Beställde ett tak med förhoppning att det skulle komma på 3-4 veckor som det stod i annonsen. Är uppe i 12 veckor nu och än har inte taket kommit från fabriken. Riktigt dåligt av dom.

Fint pooltak från Nivokit, var dock ingen manual med. Hade nog varit önskvärt med en bra film eller så det var lite svårt att sätta ihop det, det gick bättre efter första delen var gjord. Fin kvalite,... Vis mer

Leverans i tid och bästa supporten. Värmepumpen saknade WIFI-modul och blev lite missförstånd men Pooltime bjud på detta utan extra kostnad, det kallar man för en utmärkt support!!! Tack Mark me... Vis mer

Jag fick snabb och bra hjälp. Min beställda vara kom på nolltid. Det var tekniken som strulade vilket gjorde att jag fick varan en dag senare.Hade sms fungerat,så hade jag min Flödesvakt dagen e... Vis mer

1. Svømmebassengentreprenør
  2. Svømmebassengreparatør
  3. Svømmebassengutstyr

SVERIGES BÄSTA POOLFÖRETAG MED ÖVER TJUGO ÅRS ERFARENHET! En elegant pool i trädgården är inte bara vacker att titta på utan höjer även livskvalitén för hela familjen. Istället för att resa iväg en vecka för sol- och badsemester så kan du ha det i sin egen trädgård året runt. En vanlig vardagsmorgon kan börja med en simtur oavsett väder och en jobbig arbetsdag kan sluta med en avkopplande simtur i poolen. Pooltime är en privatägd aktör på svenska poolmarknaden som ägs av företaget Toth Invest Solutions AB med org nr: 556829-4796. Vi har varit verksamma inom poolbranschen sedan 2007 och har arbetat med distributionsverksamhet, tillverkning och service och har långtgående kunskaper och kompetens som vi gärna delar med oss av till våra kunder. På Pooltime har vi endast valt ut leverantörer som håller en hög kvalité och erbjuder bra support för att du som kund inte ska bli besviken av att produkten inte håller rätt kvalité. Våra leverantörer finns i Spanien, Tjeckien, Ungern, Tyskland, Belgien, det vill säga länder som har en längre poolsäsong än vad vi har i Sverige och därmed har bredare sortiment. Poolbranschen utvecklats mycket sedan 2007, från att endast ha installerat cirkulationspump och filter till att under 2020 kunna installera helautomatiserade system med klor, saltklorinator eller aktiv syre. Dessa system har funnits i våra grannländer i många år men det är först nu på senare tid som man även i Sverige har börjat efterfråga denna typ av moderna lösningar.

4,0

12. september 2025
Logoen til Pooltime.se

Svar fra Pooltime.se

Hej Fredrik,
Vi beklagar att du har fått vänta så länge på ditt pooltak. Våra ICON pooltak har blivit mycket populära och därför har varken vi eller fabriken räknat med denna ökning, därför har råmaterialet tagit slut i fabriken. Nu har man däremot fått in materialet och alla pooltak kommer att levereras med snabb leveranstid.

Problem med poolvärmepumpen

Hade problem med Brilix poolvärmepump som hade lagt av. Ingen av företagen jag kontaktat ville hjälpa då de flesta krävde att de skulle ha sålt pumpen till oss för att komma ut och titta på den (löjligt och oproffsigt)! Pooltime tog sig an ärendet direkt med återkoppling på mail(visste redan då vad ”felet” var baserat på min beskrivning) samt kom ut på plats att hjälpa inom par dagar från min första kontakt(byte av flödesvakt)!! Sjukt imponerad över snabbheten,kunnigheten på plats och den långa erfarenheten i branchen (sedan 2010). Tack Pooltime, mina varma rekommendationer!!! :0)

14. juli 2025

Extremt bra bemötande från kundservice

Extremt bra bemötande från kundservice

Beställde en poolpump som slutade fungera helt och hållet inför säsongens start. Ypperligt hanterat av kundservice som åtgärdade problemet för mig och nu kan vi njuta av sommarsäsongen som kommer! Tack Pooltime!

22. mai 2025

Pooltak-supernöjd

Jag beställde ett pooltak på pooltime.se och har bara gott att säga om både företaget, produkten(Nivokit) och kundservicen. Då jag själv tänkte lite fel vid beställningen fick jag verkligen testa på deras kundservice ordentligt och de hanterade mitt ärende helt exemplariskt och hjälpte till att ordna allt. Jag beställde mitt tak med både kranbilsleverans och installation. Alla jag kommit i kontakt med har varit väldigt hjälpsamma och trevliga. En extra eloge till installatörerna av pooltaket som monterade det snabbt och snyggt. Supernöjd och rekommenderar Pooltime till alla!
Henrik Eriksson
Uppsala

27. august 2024

Jag fick snabb och bra hjälp.

