Heb een dubbele stalen taatsdeur gekocht. Een scharnier functioneerde niet optimaal, dus per mail gemeld en kreeg al heel snel antwoord, waarbij kosteloos een nieuwe werd toegezonden. Daarna heb... Vis mer
Se hva andre synes
Ik wilde even laten weten dat wij super blij zijn met onze taatsdeur. Begin mei bij hun gekocht en sinds gisteren eindelijk in ons klushuis geplaatst 🤩 Complimenten voor dit bedrijf en service 🫶🏼 D... Vis mer
Selskapet har svart
Degelijke Deuren, dikke aanrader!! Prachtige deuren mooie kwaliteit, heel blij met onze chique deur netjes verpakt geleverd. We hadden een schroef verprutst, mail gestuurd om een schroef te bes... Vis mer
Selskapet har svart
Top deuren voor een top prijs! Wij hebben een eerste deur gekocht en waren zo onder de indruk van hoe makkelijk hij te installeren was dat we meteen een tweede bestelde. Levertijd verschilde bij on... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Degelijke Deuren zijn we ervan overtuigd dat een goed ontworpen deur een ruimte kan veranderen. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is wat ons drijft. We doen ons best om de beste deuroplossingen te bieden die aansluiten bij de voorkeuren en behoeften van onze klanten. Ons deskundige team staat voor je klaar om u te adviseren en begeleiden bij uw aankoop en de installatie.
Kontaktopplysninger
Veldpapendijk 3B, 7156 KA, Beltrum, Nederland
- 0544701075
- info@degelijkedeuren.nl
- degelijkedeuren.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Dikke 5 sterren
Schrijf zelf nooit reviews maar ben echt super enthousiast over de klantvriendelijkheid en mooie kwaliteit van deuren. Pluspunten voor de leverancier.
Goede kwaliteit en top service
Zwart stalen deuren besteld, goed geleverd en een kwalitatief goed product. Product komt standaard met twee handgrepen, maar wilden er graag vier. Daar doet de aftersales afdeling van dit bedrijf echter helemaal niet moeilijk over. We kregen heel keurig twee extra handgrepen opgestuurd zonder extra kosten! Contact is erg goed, service dus geweldig. Wij zullen dit bedrijf dus zeker aanbevelen bij anderen.
Degelijke deuren voor een goede prijs
Snelle levering, goede artikel en prettige communicatie.
Ik heb onlangs een stalen deur gekocht…
Ik heb onlangs een stalen deur gekocht bij deze webshop en ik ben enorm tevreden over mijn ervaring. De klantenservice was uitstekend. Het personeel was behulpzaam en reageerde snel. Ze beantwoordden al mijn vragen direct en gaven gedetailleerde informatie over het product en het leveringsproces. De installatie-instructies waren duidelijk en gemakkelijk te volgen. Het kostte me weinig tijd om de deur te installeren en hij past perfect. Het eindresultaat ziet er fantastisch uit en ik ben heel blij met hoe het is geworden.
Top bedrijf!
Erg prettige ervaring gehad. Ik heb vanwege een wijziging in plannen mijn bestelling aangepast en dit werd op een erg fijne manier gewijzigd. Vanwege hun late reactie zelfs geen meerprijs hoeven betalen.
De deur was erg netjes ingepakt. Alle materialen zaten netjes in een beschermende verpakking. De installatiehandleiding kan duidelijker en sommige schroefjes waren erg kort wat het lastiger bevestigen maakt.
Het uiteindelijke resultaat is erg mooi geworden en alles was zoals gewenst. Heel tevreden over dit bedrijf em de geweldige medewerkers op de klantenservice!
Goede deuren, goede prijs!
Prachtige stalen deur voor een goede…
Prachtige stalen deur voor een goede prijs. We zijn er erg blij mee! Goed en vlot geleverd ook.
Top kwaliteit
Hallo!
Na overal rondkijken voor een stalen binnendeur kwamen we bij degelijkedeuren terecht. We waren als eerst verbaast over de prijs, die lag stuk lager dan rest die we tegenkwamen.
Beste keus die we maakte, snel en goed geleverd. Netjes opgebeld door chauffeur. Hele stevige mooie binnendeur.
En daarom voor de 2e keer nog een deur besteld. Nu een schuifdeur, prachtig ding. Wou er graag een handvat bij, en die boden ze gratis aan om na te leveren.
Top bedrijf, die zeker lang zou bestaan als ze zo doorgaan.
Groeten, Tuan
Tijdig en in goede staat geleverd en…
Tijdig en in goede staat geleverd en dat voor een zeer scherpe prijs !
Goede kwaliteit deur
Goede kwaliteit deur. Goede service.
Aanrader
Aanrader! Afwerking deur is zeer netjes, zeker voor die prijs. Niet te onderscheiden van gelijkaardige deuren die dubbel zo duur zijn. Levering vriendelijk en behulpzaam. Werkelijk niets op aan te merken.
Product is perfect
Product is perfect, contact met firma eveneens. Bij de aflevering stuitte ik helaas op een niet zo klantvriendelijke en weinig mee denkende chauffeur. Zelfs mijn vriendelijk aangeboden koffie kon hem niet vrolijk stemmen en werd nors afgeslagen, jammer.
Snelle levering, deur van goede kwaliteit
Snelle levering, deur van goede kwaliteit, goede communicatie bij het stellen van een technische vraag over mijn bestelde deur
Snelle levering /prijs kwaliteit👍
Snelle levering, deur van goede kwaliteit, tijdens de installatie een vraag gesteld via WhatsApp en snel antwoord gekregen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.