jeg bor 1,5 kilometer fra en pakke shop, men min pakke blev sendt en shop som lå 15 kilometer væk, så jeg skulle både tog og bus for at hente pakken. ikke smart.
Let og hurgtig handel på nettet og hurgtig levering med Bring
svindel styr unna. De kommer til å svare meg her, men ikke på mine henvendelser lenger. Bestilt vare i Juli som ikke ble levert. Nå er det November og refusjon har jeg ikke fått. I starten en masse u... Vis mer
Det jeg bestilte kom som det skulle, ingen problemer.
Dealproffsen AB er en virksomhed med base i Helsingborg, Vi sælger alt hvad du skal bruge i hjemmet - fra møbler og have til kæledyr og kontor. Vi er stolte af at tilbyde en bred vifte af produkter, der passer til alle behov. Lad os være din guide til et smukkere og mere funktionelt boligmiljø. Udforsk vores sortiment og lad Dealproffsen være dit valg for kvalitetsprodukter til dit hjem!
Sverige
- dealproffsen.dk
Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
svindel styr unna.
svindel styr unna.
De kommer til å svare meg her, men ikke på mine henvendelser lenger. Bestilt vare i Juli som ikke ble levert. Nå er det November og refusjon har jeg ikke fått. I starten en masse unnskyldninger om problemer med økonomi systemet siden ikke et ord på måneder hvor jeg har forsøkt å komme i kontakt med dem. Deres rating her er helt uforståelig og totalt misvisende for dette selskapet. Anbefaler å finne andre steder å handle, dette er svindel.

# Ingen refusjon på 51 dager
# Ingen refusjon på 51 dager
De sier bare det samme igjen og igjen:
- "vi løser det så raskt som mulig, vi tar det med økonomiavdelingen"
- "tekniske problemer med økonomiavdelingen"
- "tekniske problemet er løst, vil refundere deg"
- (eller ignorerer meldinger....)
De driver med tyveri. "Butikken" nekter å gi refundere - hermetegn siden dette aldri bør kalles en butikk, bare ett skalkeskjul for å svindle.
(sjekk historikk på profilen)
[7.sept]
- kansellerte ordre pga de aldri sendte den
- mottar ingen refusjon
- de ignorerer meldinger
[22.sept]
- de svarer endelig
- hevder de har hatt tekniske problemer på økonomi avdelingen, derfor ingen refusjon
- hevder dette er nå LØST og jeg vil få pengene "så raskt som mulig"
[27.okt]
De sier send ordrenummer så skal vi løse det. Jeg har vært i kontakt med dem mange ganger på mail med ordrenummer...

Svar fra Dealproffsen.dk
Let og hurgtig handel på nettet og…
Let og hurgtig handel på nettet og hurgtig levering med Bring

NÅ GÅR JEG TIL SAK! !!!!
Limer denne inn på alle sidene nå, .dk - .no og .se har jeg allerede lagt igjen. NÅ ORDNER DERE OPP!!!!!!!!! Tenker vi skal samle alle som nå venter på penger å gå til sak mot dere samlet! Konkurs neste?
Min tidligere tilbakemelding på .se (ca 2 uker gammel) gjelder fortsatt i aller høyeste grad! Nå bare med en enda surere kunde som faktisk FÅR svar fra kundeservice, men fortsatt bare med svada svar fra kundeservice hvor dem sier dem skal purre på økonomavdelingen, hvor jeg på siste epost svarte:
"Dette er ikke svar som holder, hallo i luken!
NÅ må dere få gang!!!
Jeg ber kun om TIDSPUNKT for når man kan forvente betaling, sitter økonomiavdelingen på Mars eller månen? Jeg tror sannelig man kunne fått raskere svar om så…. "
Tidligere dialog:
Nå har jeg hatt en epostdialog hvor dem har kommet med svake svar uten nærmere info på hva som er status. Først ventet jeg på ordrestatus på varen i ca en uke etter at jeg hadde bestilt, før jeg purret på status - det skulle dere sjekke opp. Så var svaret svada når responsen kom og jeg ba om en mer konkret tilbakemelding.
Nye svar etter litt frem og tilbake ble fortsatt uten noe konkret, og frustrasjonens tak var et faktum! Det endte i at jeg ba om at ordren skulle kanseleres, noe jeg fikk bekreftelse på at den ble.
Jeg ba så om tilbakemelding på når jeg kan forvente at retur ble behandlet og når jeg kan forvente retur av MINE penger. Dette ble det også bare et svada svar på uten noe konkret. Jeg har så gitt klar beskjed om hvordan prosessen blir videre, og da stoppet dem å svare...
Jeg gidder ikke skrive mer, så kopierer likeså greit inn siste eposten min...
hei
Da var det ikke interessant å svare lenger?
Jeg gir dere ut uken på å respondere med konkret dato på når jeg kan forvente pengene. Jeg er sånnsett også åpen for å ta i mot varen jeg bestilte, så her kan dere velge. Er det slik at dere er i en vanskelig likviditetsposisjon (ja jeg er såpass oppegående at jeg skjønner at det som skjer om dagen innebærer at dere sliter økonomisk når man ser på tilbakemeldinger etc) så kan jeg være åpen for at dere heller sender meg varen jeg opprinnelig bestilte.
Dere har med andre ord nå to alternativer
- Returnere pengene til meg
- Sende meg varen jeg bestilte
Det som uansett her bli avgjørende for veien videre i forhold til mine handlinger, det er at jeg innen utgangen av fredag denne uken får en tilbakemelding med KONKRET tidspunkt for retur av pengene, eller sendingsbekreftelse på produktet jeg opprinnelige bestilte.
Konsekvensen av at dere ikke følger dette opp er at jeg vil gå videre med dette via advokat og fremme et formelt krav som jeg kjører til forliksrådet om jeg må. Dette blir et prinsipp når kommunikasjonen uteblir, eller blir fraværende, som det i dette tilfelle er.
Tilbakemelding på trustpilot etc vil publiseres allerede til helgen, og ja den havner fort i skyggen av alle de negative tilbakemeldingene, men la oss være ærlige, dere er nå tjent med å håndtere situasjonen ryddigst her via epost fremfor og få ENDA mer negative tilbakemeldinger på google, Facebook, trustpilot, etc…

