Ik was blij dat ik biologische alcohol 96% voor mijn tincturen kon bestellen. Er werd snel via de whatsapp gereageerd op mijn vraag over het verzenden. Er was een mogelijkheid om direct naar een pakke... Vis mer
Se hva andre synes
Al jarenlang onze favoriete leverancier voor biologische wijnen en sterke dranken. Enorme keus en ze zijn altijd op zoek naar een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Hun vakkennis is sterk en ze... Vis mer
Selskapet har svart
Makkelijke website, correcte snelle levering en dan de finishing touch het persoonlijke kaartje bij de levering. O ja, en ook nog eens lekkere wijn en port helemaal biologisch voor redelijke prijzen... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
De Groene Slijter is sinds 20 jaar jouw ideale plek voor alles wat met biologische wijn en drank te maken heeft. Als online drankenhandel bieden wij een uitgebreid assortiment van volledig biologische gecertificeerde producten. Onze passie voor biologische wijn en dranken is geïnspireerd op ons respect voor de natuur en de wens om zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen binnen te krijgen.
Kontaktopplysninger
Groenestraat 4, 6531HR, Nijmegen, Nederland
- info@degroeneslijter.nl
- degroeneslijter.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heerlijke biologische Limoncello
BiologischeLimoncello besteld. Werd snel geleverd. Handgeschreven kaart erbij. De Limoncello is heerlijk!

Svar fra De Groene Slijter
Goede service, snelle levering en persoonlijke touch
Overzichtelijke website, fijn contact, snelle reactie per Whatsapp bij vragen en een snelle (stevig verpakte) levering. Persoonlijke touch van de eigenaren met een geschreven bedankje voor aankoop zorgt voor een extra prettige ervaring. Zeker het bestellen waard!

Svar fra De Groene Slijter
heerlijke wijnen en fijn contact!
Fijne website, waar de voorpret om een lekkere biologische wijn te drinken al begint. Neem vooral een proefpakket! Zeker als die in de aanbieding zijn. Dan leer je andere wijnen kennen die je wellicht anders niet zult proeven. Verder is er snelle levering, met altijd een persoonlijke boodschap van Pieter of Max. Bij vragen mail ik en heb ik dezelfde dag nog antwoord. Ik zal hier zeker af en toe blijven bestellen om mezelf te verwennen. En heb ook al vrienden en bekenden op de groene slijter gewezen. Ga zo door mannen!

Svar fra De Groene Slijter
Heerlijke dessertwijn voor goede prijs…
Heerlijke dessertwijn voor goede prijs met goede levering

Svar fra De Groene Slijter
Weer keurig snel en vlot geleverd met…
Weer keurig snel en vlot geleverd met zoals altijd een persoonlijk noot. Dit keer het heerlijke lente wijnen proef pakket en natuurlijk de vertrouwde Emiliana wijn.

Biologisch, lekker en persoonlijk
Zó fijn om een plek te hebben waar je onbezorgd je kwalitatief goede biologische wijn (of andere drank) kunt bestellen. En super leuk dat je er altijd een persoonlijk briefje bij krijgt. 🌱🍇✨

Uitstekende service!
Heerlijke wijnen, goede en snelle levering.
Altijd een begeleidend vriendelijk briefje erbij, dat maakt het net even wat persoonlijker!

Duidelijke overzichtelijke website
Duidelijke overzichtelijke website. Snelle levering.
Ik miste alleen het persoonlijke briefje bij de levering.

Heerlijke tokkelroom
Heerlijke tokkelroom, puur natuur!

Svar fra De Groene Slijter
Mooi aanbod van speciale whisky's
Mooi aanbod van speciale whisky's. Snelle en nette afhandeling, prima verpakking en verzending.

Ga voor lekker biologisch
Goede producten, tegen betaalbare prijzen.
Op problematiek, wordt alert gereageerd, waarbij er verschillende oplossingen worden aangeboden.
Zeker aan te bevelen

Eerste bestelling.
Er was net voor de kerst bijna negens meer witte gluhwein te vinden. Maar bij de Groene Slijter gelukkig wel. En dan wordt het ook nog eens persoonlijk bezorgd. Topbedrijf die begrijpt wat service is. Zowel de gluhwein en de service smaakt naar meer. 👍

Svar fra De Groene Slijter
Ik had problemen met de levering van…
Ik had problemen met de levering van DPD en toen waren de flessen wijn retour afzender gegaan. Pieter heeft me toen uitstekend geholpen en me alsnog de bestelling op korte termijn toegestuurd. Een tevreden klant! En de heaven on earth wijn was heerlijk!

Svar fra De Groene Slijter
Producten zijn te laat aangekomen
Producten zijn te laat aangekomen.Ik had de producten voor oud en nieuwjaar besteld en willen ontvangen om met familie en vrienden te nuttigen, maar ik kreeg ze pas in 2025 en iedereen was toen al weg.

Svar fra De Groene Slijter
Biologisch en kwalitatief goede Wodka…
Biologisch en kwalitatief goede Wodka voor een reële prijs.

Heerlijke dessertwijn zorgvuldig…
Heerlijke dessertwijn zorgvuldig bezorgd.

Svar fra De Groene Slijter
Op de valreep voor de feestdagen nog…
Op de valreep voor de feestdagen nog even een fijne bio likeur gekocht. Deze kwam ondanks de drukte op tijd, en de likeur was heerlijk.

Aanrader
Zeer goede ervaring. Na bestelling heel tevreden met levertijd en klantvriendelijkheid. Bij levering een persoonlijk handgeschreven berichtje erbij, heel sympathiek. Kwaliteit absoluut uitstekend. Kortom heel blij met de manier waarop het aangepakt wordt terwijl ik eigenlijk niet zo dol op online bestellen ben. Ze maken er toch een persoonlijke ervaring van. Aanrader

Svar fra De Groene Slijter
Prima aanbod met mooie prijzen
Prima aanbod met mooie prijzen, snelle levering.

Svar fra De Groene Slijter
Correct pakje en vlotte levering.
Correct pakje en vlotte levering.

Svar fra De Groene Slijter
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.