Podobają mi się metody płatności – wszystko wygląda jak przy płaceniu w sklepie internetowym. Żadnych dziwnych przekierowań na podejrzane strony. Wybieram kartę, bank, potwierdzam i już. Wypłaty idą n... Vis mer
Lubię, że mogę przełączyć stronę na tryb ciemny i nie razi mnie po oczach w nocy. Przy graniu w łóżku to ogromna różnica. Nie wszystkie kasyna o tym myślą, a tu jest to zrobione sensownie. Niby detal,... Vis mer
Szukałem miejsca, gdzie będzie trochę zakładów sportowych i kasyno, ale tu jest raczej nacisk na kasyno. Na początku byłem rozczarowany, ale z czasem wkręciłem się w sloty i nawet przestałem tęsknić z... Vis mer
Rivo Casino
Norge
- deal-level-now.click
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Na razie tylko plusy
Gram dopiero tydzień, małe stawki, trochę wygrałem, trochę straciłem, technicznie zero problemów. Zobaczymy dalej.
Moje pierwsze wideo poker tutaj
Zawsze bałam się grać w pokera z ludźmi, bo nie znam wszystkich zasad. Wersja wideo tutaj jest dużo spokojniejsza, mogę się zastanowić, nie ma pośpiechu. Kilka złotych do przodu po godzinie, więc jak na naukę jestem zadowolona.
Podoba mi się ciemny motyw
Pracuję cały dzień przy jasnym ekranie, więc jak widzę kolejną białą stronę, to mam dość. Tu motyw jest bardziej stonowany, ciemny, dzięki czemu oczy mniej bolą. To niby detal, ale po godzinie widać różnicę.
Czat w porządku, choć bez fajerwerków
Kilka razy pisałem z pytaniami o bonusy i weryfikację. Zawsze odpowiadają w miarę szybko, choć czasem widać, że to gotowe szablony. Ale przynajmniej rozwiązują sprawy, więc nie mam prawa narzekać. Nie szukam tu przyjaciół, tylko informacji.
Wygrana poszła na wakacje
Zagrałam trochę mocniej przed urlopem i niespodziewanie udało mi się wygrać ponad 1000 zł na jednym slocie. Od razu wypłaciłam, bałam się, że jak zostawię, to przegram. Kasa przyszła po jednym dniu roboczym, więc jeszcze zdążyłam dorzucić to do budżetu na wyjazd. Raz się tak trafiło, ale mi to wystarczyło, żeby mieć dobre skojarzenia z tym kasynem.
Nieidealne, ale moje ulubione
Tak uczciwie, to znalazłbym kilka wad – czasem wolniejszy support, raz gra się nie włączyła od razu. Ale mimo tego wszystkiego i tak najczęściej wracam tutaj, bo znam te słabe strony i wiem, czego się spodziewać. Wolę takie przewidywalne minusy niż nowe niespodzianki gdzie indziej. Więc zostaję.
Gram, bo kumpel gra
Założyłem konto, bo kolega cały czas opowiadał, co tam wygrał albo przegrał. Teraz sami sobie wysyłamy screeny z wygranych. Kasyno działa, wypłaty idą, więc nie ma dramy. Dla mnie to bardziej sposób na kontakt ze znajomym niż na zarobek.
Program lojalnościowy skromny, ale jest
Punkty zbierają się same, raz wymieniłam na free spiny. Nic wielkiego, ale lepsze to niż nic.
Not many options for video poker
I’m a fan of old-school video poker, and this casino only has a small selection. The few games they do have play fine and the paytables are okay, but I was hoping for more variations. If you’re into slots or live tables, you’ll have tons of choice, but video poker fans might feel a bit neglected here.
Not for small players
I only deposit like 20 at a time to have some fun. Here the minimum bets on many games are higher than I’m used to, and the bonus terms basically punish small stakes. Everything felt geared toward big spenders, so I left.
Deposit bonus credited late
My reload bonus only showed up hours after I deposited, by which time I’d already lost playing without it. Support shrugged.
Session reminders are a nice touch
After you’ve been playing for an hour or so, a little reminder pops up showing how long you’ve been logged in and how much you’ve won or lost. You can dismiss it and keep going, but it does make you pause and think for a second. I like that they don’t force you to stop, they just give you the info so you can decide. It’s a small but responsible feature.
Limites de pertes bidon
Ils te parlent de jeu responsable, mettent des limites, mais quand tu veux les baisser ça prend 24h, alors que pour les augmenter c’est immédiat. J’ai demandé une auto-exclusion, elle a mis presque deux jours à être appliquée. Entre-temps, j’ai rejoué ce que je voulais justement bloquer.
Rewards not worth it
They keep promising cashback and weekly rewards, but when I checked, it was like 1 euro back after losing much more. It’s almost insulting to call that a reward.
Geen Nederlandse support in de nacht
Ik speel vaak laat en precies dan lijkt er geen Nederlandstalige medewerker beschikbaar. Kreeg iemand die duidelijk met een vertaalprogramma werkte, antwoorden waren half Engels half slecht Nederlands. Voor simpele dingen is dat nog oké, maar bij een vraag over mijn account en limieten werd het echt verwarrend. Dan voel je je ook niet veilig om belangrijke beslissingen via de chat te regelen.
Pas catastrophique mais bof
Honnêtement j’ai pas eu de gros souci technique ou de vol, mais c’est juste moyen partout. Jeux moyens, support moyen, retraits moyens. Rien qui énerve vraiment mais rien qui donne envie de rester. Du coup j’ai juste arrêté d’y penser et je suis passée ailleurs.
Toinen kerta, sama pettymys
Palasin tälle kasinolle parin kuukauden tauon jälkeen ihan vaan kokeilemaan uudestaan, josko olis parempi tuuri tai vähemmän bugeja. No, ei ollu. Kaksi peliä kaatui heti alkuun, cashbackia luvattiin mutta sitä ei näkyny ennen kuin kysyin erikseen. Joten tää oli varmaan viimeinen yritys.
Nimettömät pelivalmistajat
Huomasin vasta talletuksen jälkeen että suurin osa peleistä oli jotain mulle täysin tuntemattomia studioita. Grafiikat halpoja, voittotaulukot sekavia. Ei edes sellasia isoja nimiä mitä yleensä näkee muualla. Tuntui siltä että olin eksynyt jonkun harjoitusversion pariin.
Long verification if you move countries
I relocated to another country and updated my address, which triggered a full re-verification. They asked for new ID, proof of residence, and even source-of-funds again. It took several days and my withdrawals were on hold during that time. I get why they do it, but it was still a hassle. At least everything went back to normal afterward.
Ikke til at stole helt på
Små ting som stavefejl, langsomme svar og uigennemsigtige vilkår gør tilsammen at jeg ikke rigtig tør spille stort der. Jeg har ikke oplevet direkte snyd, men mavefornemmelsen er bare ikke god.