Szukałem miejsca, gdzie będzie trochę zakładów sportowych i kasyno, ale tu jest raczej nacisk na kasyno. Na początku byłem rozczarowany, ale z czasem wkręciłem się w sloty i nawet przestałem tęsknić z... Vis mer

Zagrałam trochę mocniej przed urlopem i niespodziewanie udało mi się wygrać ponad 1000 zł na jednym slocie. Od razu wypłaciłam, bałam się, że jak zostawię, to przegram. Kasa przyszła po jednym dniu ro... Vis mer

2,9

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

2,9

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ní maith liom an comhéadan

Níl aon rud uafásach ann ach tá an suíomh míthaitneamhach le húsáid, go háirithe ar an bhfón. Cnaipeanna ró-bheag, dathanna geala, ads don bónas gach áit. Ní bhfanfaidh mé ann fada.

30. juli 2026

Session limits can be pre-set

You can set a maximum session length, and once you hit it, the site logs you out automatically. I’ve set mine to 90 minutes, which helps me not turn a “quick game before bed” into a 4-hour marathon.

30. juli 2026

Niet eens boos, gewoon klaar

Lubię, że mogę przełączyć stronę na tryb ciemny i nie razi mnie po oczach w nocy. Przy graniu w łóżku to ogromna różnica. Nie wszystkie kasyna o tym myślą, a tu jest to zrobione sensownie. Niby detal, a sporo zmienia.Heb hier een paar maanden af en toe gespeeld, kleine bedragen. Soms wat gewonnen, vaker verloren, zoals verwacht. Maar de laatste tijd voelt alles gewoon leeg: minder promoties, support die minder moeite doet, en cashouts die langer duren dan voorheen. Merk dat ik er steeds minder plezier uit haal, dus ik stop er gewoon mee.

Móvil mal optimizado

Juego solo desde el móvil y aquí es un desastre. Botones pequeñísimos, a veces le doy a depositar sin querer porque está justo donde el menú. La ruleta se queda pillada si cambio de wifi a datos. No he tenido problemas con el saldo, pero da pereza abrirlo porque sé que algo fallará.

30. juli 2026

Można grać na dwóch urządzeniach

Czasem zaczynam na komputerze, a potem przechodzę na telefon i miłe jest to, że sesja się nie krzaczy. Stan konta od razu się zgadza, gry kontynuują się normalnie. Miałem z tym problem gdzie indziej, tu wszystko zsynchronizowane. Wygodne, jak się ciągle przemieszcza po domu.

Bonus bienvenue décevant

J’ai pris le bonus de bienvenue en pensant que ça allait vraiment doubler mon plaisir. En fait ça a juste doublé ma frustration. Tant que le wagering n’est pas fini, tu peux presque rien faire, et quand tu y arrives, il reste plus rien à retirer.

Slot soundtracks surprisingly good

I usually mute game sounds, but a few of the newer slots here have music that’s actually enjoyable. Nothing to do with the casino itself, more about the providers they host, but still a nice surprise.

Liikaa pop-up ikkunoita

Yritä siinä keskittyä kun joka välissä pomppaa joku ilmoitus uudesta kampanjasta tai talletusbonuksesta. Jopa kesken kierroksen alkoi vilkkua joku banneri. Tuntuu että tärkeämpää on työntää tarjouksia naamaan kuin itse pelaaminen.

30. juli 2026

Przyszedłem dla bonusu, zostałem dla wygody

Na początku interesował mnie tylko bonus powitalny, chciałem go po prostu obrócić i wypłacić co się da. Okazało się, że strona jest tak wygodna, a wpłaty/wypłaty tak proste, że zostałem na dłużej. Teraz gram co kilka dni niewielkimi stawkami. Bonus wykorzystałem, trochę z niego wyciągnąłem, ale większą wartość ma dla mnie to, że wszystko działa przewidywalnie, bez niespodzianek. To rzadkość w tej branży.

VIP manager never replies

Podobają mi się metody płatności – wszystko wygląda jak przy płaceniu w sklepie internetowym. Żadnych dziwnych przekierowań na podejrzane strony. Wybieram kartę, bank, potwierdzam i już. Wypłaty idą na konto, jak przelew. Dzięki temu psychicznie czuję mniejszy dystans do tego serwisu.ed me a “personal VIP manager” but every email I wrote went unanswered or got a generic reply from normal support days later.

30. juli 2026

Jäin enemmän miinukselle kuin luulin

Pelihistoria ei näyttänyt päivän kokonaissaldoa, vaan piti itse laskea talletuksista ja nostoista. En tajunnu kesken pelin paljonko olin loppujen lopuks hävinny ennen kuin tarkistin tililtä. Olis reilumpaa näyttää se selkeästi.