Een snelle levering en we zijn vriendelijk ontvangen We hebben een mooie en van goede kwaliteit plantenbak gekocht
Selskapet har svart
Keurige en zeer betrouwbare afhandeling zelfs ondanks het betalen via ideal toch een duidelijke nota verstuurd gekregen en gelijk antwoord op vragen. Levering komt aanstaande donderdag Indien dit o... Vis mer
Vorig jaar bestelde we onze eerste bak & nu hebben we de collectie uitgebreid met een 2e exemplaar van bijna 5 meter. Wij kunnen niet anders dan dit bedrijf adviseren. Prachtige producten, vakmanschap... Vis mer
Snelle en goede levering. Communicatie over levertijd kan wel nog beter
Selskapet har svart
De corten shop produceert diverse producten van cortenstaal. Al onze producten worden in house gemaakt, zo kunnen wij onze prijzen scherp houden. Plantenbakken, houtopslagen & meer snel uit voorraad leverbaar. Maatwerk nodig? Binnen 24 uur ontvangt u een passende offerte. Bel ons gerust voor een uitgebreid gesprek over uw wensen.
De bouwert 13, 6666 DZ, Heteren, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Een snelle levering en we zijn vriendelijk ontvangen
We hebben een mooie en van goede kwaliteit plantenbak gekocht

Svar fra De Corten Shop
Prettige communicatie, prachtig product, gratis en persoonlijke levering.

Svar fra De Corten Shop
Nog sneller geleverd dan verwacht, snelle reactie op vragen per mail en goed meegedacht met onze wensen. Super!

Levering komt aanstaande donderdag
Indien dit ook goed en netjes gebeurd, waar ook nu het grootste vertrouwen on heb, dan helemaal zeker terecht de 5 sterren 👍
Altijd fijne en snelle service… gewoon ouderwets bestellen en leveren en betalen zonder onnodige rompslomp.
Snelle levering en product voldoet previes aan de omschrijving
Snelle levering en afhandeling. Mooie houtopslag en zeer netjes afgewerkt. In verhouding met andere leveranciers zelfs nog goedkoop te noemen. Aanrader!
Mooi vakwerk en alles kan op maat worden gemaakt.
Als je appt omdat in mijn geval in de ochtend geleverd zou worden en ze er nog niet waren, wordt er meteen terug gebeld. Prima dus.
Enige tip; wanneer je later dan afgesproken levert neem dan zelf even contact op met de klant.
Perfecte aflevering door een zeer behulpzame en vriendelijke chauffeur in zijn DAF XF 510.
Nu afwachten hoe het roestproces gaat verlopen.
Na mijn bestelling via de website telefonisch contact met Jeffrey gehad over de uitvoering van de plantenbak. De mannen hebben het perfect gemaakt en snel geleverd.
Op tijd geleverd en gekregen watching heb besteld
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.