Genseren var veldig fin, passformen perfekt med lappene på. Men etter at jeg tok av lappene og brukte genseren en dag ble den mye større enn forventet. Følte at passformen utvidet seg mye, hadde jeg... Vis mer

1. Klesbutikk

Cashmere for every one, for every occasion

3,4

Middels

1k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Myk og deilig genser

18. november 2021

Hej Brenna,

Tack för att du lämnat ett omdöme - kul att du är nöjd med tröjan.

Hoppas att du får en jättefin höst!

Simon

Svært god kvalitet og høy standard på…

Svært god kvalitet og høy standard på forsendingen. Så fornøyd og glad for å få to nydelige kjoler til høsten

24. september 2022

Hej Sonja,

Tack för omdömet och den mycket trevliga kommentaren, jättekul att du är så nöjd med dina kjolar!

Önskar dig en underbar höst, och mycket glädje av dina nya kjolar!

Simon

Nydelige plagg som holder seg fine år…

Nydelige plagg som holder seg fine år etter år. Nupper lite i forhold til andre Kashmir-plagg jeg har hatt. Kjøp via nettbutikken var raskt og effektivt.

24. september 2022

Hej Birgitte,

Så fint att du är nöjd med ditt köp!
Vi använder bara finaste Grade A cashmere som består av de längsta fibrerna, då blir där färre noppor.

Hoppas du får en jättefin höst, och mycket användning av dina nya kläder!

Simon

Fin design og godt materiale

Fin design og godt materiale. Rask levering. Dette er et produkt som vil vare lenge.

20. september 2022

Hej Bjørg,

Tack för det fina omdömet - härligt att du är nöjd med kvalitén!

Hoppas du får en jättefin höst och mycket glädje av köpet!

Rask levering

Veldig god service, rask levering,veldig greit å returnere

1. september 2022

Hej Helen,

Tack för dina vänliga ord.

Vi uppskattar din feedback och hoppas att du blir nöjd med dina nya cashmereplagg.

Ha en jättefin höst!
Julia

Jeg bestilte en genser

Jeg bestilte en genser, og fikk beskjed om at det var underveis. Men så fikk jeg beskjed via posten at den var returnert! Jeg haddde ikke mottatt noen genser, og derfor heller ikke returnert noe. Jeg ringte posten, som sa at feilen trolig lå hos avsender, dvs Davida, som hadde satt på returlapp? Jeg skrev så en e-mail til Davida og forklarte hva som hadde hendt, og ba om at genseren skulle sendes igjen. Jeg hørte ingenting, fikk ingen genser, og måtte betale kr. 59,- til Klarna for returnert vare?!!
Dårlig håndtering og dårlig service!

8. august 2022

Hej,

Tack för ditt omdöme och för din kommentar.

Vi ber om ursäkt för det och vill självklart hjälpa dig få detta löst!

Tyvärr behöver vi lite mer information än vad som finns i ditt omdöme för att lösa ärendet åt dig.
Om du skriver till oss på kundtjänst så hjälper vi dig gärna, vår adress är service@davida.se

Ha en jättefin tisdag så länge!

Meget fornøyd

21. juli 2022

Hej Britt,
Tack så jättemycket för din feedback!
Vi är glad att du är nöjd med ditt köp hos oss.
Vi önskar dig ett jättefint avslut på sommaren.
Julia & Team Davida

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd , rask levering og flott kvalitet.

7. juli 2022

Hej May,

Tack för omdömet - jättekul att du är nöjd!

Hoppas du får en trevlig helg och en fin sommar.

Flotte klær!

Myke, fint design og kan brukes til både formelle og uformelle begivenheter.

3. april 2022

Hej Nima,

Tack för din kommentar och för omdömet.

Visst är den stilrena designen mångsidig - hoppas du får nytta av ditt köp i många år framåt!

Ha en jättefin sommar.

Superfornøyd!

24. februar 2022

Hej Julie,

Tack så mycket för din feedback - alltid trevligt att höra från våra kunder!

Vi hoppas att du får en härlig vår.

mvh,
Simon,
Davida kundtjänst

Lekker farge

Lekker farge, myk og behagelig genser :)

12. februar 2022

Hej Andre & May,

Tack så mycket för er fina feedback - kul att ni är nöjda!

Vi hoppas att ni får en jättefin vår och att ni njuter av solen.

mvh,
Simon,
Davida kundtjänst

Topp!

Enkelt å bestille, god orientering underveis og raskt levert. Produktet svart meget godt til mine forventninger! Silke og Kashmir er topp!

11. desember 2021

Utrolig kjappe til å sende å sende det…

Utrolig kjappe til å sende å sende det man bestiller.

28. november 2021

Hej Turid,

Tack för din fina feedback. Det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd med din leverans!

Önskar dig en superfin jul med dina Davida-plagg.
Elin