jag kunde blanda i egen eterisk olja. Inget att klaga på :)
rekommenderar starkt👍🏼 man få de man…
rekommenderar starkt👍🏼 man få de man förväntar sig!
Bara bra saker att säga,otroligt…
Bara bra saker att säga,otroligt prisvärt och allt fungerar precis som det ska. Kan starkt rekommendera att beställa från dekalgruvan.se
Bra service!
Bra grejer, extremt trevlig o hjälpsam kundservice! 5/5
Enkel hemsida
Enkel hemsida, lätt hanterligt att göra sin order. Utmärkt snabb leverans och enastående kvalite.
10/10 utan en minsta gnutta tvek.
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.