Jag fick snabb och bra hjälp.
Min beställda vara kom på nolltid.
Det var tekniken som strulade vilket gjorde att jag fick varan en dag senare.Hade sms fungerat,så hade jag min Flödesvakt dagen efter.
Aviseringen kom dagen efter, men det är inte företagets fel.
Jag anser att det är ett bra företag att handla från.De ringde upp efter jag lämnat mina uppgifter och då kunde vi bekräfta att vi fått ordning på beställningen.
Trevlig personal vi träffat på.
Där fortsätter jag att handla.

29. juli 2024

Uselt kundbemötande

Försökte att få veta om det finns reservdelar till ett pooltak de marknadsför. Vi köpte det för 9 år sedan och det företaget finns inte kvar. Tog väldigt lång tid och var krångligt. Gav feedback på nätet om detta. Tog mindre än en timme den gången att få kontakt. Fick ett mail där de skrev att pga mitt omdöme kunde de inte hjälpa mig. Fick någon timme senare ett nytt mail där de skrev att jag skulle ta bort mitt inlägg på nätet och få hjälp. Då hade jag redan kontaktat ett annat företag och fått hjälp - efter tre signaler i telefonen svarade någon. Kl 12.10.
Får svar nedan från Pooltime att jag inte är kund. Svårt att bli det när det inte går att få kontakt med. Det handlar mitt omdöme om. De säger också att de svarat flera gånger via mail. Efter mitt omdöme. Före bara standardsvar om att fylla i ett webbformulär - där det inte gick att bifoga det foto som krävdes. Jag har ingen aning om hur företaget fungerar annars men kundbemötandet är uselt. Och om man behandlar blivande kunder så kan man undra hur lätt det är om man är kund och vill klaga.

25. juni 2024
Logoen til Pooltime.se

Svar fra Pooltime.se

Hej Agneta

Trots att du inte har handlat av oss så har vi besvarat dina email flera gånger gällande produktsupport. Däremot prioriterar vi de kunder som faktiskt handlar av oss. När du har fått detta beskedet från oss började du smutskasta vårt företag på diverse forum och google har redan tagit bort recensionen vilket vi hoppas att trustpilot också gör eftersom för att lämna en recension så måste man handla av ett företag enligt policyn.

Önskar dig en solig sommar

Köpte ett pooltak

Köpte ett pooltak.
Snabbare leverans än utlovat. Bra pris och allt som lovades levererades helt enligt plan. Har verkligen inget att klaga på

1. september 2023

STOP med at handle med POOLTIME.SE

Pas på med at handle med dette firma,
de snyder dig hvis de kan komme til det,
jeg har købt den helt store pool de har med alt tilbehør,
på deres hjemmeside ser man liner der er i ruller men når du får din liner er den sat sammen på en fabrik og ikke den de viser på deres hjemme side, du har
derfor ikke mulighed for selv at få den svejst, de vil heller ikke taget den retur selv om du ikke har pakket det ud.
levering af klodserne kunne de heller ikke formå at aflevere til tiden, de sidste kom 3 mdr. efter de skulle fordi POOlTIME.SE hele tiden lavet forkerte leverancene, jeg er blevet snydt af flere omgang af POOLTIME.SE
Jeg havde bestilt ekstra stor kran men
kranen som skulle løfte mit cover over hækken var for lille så det måtte jeg selv klare med at bestille en ny Kranmand, på tros at jeg har fortalt dem det skulle over huset og betalt ekstra for det, pengene er ikke kommet retur, klosserne til poolen kunne de ikke tælle rigtigt så det har taget 2 mdr. bare at få dem frem.
De har ikke sendt min pumpe med der følger med i pakken, den mente de ikke jeg skulle have fordi jeg også har købt en støre pumpe!!, min poolmand har jeg nu måtte udskyde fordi jeg ikke var klar til at han skulle komme i marts fordi POOLTIME.SE ikke formå at levere noget som helst til tiden, min pool er ikke færdig endnu for jeg venter på at min poolmand får et huld til at samle min pool.
hold jer væk fra dette firma de har ingen interesse i deres kunder, men vil gøre alt de kan for at snyde dig. nu er det juli og jeg venter stædigvæk på min poolmand som kommer med en ny liner til 50.000 kroner for jeg kan ikke bruge den fra POOLTIME.SE
samlet set har det kostet mig næsten 100.000 kr. at stifte bekendtskab med POOLTIME
Tak POOLTIME for at jeg og mine børn ikke fik en poolsæson. før i 2024

7. februar 2023

Jag har köpt ett pooltak av detta…

Jag har köpt ett pooltak av detta företag och deras hantering av denna beställning från start till färdigt pooltak har varit utmärkt, snabba svar och ett mycket trevligt bemötande på alla sätt.

Jag kan verkligen rekommendera detta företag

19. mai 2023