Degelijke Deuren Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heb een dubbele stalen taatsdeur gekocht. Een scharnier functioneerde niet optimaal, dus per mail gemeld en kreeg al heel snel antwoord, waarbij kosteloos een nieuwe werd toegezonden. Daarna heb... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik wilde even laten weten dat wij super blij zijn met onze taatsdeur. Begin mei bij hun gekocht en sinds gisteren eindelijk in ons klushuis geplaatst 🤩 Complimenten voor dit bedrijf en service 🫶🏼 D... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Degelijke Deuren, dikke aanrader!! Prachtige deuren mooie kwaliteit, heel blij met onze chique deur netjes verpakt geleverd. We hadden een schroef verprutst, mail gestuurd om een schroef te bes... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top deuren voor een top prijs! Wij hebben een eerste deur gekocht en waren zo onder de indruk van hoe makkelijk hij te installeren was dat we meteen een tweede bestelde. Levertijd verschilde bij on... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dørleverandør

Skrevet av virksomheten

Bij Degelijke Deuren zijn we ervan overtuigd dat een goed ontworpen deur een ruimte kan veranderen. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is wat ons drijft. We doen ons best om de beste deuroplossingen te bieden die aansluiten bij de voorkeuren en behoeften van onze klanten. Ons deskundige team staat voor je klaar om u te adviseren en begeleiden bij uw aankoop en de installatie.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

50 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Tweede aanloop nodig maar toen wel alles goed

Voorafgaand aan onze grote verbouwing alles mooi op tijd besteld en dat doet ons nu de das om…deuren uitgepakt en waren op zich makkelijk te plaatsen maar er valt helaas niets af te stellen aan onze dubbele taatsdeur, en dan krijg je aan de telefoon te horen dat ik nog een oud model heb gekregen waar geen afstelbare scharnieren bij zitten en dat dit bij de nieuwe modellen is veranderd…nou leuk dan..en nu ? Meneer aan de telefoon geeft aan dat wanneer de deur met de laser wordt geplaatst er geen afstelling nodig is…mogen ze me graag even voor komen doen, zelfs het goedkoopste kastje bij ikea heeft nog scharnieren die je kunt stellen….maar ik kon ja eens wat foto’s sturen van de deur en dan met name de spleet in het midden waar het probleem zat..net alsof dat dan nog wat oplost als er toch niets af te stellen valt… voor ons helaas de ruim €1000,- die we betaald hebben niet waard…

Update : nieuwe deuren ontvangen van degelijke deuren met afstelbare scharnieren en echte softclose functie en deze zijn echt dik in orde…bedankt !!

24. april 2026

Svar fra Degelijke Deuren

Bedankt voor het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat de deuren niet naar wens zijn.

We kijken graag met je mee of we hierin nog iets voor je kunnen betekenen. Mocht je daar voor openstaan, dan ontvangen we graag wat foto’s van de situatie zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Omruilen verkeerde deur

Nadat we in november een verkeerde deur hadden ontvangen (en laten opgehangen) kregen we direct de toezegging dat de deur kosteloos zou worden omgeruild. Zelfs met 75 euro onkostenvergoeding voor het monteren. De ruil verliep vlot m.m.v. de chauffeur en inmiddels hangt de nieuwe deur.
Al met al topservice top-communicatie door Degelijke deuren

6. mars 2026

Svar fra Degelijke Deuren

We waarderen je beoordeling enorm, bedankt!

Mooi en degelijke deuren

Dit bedrijf maakt degelijke deuren
Snelle levering als het op voorraad is.
Makkelijk te plaatsen
Snelle reactie als je een vraag heb.
Dit was voor mij de 2de keer dat ik bij hun een deur heb besteld.

20. februar 2026

Svar fra Degelijke Deuren

Superleuk om te lezen — bedankt voor je review!

Super snelle levering

Super snelle levering! Goed ingepakt! Mooie prijs voor deze kwaliteit deur. Houden je ook op de hoogte wanneer de chauffeur het artikel komt brengen.

12. februar 2026

Svar fra Degelijke Deuren

Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben enorm tevreden met de taatsdeuren

Ik ben erg tevreden met de taatsdeuren. Het product is keurig afgewerkt en heeft een sterke veer. Met name het nauwkeurig kunnen afstellen van de snelheid en de nulstand maakt dat ik dit product aanbeveel. Oh ja en de service en levertijd waren ook prima, eigenlijk was alles dus top!

28. januar 2026

Svar fra Degelijke Deuren

Heel fijn om zo’n reactie te mogen ontvangen, bedankt!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na een melding van een beschadiging van…

Na een melding van een beschadiging van het handvat van onze nieuwe deur, meteen een nieuw handvat toegestuurd gekregen.

Complimenten!

28. januar 2026

Svar fra Degelijke Deuren

Bedankt voor je positieve feedback, daar doen we het voor!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer vakkundig en servicegericht…

Zeer vakkundig en servicegericht bedrijf! Goede kwaliteit deuren en afrersales zijn erg prettig!

Zeker een aanrader om hier je deuren te bestellen. Goede prijs kwaliteit verhouding

26. januar 2026

Svar fra Degelijke Deuren

Superleuk om te lezen — bedankt voor je review!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Totaal geen klantenservice

Ik neem speciaal verlof voor de levering en krijg de dag voordien een mail dat de deur bij de transporteur is. Dag zelf tegen de middag gevraagd waar ze blijven, doodleuk een berichtje dat ze vandaag niet meer komen!!! en als oplossing? neem het zelf maar op met de transporteur! wat een service!