STYR UNNA!!!
STYR UNNA!!!
Jeg ble rett og slett svindlet av denne nettbutikken. Kort fortalt bestilte jeg en vare. Denne ble aldri sendt, så jeg etterspurte varen. Butikken forklarte at varen ikke fantes på lager og spurte om jeg ville ha en annen vare eller pengene tilbake. Jeg svarte at jeg ville ha refusjon, hvorpå jeg fikk et generelt svar om at "jeg skal ta det videre med økonomiavdelingen". Da jeg ikke hørte noe på en stund, spurte jeg når jeg kan forvente å få pengene tilbake. Da fikk jeg samme svar som sist. Jeg spurte igjen: "når"? Da sluttet de å svare meg. Jeg har sendt flere e-poster etter dette som de aldri har besvart. Klarna kunne ikke hjelpe meg ettersom jeg aldri fikk et kanselleringsnummer, men jeg reklamerte til kredittkortselskapet som tok saken. Vanvittig uprofesjonelt selskap som jeg anbefaler alle å holde seg langt unna!
OBS! Ikke stol på tilbakemeldingene dealproffsen kommer med på trustpilot. De representerer ikke selskapets ekte kundeservice. De besvarer alle med generelle ferdigskrevne maler og påvirker overhodet ikke saken hos kundeservice. De har trolig ansatt egne folk til kun å besvare meldinger her.
TIPS! Alle bør reklamere til kortselskapene de har betalt med, samt evt klarna. Og spesielt hvis kredittkort. Da får dere trolig pengene igjen, men enda viktigere, kan det etter hvert gjøre at dealproffsen mister rettigheter til å benytte seg av viktige betalingstjenester.

Svar fra Dealproffsen.dk
Ren svindel og trolig konkurs
Ren svindel og trolig konkurs. De sendte meg en defekt trimsykkel og nekter å ta retur for reperasjon eller heve kjøpet. De stoppet å svare på eposter etter at jeg nektet å godta tilbud om 10% refusjon på en ubrukelig vare. De anmeldes for svindel.

Svar fra Dealproffsen.dk
Det jeg bestilte kom som det skulle,ingen problemer
Det jeg bestilte kom som det skulle, ingen problemer.

Svar fra Dealproffsen.dk
Jeg får ikke svar på mine henvendelser…
Jeg får ikke svar på mine henvendelser angående vare der er gået hurtigt i stykker.
Har prøvet i en måned at komme i kontakt med dem uden held
Grusomt firma
Grusomt firma, ikke kjøp fra de. Bare svindel og tull
jeg bor 1,5 kilometer fra en pakke…
jeg bor 1,5 kilometer fra en pakke shop, men min pakke

Fup firma
Fup firma. Køb ikke fra dem. Ønsker at sende en vare retur, men får ikke svar. Ingen telefonnr. Man kan ringe til og kun en postboks adresse.
Kan ikke anbefales !!
Varen kom som aftalt