Se hva andre synes
Super geholpen door Marcel! Vriendelijk ontvangen en eerlijk en vakkundig advies. Veel keuze in de winkel, zeker een aanrader als je op zoekt bent naar een laminaat of pvc vloer!
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
De Laminaat Expert is al jarenlang dé specialist op het gebied van laminaatvloeren in Nederland. Vanuit onze showrooms helpen wij jaarlijks duizenden particuliere en zakelijke klanten met het kiezen, leveren en professioneel installeren van kwalitatieve laminaatvloeren. Wij geloven dat een vloer meer is dan alleen een product. Het vormt de basis van uw woning of bedrijfsruimte en moet jarenlang meegaan. Daarom begeleiden wij onze klanten van A tot Z. Van deskundig advies in de showroom tot het leveren van de vloer, de juiste ondervloer, plinten en professionele montage door ervaren vakmensen. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde laminaatvloeren in uiteenlopende stijlen, kleuren en prijsklassen. Of u nu kiest voor een moderne betonlook, een warme houtstructuur of een luxe visgraatvloer, wij helpen u graag bij het vinden van de vloer die perfect aansluit bij uw wensen en interieur. Naast de levering van laminaat verzorgen wij ook aanvullende werkzaamheden, zoals het verwijderen van bestaande vloeren, het egaliseren van ondervloeren, het plaatsen van plinten en diverse afwerkingen. Zo kunnen wij een compleet totaalpakket aanbieden, waarbij kwaliteit en gemak centraal staan. Bij De Laminaat Expert staan transparantie, vakmanschap en service hoog in het vaandel. Tijdens het gehele traject houden wij onze klanten zoveel mogelijk op de hoogte via WhatsApp en e-mail, zodat zij precies weten waar zij aan toe zijn. Als groeiende organisatie blijven wij continu investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom hebben wij recent een volledig nieuw CRM- en servicemanagementsysteem geïmplementeerd. Hiermee hebben wij onze communicatie, planning en opvolging van projecten verder geoptimaliseerd, zodat wij onze klanten nog beter en sneller kunnen helpen. Positieve én kritische feedback nemen wij serieus. Iedere beoordeling helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren en onze processen verder te optimaliseren. Bent u op zoek naar een kwalitatieve laminaatvloer met professioneel advies en vakkundige installatie? Dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms. Ons team staat graag voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw nieuwe vloer.
Kontaktopplysninger
W. Snelliusweg 35, 3331EX, Zwijndrecht, Nederland
- 0850835325
- info@de-laminaatexpert.nl
- de-laminaatexpert.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goed geholpen door Marcel Ris
Goed geholpen door Marcel Ris. Goed mee gedacht. Na jaren weer terug bij dit bedrijf en nu ook weer heel goed geholpen. Goed mee gedacht. Zeer tevreden.
Mooie laminaat vloer
Na wat offerte's aangevraagd te hebben bij andere partijen toch bij de Laminaat Expert beland. Toen ik de winkel binnen kwam lopen werd ik gelijk uitstekend geholpen door Max. Hij informeerde me goed over welke ondervloer en plintjes bij mijn vloer hoorde, ik ben heel blij met de vloerkeuze.
Super geholpen door Marcel
Super geholpen door Marcel!
Vriendelijk ontvangen en eerlijk en vakkundig advies.
Ik ben bij gabrielle geweest in de…
Ik ben bij gabrielle geweest in de showroom . En ik heb een leuke vloer gekocht. Ze was ook heel vriendelijk en heeft mij goed geholpen😁.
Fijne winkel en zeer goed geadviseerd…
Fijne winkel en zeer goed geadviseerd over de vloer door Gabrielle!
We zullen zeker in de toekomst nog eens een aankoop doen.
Wij hebben onlangs een vloer laten…
Wij hebben onlangs een vloer laten leggen door de laminaatexpert. In het begin verliep de communicatie m.b.t. de planning een beetje moeizaam. Maar hoorde dat ze bezig waren dit te verbeteren en een nieuw commucatiesysteem aan het opstarten waren. De vloer ligt er super in en het is het eindresultaat wat telt. Dus voor ons de 5 sterren waard
Wij hebben bij de laminaat expert een…
Wij hebben bij de laminaat expert een vloer gekocht die inmiddels naar volle tevredenheid geplaatst is. Er werd iets te laat doorgegeven dat de vloer een vertraging had met levering. De vloer is 2 dagen later alsnog naar volle tevredenheid gelegd. Voor de rest zijn we vanaf aankoop tot het leggen erg tevreden. En nu helemaal want de vloer is prachtig.
"Super geholpen door Gabrielle bij het…
"Super geholpen door Gabrielle bij het uitzoeken van ons nieuwe laminaat! Ze heeft veel verstand van zaken, is niet opdringerig en denkt echt met je mee. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat. Bedankt voor de goede service!"
Ik heb net een leuke vloer gekocht en…
Ik heb net een leuke vloer gekocht en ben heel goed en persoonlijk geholpen door Gabrielle!!!
Binnenkort hopen wij een nieuw huis te…
Binnenkort hopen wij een nieuw huis te hebben daarom een rondje gemaakt op woonboulevard Cruquius. Veel van hetzelfde tot we bij de laminaat expert kwamen! Deals waar leggen al bij zit en eerlijke en duidelijke uitleg over wat er wellicht nodig is zoals een andere ondervloer of plinten. Waterbestendig laminaat is er ook volop. Wij komen hier zeker terug. Dank Marcel voor je uitleg, geduld en de koffie!
Super goed geholpen door Garbielle
Super goed geholpen door Garbielle! Uitgekozen wat we wilde hebben en werd direct besteld en snel geleverd!
Ik ben vriendelijk geholpen in de…
Ik ben vriendelijk geholpen in de winkel door gabrielle! Leuke vloer uitgezocht.
Fijne winkel en aardige verkopers die…
Fijne winkel en aardige verkopers die met je meedenken, ik heb advies gekregen van Gabrielle en ze raadde me aan om op onze houten ondervloer een laminaatvloer te kiezen! We hebben een hele leuke vloer gekozen!
Zijn goed geholpen in de winkel door…
Zijn goed geholpen in de winkel door gabrielle vriendelijk en goed geholpen met het laminaat raad het zeker aan
Dat dit bedrijf expert in de naam nog mag gebruiken
Dat dit bedrijf expert in de naam nog mag gebruiken… bizar. Zij werken met onderleveranciers en weten zelf helemaal niks. Onderleveranciers krijgen incomplete opdrachten waardoor het gevraagde niet uitgevoerd kan worden. Bizar dat dit bedrijf nog niet failliet is. Mocht je vloerenlegger zien dat hier veel opdrachten zijn is dat om een reden. Je krijgt meer hoofdpijn en zult meer bezig moeten zijn met conflicten oplossen dan dat je daadwerkelijk vloeren legt.
Dit bedrijf zal ik ten allen tijden niet aanraden. Ze reageren niet op mails en appjes als je een vraag hebt. Telefonisch kan niemand je te woord staan. Heb je een probleem met dit bedrijf, ga naar de winkel. Ga niet appen of mailen. Neem het gesprek op of vraag de medewerker direct een verslag te typen en te versturen. Ga niet weg zonder dat je de afspraken zwart op wit hebt staan.
De 5 sterren reviews lijken wel gekocht of zijn geplaatst na hun ervaring in de winkel zelf. Zodra je je factuur hebt betaald gaat de drama beginnen.

Mosterd na de maaltijd.
Wel grappig na een halfjaar een reactie.Maar net zoals bij alle andere negatieve beoordelingen over dit bedrijf krijg je als antwoord: We kunnen uw klantnummer niet terugvinden in onze administratie.Ook een manier om er vanaf te zijn natuurlijk, zal het moderne zakendoen welzijn denken dan maar.Zegt natuurlijk genoeg hoe serieus je als klant genomen wordt bij dit bedrijf.

Svar fra DE Laminaatexpert
Great price and excellent service
Great price and excellent service. Very attentive and helpful staff, they made sure my floor was delivered and Installed as quick as possible . I recommend the company
Goede service!
Goede service!
Door omstandigheden moest het snel laminaat worden gelegd.
Doordat ze mee dachten kon het snel worden gelegd.
De man die kwam leggen, was in mijn ogen echt een expert!
Snel, maar wat nog belangrijker was netjes en strak gewerkt!
En ging ook door tot het af was!
Ook al was het zaterdag en in de avond!
Very good quick work.Good price.
Very good quick work.Good price.Tweelingvloeren team is a best!
Ze zouden vandaag de vloer komen…
Ze zouden vandaag de vloer komen leggen, na eindelijk in contact te via wattsap, telefonisch niet te bereiken krijg je te horen dat de monteur is uitgevallen en ze wat anders gaan inplannen, hadden ze wel eerder kunnen communiceren, slechte zaak.
De vloer is ook niet goed gelegd er zitten delen van de vloer die aflopen en de vloer is niet gelemaal recht dat zie je aan de opzet plinten, voor hele vloer afplakplinten erbij gehad en er zijn er misschien hooguit 3 gebruikt, de rest is niets mee gedaan zijn achter gelaten.
En dan ook nog de vlekken die ik er niet uit krijg ook niet na James gebruikt te hebben.
Daisy de Brouwer en P.C Boender

Svar fra DE Laminaatexpert
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.