DE Laminaatexpert Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super geholpen door Marcel! Vriendelijk ontvangen en eerlijk en vakkundig advies. Veel keuze in de winkel, zeker een aanrader als je op zoekt bent naar een laminaat of pvc vloer!

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Gulvbeleggbutikk
  2. Gulvlegger
  3. Tre- og laminatgulvleverandør

Skrevet av virksomheten

De Laminaat Expert is al jarenlang dé specialist op het gebied van laminaatvloeren in Nederland. Vanuit onze showrooms helpen wij jaarlijks duizenden particuliere en zakelijke klanten met het kiezen, leveren en professioneel installeren van kwalitatieve laminaatvloeren. Wij geloven dat een vloer meer is dan alleen een product. Het vormt de basis van uw woning of bedrijfsruimte en moet jarenlang meegaan. Daarom begeleiden wij onze klanten van A tot Z. Van deskundig advies in de showroom tot het leveren van de vloer, de juiste ondervloer, plinten en professionele montage door ervaren vakmensen. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde laminaatvloeren in uiteenlopende stijlen, kleuren en prijsklassen. Of u nu kiest voor een moderne betonlook, een warme houtstructuur of een luxe visgraatvloer, wij helpen u graag bij het vinden van de vloer die perfect aansluit bij uw wensen en interieur. Naast de levering van laminaat verzorgen wij ook aanvullende werkzaamheden, zoals het verwijderen van bestaande vloeren, het egaliseren van ondervloeren, het plaatsen van plinten en diverse afwerkingen. Zo kunnen wij een compleet totaalpakket aanbieden, waarbij kwaliteit en gemak centraal staan. Bij De Laminaat Expert staan transparantie, vakmanschap en service hoog in het vaandel. Tijdens het gehele traject houden wij onze klanten zoveel mogelijk op de hoogte via WhatsApp en e-mail, zodat zij precies weten waar zij aan toe zijn. Als groeiende organisatie blijven wij continu investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom hebben wij recent een volledig nieuw CRM- en servicemanagementsysteem geïmplementeerd. Hiermee hebben wij onze communicatie, planning en opvolging van projecten verder geoptimaliseerd, zodat wij onze klanten nog beter en sneller kunnen helpen. Positieve én kritische feedback nemen wij serieus. Iedere beoordeling helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren en onze processen verder te optimaliseren. Bent u op zoek naar een kwalitatieve laminaatvloer met professioneel advies en vakkundige installatie? Dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms. Ons team staat graag voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw nieuwe vloer.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

41 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Mooie laminaat vloer

Na wat offerte's aangevraagd te hebben bij andere partijen toch bij de Laminaat Expert beland. Toen ik de winkel binnen kwam lopen werd ik gelijk uitstekend geholpen door Max. Hij informeerde me goed over welke ondervloer en plintjes bij mijn vloer hoorde, ik ben heel blij met de vloerkeuze.

28. juli 2026

Super geholpen door Marcel

Super geholpen door Marcel!

Vriendelijk ontvangen en eerlijk en vakkundig advies.

25. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben onlangs een vloer laten…

Wij hebben onlangs een vloer laten leggen door de laminaatexpert. In het begin verliep de communicatie m.b.t. de planning een beetje moeizaam. Maar hoorde dat ze bezig waren dit te verbeteren en een nieuw commucatiesysteem aan het opstarten waren. De vloer ligt er super in en het is het eindresultaat wat telt. Dus voor ons de 5 sterren waard

13. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben bij de laminaat expert een…

Wij hebben bij de laminaat expert een vloer gekocht die inmiddels naar volle tevredenheid geplaatst is. Er werd iets te laat doorgegeven dat de vloer een vertraging had met levering. De vloer is 2 dagen later alsnog naar volle tevredenheid gelegd. Voor de rest zijn we vanaf aankoop tot het leggen erg tevreden. En nu helemaal want de vloer is prachtig.

8. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Binnenkort hopen wij een nieuw huis te…

Binnenkort hopen wij een nieuw huis te hebben daarom een rondje gemaakt op woonboulevard Cruquius. Veel van hetzelfde tot we bij de laminaat expert kwamen! Deals waar leggen al bij zit en eerlijke en duidelijke uitleg over wat er wellicht nodig is zoals een andere ondervloer of plinten. Waterbestendig laminaat is er ook volop. Wij komen hier zeker terug. Dank Marcel voor je uitleg, geduld en de koffie!

11. juli 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dat dit bedrijf expert in de naam nog mag gebruiken

Dat dit bedrijf expert in de naam nog mag gebruiken… bizar. Zij werken met onderleveranciers en weten zelf helemaal niks. Onderleveranciers krijgen incomplete opdrachten waardoor het gevraagde niet uitgevoerd kan worden. Bizar dat dit bedrijf nog niet failliet is. Mocht je vloerenlegger zien dat hier veel opdrachten zijn is dat om een reden. Je krijgt meer hoofdpijn en zult meer bezig moeten zijn met conflicten oplossen dan dat je daadwerkelijk vloeren legt.