9. januar 2026

Hallo Kim,

Dank je wel voor je bericht. Vervelend om te horen dat je ervaring niet positief is geweest; dat vinden wij erg jammer.

Na je contact met ons hebben wij van de transporteur vernomen dat de levering door de weersomstandigheden niet op het afgesproken moment kon plaatsvinden. Dit is uiteraard niet de manier waarop wij dit normaal gesproken met onze klanten willen communiceren. We hebben daarom opnieuw contact opgenomen met de transporteur, waarna zij aangaven dat de deur op 12-1 alsnog geleverd kon worden. Volgens onze gegevens is de bestelling inderdaad op 12-1 bij je afgeleverd.

We hopen dat je, ondanks de vertraging, alsnog veel plezier zult hebben van je aankoop. Mocht je nog vragen hebben of kunnen wij ergens bij helpen, dan staan we uiteraard voor je klaar.

TOP BEDRIJF …

Het is een top bedrijf ze zijn echt professioneel.wat mij wel opviel is dat ze kwaliteit deuren hebben en met zo goeie prijs voor de deur wat ik heb besteld bestaal je bij een andere de dubbele voor Echt en top bedrijf je krijgt altijd terugkoppeling bedankt

30. oktober 2025

Hallo Derya,

Bedankt voor je positieve bericht. Wat fijn om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad!

Super

Super, fijne service

2 maat deuren besteld, volgens afspraak geleverd en een super kwaliteit - prijs verhouding! echt top

jullie kunnen nog meer bestelling van ons ontvangen

28. oktober 2025

Hallo Bart,

Dank je wel voor je bericht en het delen van je positieve ervaring met ons. Mocht je in de toekomst opnieuw onze hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor je klaar.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Teleurgesteld – maandenlange vertraging en slechte communicatie

Echt een vervelende ervaring met Degelijk Deuren.

Ik heb in maart 2025 twee schuifdeuren besteld, met levering gepland voor half juli. Na drie keer uitstel (met gevolgen voor de geplande werkzaamheden en de beschikbaarheid van mijn aannemer) kreeg ik één dag voor levering te horen dat één van de deuren niet geleverd kon worden. Deze werd toen verplaatst naar week 43.

Nu heb ik opnieuw bericht gekregen dat de levering nog eens drie weken vertraagd is – pas vanaf 10 november.

Ze boden alleen aan om de transportkosten van €49,95 te vergoeden, maar dat is echt geen redelijke compensatie na vier maanden vertraging, vele keren contact met de klantenservice, het herplannen van de installatie én extra kosten met mijn aannemer. En dat terwijl ik al sinds maart heb betaald voor een product dat nog steeds niet geleverd is.

Heel jammer – ik had veel meer betrouwbaarheid en service verwacht van een bedrijf met deze naam.

UPDATE: Ze hebben me een ruime compensatie aangeboden. Hopelijk wordt de deur binnenkort geleverd en is alles dan eindelijk afgerond

23. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Alles gaat hier mis

Alles gaat hier mis. Dit bedrijf heeft zijn zaken echt niet op orde.
In mei 2 deuren besteld. Een standaardmaat en een maatwerk deur. In juni werd de eerste deur geleverd (op het factuuradres ipv bezorgadres) en met verkeerde kleur glas... De deur is retour gestuurd en de goede deur zou in september geleverd worden samen met de tweede deur.
De maatwerk deur is gister geleverd. Maar deze heeft de verkeerde breedte!! Terwijl de sparingsmaten en deurmaten driedubbel zijn gecheckt en bevestigd bij het plaatsen van de order...
Mat en glans kant van het glas is ook omgedraaid.
Ongelofelijk.

De tweede deur waren ze vergeten. Nadat ik heb moeten bewijzen dat de vorige deur retour was gegaan, wordt deze morgen geleverd... we gaan zien of dit eindelijk een goede deur is.

Ondertussen zijn ze amper bereikbaar.
Als het eenmaal wordt opgepakt zijn ze wel vriendelijk, maar daar heb je niks aan!
Ik heb liever twee juiste deuren.

25. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een fijn en geweldig bedrijf!

Wat een fijn bedrijf!
Ze denken mee, geven goede informatie en als de deur afgeleverd wordt tref je een vriendelijke en behulpzame chauffeur. Daarnaast is de deur prachtig, dit bedrijf is echt aan te raden!🤩

7. mars 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goed opgelost

De breedtemaat van de dubbele deuren die we hadden besteld waren anders dan doorgegeven. Gelukkig hebben ze meegedacht en een oplossing geboden. Goed bedrijf dus.

29. februar 2024

Wat een fijn bedrijf!

Tweetal deuren besteld en heel snel geleverd zoals beloofd. Op een van de deuren had ik een ander handvat nodig (dacht ik). Ik was in der veronderstelling dat het handvat buiten het deurframe zou uitsteken maar dit was niet het geval.

Zodoende had ik voor een ander handvat gevraagd en deze werd zonder problemen meegeleverd. Bij aankomst was alles netjes verpakt en bij de eenvoudige montage van de deur, kwam ik er toch achter dat het orginele handvat toch zou passen.

Als gevolg heb ik wederom contact opgenomen en ook binnen no-time werd het orginele handvat na gestuurd.

Wat een meedenkende klantenservice en wat een mooie deuren!

10/10

1. juni 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv