De har byggt Tjälldénpool hos oss. Har i stort gjort ett ok jobb, men verkligen dåliga på att kommunicera och komma när de lovat. Man får tjata, får nya löften att de ska komma och sen får man tjata... Vis mer
Se hva andre synes
Vi anlitade D.C Pool Service&Bygg för en totalrenovering av vår pool och vi kunde inte bli mer nöjda. Kommunikationen var snabb och smidig och vi blev hela tiden informerade om nästa steg i processen.... Vis mer
Jag är glad att jag hittade Dino och DC Poolservice! Gedigen yrkesstolthet och yrkesskicklighet där man inte tummar på kvalitet, eller nöjer sig med något halvdant känns ovanligt idag. Dessutom respo... Vis mer
Mycket professionellt besök innan offert och flexibelt med tiden för utförande då vi saknade ett par delar från Folkpool. Dino och hans medarbetare överträffade sedan alla våra förväntningar under si... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Allt inom pool & Spa
Kontaktopplysninger
Emil Göranssons väg 89, 238 42 , Oxie, Sverige
- 0728772303
- info@dc-poolservice.com
- dc-poolservice.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Utför super bra service!
Kunnig och trevlig personal.
Kunnig och trevlig personal.
Gjorde ett fantastiskt jobb med linern till poolen.
Rent och snyggt när dom lämna efter att jobbet var klart.
Spabad
Vi har haft jätte problem med vårat Spabad som nu äntligen är löst tack vare DC Outdoorliving med sin professionella hjälp och tålamod och mycket bra kundbemötande.
Väldigt snyggt arbete.
Snyggt jobbat av DC poolservice som…
Snyggt jobbat av DC poolservice som fixat pool, stensättning och pooltak👌
Dålig kommunikation
Man får tjata, får nya löften att de ska komma och sen får man tjata igen. Skulle inte rekommendera denna firma om man tycker det är viktigt att de ska dyka upp när de utlovat.
Vårt omdömme av DC Poolservice
Dino och hans medarbetare har byggt vår Tjällden pool från grunden med svetsad Liner. De har varit väldigt bra igenom hela processen och verkligen hållit de tidsramar som vi satte upp innan, även om det var väldigt tight. Från grävning till färdig pool tag det bara en månad. De har jobbat sena kvällar och helger för att leverera enligt våra önskemål.
Samtidigt upplever vi ingen stress i när de utfört arbetet, utan de har varit väldigt noggranna och även varit lyhörda för våra önskemål och kommentarer.
Nu är poolen nybyggd, men vid skrivande stund är vi mer än nöjda.
Grymt bra!
Dino och gänget är inte bara grymt trevliga och bra och enkla att ha att göra med, de är också kompetenta, noggranna och håller vad de lovar. Vår pool blev fantastiskt bra!
Trevligt bemötande!
Tryggt att få hjälp med poolen av DC Poolservice! Dessutom trevligt bemötande.
En mycket duktig firma med bra tekniker…
En mycket duktig firma med bra tekniker som löser alla problem . Vidare pålitliga och seriösa i alla kontakter !
Trevlig personal och snabbt utförande…
Trevlig personal och snabbt utförande med gott resultat.
Mycket nöjda!
Rekommenderar starkt
Rekommenderar starkt! Snabbt återkoppling, väldigt bra service och mycket bra jobb!
Does not keep their promises
Does not keep their promises, does not correct when issues occurred with our pool. Does not show up at agreed days despite agreement.
Snabb service 👍trevlig personal
Pålitliga och kompetenta!
Killarna kom till utsatt tid och mycket…
Killarna kom till utsatt tid och mycket trevliga och kompetenta.
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.