Dit bedrijf zal ik ten allen tijden niet aanraden. Ze reageren niet op mails en appjes als je een vraag hebt. Telefonisch kan niemand je te woord staan. Heb je een probleem met dit bedrijf, ga naar de winkel. Ga niet appen of mailen. Neem het gesprek op of vraag de medewerker direct een verslag te typen en te versturen. Ga niet weg zonder dat je de afspraken zwart op wit hebt staan.

De 5 sterren reviews lijken wel gekocht of zijn geplaatst na hun ervaring in de winkel zelf. Zodra je je factuur hebt betaald gaat de drama beginnen.

7. juli 2026

Beste heer Mokiem,

Wij vinden het betreurenswaardig dat u ervoor heeft gekozen om op meerdere reviewplatforms en onder verschillende labels binnen onze organisatie vrijwel identieke negatieve beoordelingen te plaatsen. Wij herkennen ons dan ook niet in het beeld dat u hier schetst.

Uw dossier is destijds uitgebreid door ons beoordeeld en er heeft inmiddels een herstelbezoek plaatsgevonden. Tijdens dit bezoek is het vooraf toegezegde herstelpunt in het midden van de kamer volledig uitgevoerd. Daarmee hebben wij aan de gemaakte afspraak voldaan.

De overige door u gemelde punten zijn tijdens de inspectie zorgvuldig beoordeeld. Er is vastgesteld dat dit gebruikersschade betreft die na de oplevering is ontstaan. Deze schade valt conform de voorwaarden niet onder onze garantie.

Tijdens de inspectie heeft onze monteur bovendien geconstateerd dat de schade aan de plinten niet door een legfout is ontstaan, maar simpelweg door het aanwezige huisdier (konijn) dat hieraan geknaagd heeft. Hoewel we begrijpen dat dit voor uw huisdier een fijne tijdsbesteding is, valt deze knaagschade, evenals de aangetroffen vochtsporen in de ondervloer, uiteraard niet onder onze garantievoorwaarden. Deze schade is na oplevering door externe omstandigheden ontstaan. Om die reden kunnen wij hiervoor niet verantwoordelijk worden gehouden.

Ter objectieve illustratie verwijzen wij naar de tijdens de inspectie gemaakte foto: https://trengo.s3.eu-central-1.amazonaws.com/media/7UkSuFNv8571pf93uzu6t1VAzd3hyAjQRyFaCoqJS7O4BycvI0sI5TiRo9FV87X5AxP00yZTLalrD7nckjnSRqCYVHBnsvc33ag7.jpg

Wij begrijpen dat u het niet eens bent met deze conclusie. Dat betekent echter niet dat schade die na een correcte oplevering ontstaat, voor rekening van De Laminaat Expert komt. Wanneer schade ontstaat door omstandigheden in de woning of door gebruik na oplevering, ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de bewoner.

Daarnaast betreuren wij de wijze waarop u gedurende dit traject met onze medewerkers bent omgegaan. Wij begrijpen dat een verschil van inzicht frustrerend kan zijn, maar beledigingen en dreigende berichten dragen niet bij aan een oplossing. Het structureel plaatsen van identieke negatieve reviews onder al onze overige labels, waarmee u geen overeenkomst heeft, is onjuist en schadelijk voor onze onderneming. Aangezien uw opdracht uitsluitend door De Laminaat Expert is uitgevoerd, verzoeken wij u dan ook vriendelijk doch dringend om de reviews op de overige kanalen te verwijderen. Onze medewerkers hebben bovendien te allen tijde recht op een respectvolle behandeling.

Aangezien wij al onze verplichtingen correct zijn nagekomen, beschouwen wij uw dossier hiermee als volledig en definitief afgehandeld.

Mosterd na de maaltijd.

Wel grappig na een halfjaar een reactie.Maar net zoals bij alle andere negatieve beoordelingen over dit bedrijf krijg je als antwoord: We kunnen uw klantnummer niet terugvinden in onze administratie.Ook een manier om er vanaf te zijn natuurlijk, zal het moderne zakendoen welzijn denken dan maar.Zegt natuurlijk genoeg hoe serieus je als klant genomen wordt bij dit bedrijf.

6. juli 2026

Beste heer Bos,

Bedankt voor uw reactie en het alsnog doorgeven van uw ordernummer.

Inmiddels hebben wij uw dossier kunnen terugvinden en herkennen wij uw project. Daarbij zien wij echter ook dat het beeld in uw review niet volledig overeenkomt met wat er in het dossier is vastgelegd.

Tijdens uw project is er sprake geweest van overmacht doordat de fabrikant de door u gekozen vloerbedekking onverwacht uit de collectie had gehaald zonder ons hierover tijdig te informeren. Hierdoor ontstond helaas vertraging. Uiteraard is vervolgens direct een passend alternatief voor u geregeld.

Daarnaast zijn de hoge plinten op een later moment geplaatst. Dit is een bewuste werkwijze binnen onze organisatie. Wij werken met gespecialiseerde monteurs voor verschillende onderdelen van een project, zodat iedere discipline wordt uitgevoerd door vakmensen die daarin zijn gespecialiseerd.

Verder zien wij in uw dossier geen serviceverzoeken of klachten die bij onze serviceafdeling zijn geregistreerd. Dat neemt niet weg dat wij het vervelend vinden dat u uw ervaring op deze manier heeft beleefd.

Waar mensen werken, kunnen helaas onvoorziene omstandigheden ontstaan. Wij doen er altijd alles aan om deze zo goed mogelijk op te lossen en zijn blij dat uw project uiteindelijk is afgerond.

Goede service!

Goede service!
Door omstandigheden moest het snel laminaat worden gelegd.
Doordat ze mee dachten kon het snel worden gelegd.
De man die kwam leggen, was in mijn ogen echt een expert!
Snel, maar wat nog belangrijker was netjes en strak gewerkt!
En ging ook door tot het af was!
Ook al was het zaterdag en in de avond!

13. juni 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ze zouden vandaag de vloer komen…

Ze zouden vandaag de vloer komen leggen, na eindelijk in contact te via wattsap, telefonisch niet te bereiken krijg je te horen dat de monteur is uitgevallen en ze wat anders gaan inplannen, hadden ze wel eerder kunnen communiceren, slechte zaak.
De vloer is ook niet goed gelegd er zitten delen van de vloer die aflopen en de vloer is niet gelemaal recht dat zie je aan de opzet plinten, voor hele vloer afplakplinten erbij gehad en er zijn er misschien hooguit 3 gebruikt, de rest is niets mee gedaan zijn achter gelaten.
En dan ook nog de vlekken die ik er niet uit krijg ook niet na James gebruikt te hebben.

Daisy de Brouwer en P.C Boender

4. mai 2026

Beste mevrouw De Brouwer,

Bedankt voor uw aanvulling. We vinden het jammer dat u uw ervaring op deze manier heeft beleefd.

Wij willen echter wel een aantal zaken uit uw review verduidelijken.

De oorspronkelijke montageafspraak kon helaas niet doorgaan doordat de betreffende monteur onverwachts wegens ziekte was uitgevallen. Dat is uiteraard vervelend, maar helaas niet iets wat wij vooraf kunnen voorzien. Wij werken met mensen en niet met robots. Wanneer een monteur zich op de dag zelf ziek meldt, is het simpelweg niet mogelijk om dit eerder te communiceren. In onze algemene voorwaarden, die vooraf meerdere malen met u zijn gedeeld, is bovendien opgenomen dat door onvoorziene omstandigheden een planning kan uitlopen.

Daarnaast klopt het niet dat u voor de volledige woning plakplinten heeft betaald maar deze niet heeft ontvangen. Tijdens het traject heeft u namelijk gekozen voor een upgrade naar hoge plinten op meerdere ruimtes. Op de plaatsen waar hoge plinten worden gemonteerd, worden vanzelfsprekend geen plakplinten meer toegepast. De kosten voor de hoge plinten zijn dan ook een meerprijs bovenop de oorspronkelijke plakplinten.

Ook uw opmerking over de vloer die volgens u niet recht ligt, herkennen wij niet. Een vloer volgt altijd de bestaande ondergrond. Geen enkele woning is volledig vlak of waterpas. Vooraf is beoordeeld dat uw ondervloer binnen de geldende toleranties viel om de vloer te kunnen plaatsen. Kleine openingen onder plinten kunnen daarom ontstaan door afwijkingen in de bestaande ondergrond en betekenen niet dat de vloer onjuist is gelegd.

Ten slotte kunnen wij uw opmerking over de vlekken niet plaatsen. Hiervan is bij ons geen melding of servicemelding bekend en wij kunnen de oorzaak daarvan dan ook niet vaststellen.

Uiteraard betreuren wij het dat u niet volledig tevreden bent, maar wij herkennen ons niet in het beeld dat in uw review wordt geschetst. Uit ons dossier blijkt dat de vertraging het gevolg was van een onverwachte ziekmelding en dat er gedurende het project meerdere oplossingen en upgrades zijn aangeboden en uitgevoerd.

Team De Laminaat Expert

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv