Bestilte cluster lashes hjem på abonnement, og må ærlig indrømme, det er de flotteste clusters, og set frem til ikke at skal bekymre mig om at have vipper hjemme i fremtiden
For en førstegangsbruger af vippe-trenden er jeg mere end tilfreds med Dasabeauty. Har været bange for at få dem lavet men efter at have forhørt mig hos nogle veninder valgte jeg at få mine lavet... Vis mer
Jeg har lavet vipper i nogle år hos DB. Ingen andre får lov til at udfører det gode stykke arbejde, udover hende! Bestemt den bedste vippetekniker, som har styr på at holde vores vipper sunde, hun er... Vis mer
Dasabeauty har i en lang periode nu været mit favorit sted at få lavet mine vipper. Jeg har prøvet uendelig mange vippeteknikkere i kbh, men har aldrig fået det fyldige resultat jeg har ønsket. Jeg vi... Vis mer
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Bestilte cluster lashes hjem på…
Bedste produkter 😍
Wow sikke nogle flotte vipper.
Wow sikke nogle flotte vipper.
Og hurtigt levering
Jeg elsker virkelig jeres premade…
Jeg elsker virkelig jeres premade rigtig rigtig få lavet flotte volume vipper 🥰🥰 har fået bestilt 4 pakker hjem af dem i 10D 🥰🥰
Gode produkter men stive vipper
Gode produkter. Jeg har været fast køber i nu 1 år og er meget tilfreds. Samt er mine kunder tilfredse. Dog synes jeg de er lidt dyre ift. det ikke er “bløde” vipper man får. De meget stive i det..
ADVARSEL!!
ADVARSEL!!!
Køb ikke det falske produkt de sælger og kalder for afrikansk sæbe. Det er ikke original afrikansk sort sæbe. Det er et kemisk fremstillet produkt, og har ingen ting med ægte afrikansk sort sæbe at gøre. De ved sikkert ikke engang selv hvad det er for et fake produkt de har, fordi de ikke har sat sig ind i tingene.

Svar fra Dasabeauty
Virkelig dårlig kvalitet af varer og ufattelig dårlig kundeservice!
Jeg oplevede god kundeservice lige ind til jeg reklamerede for min varer. Moonlight lampen som jeg har købt er ekstrem dårlig kvalitet, lyset blinker og den står ikke stabilt. Øv øv! Efter en reklamation og en ny lampe modtaget (da jeg ikke kunne få pengene tilbage).

Advarsel
Advarsel! Køb ikke deres glue-shaker, mega dårlig kvalitet er produceret i Kina og lignende kan købes til 30 kr🫣.
Sendte min retur og det kostede mig kun 59kr, i porto!

Svar fra Dasabeauty
God service ved Dasa Beauty.
Stort sortiment og gode priser. Hurtigt levering af ordren. Ved behov for uddybende spørgsmål og reklamation er Dasa Beauty til at få kontakt med, og de svarer hurtigt og er meget hjælpsomme. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Svar fra Dasabeauty
Super hurtig levering og rigtig god…
Super hurtig levering og rigtig god kvalitet🩷🩷😍

Fantastisk og hurtig service
Jeg kom desværre til at bestille det forkerte produkt under Black Friday, men Dasa Beauty var utrolig imødekommende. De reagerede hurtigt på min forespørgsel og hjalp mig uden problemer med at bytte til det rigtige produkt. Nu har jeg modtaget pakken – og jeg er simpelthen så glad for både produkterne og den gode service.

Kvalitets vare
Kvalitets vare, super gode produkter , hurtig levering og rigtig go kundeservice, dasabeauty forstå at sætte kunden i centrum og sørge for alt er som det skal være, de hurtige til svare tilbage på spørgsmål og altid hjælpsomme

Køber altid bl.a
Køber altid bl.a. a-patches og Bond+ ved jer og det er fantastisk at arbejde med 🤩
Altid hurtig levering 💪🏻

Svar fra Dasabeauty
Glad og tilfreds kunde af dasa Beauty
Bruger flittigt dasaBeauty til at købe produkter til behandlingerne af mine lashextensions kunder.
Super god kundeservice og hurtig levering

Gode produkter
Gode produkter, med en fantastisk kvalitet.

Svar fra Dasabeauty
Deres radiant expert lim er god især…
Deres radiant expert lim er god især til de kolde måneder.

Svar fra Dasabeauty
Jeg elsker at bestille mine vippe…
Jeg elsker at bestille mine vippe produkter på dasa beauty, man modtager hurtigt sin pakke, produkterne er mega gode og skånsomme, hvilket er et mega plus

Svar fra Dasabeauty
Dasabeauty har en utrolig god…
Dasabeauty har en utrolig god kundeservice. Jeg har gentagende gange skulle hente en pakke jeg havde bestilt derfra hvor jeg først har haft mulighed for at komme efter deres lukketid, hvor de så har været så søde og tilbyde at stille min pakke et aftalt sted foran klinikken. Det betyder meget og er meget værdsat når man har bestilt en vigtig pakke der ikke kan ventes en dag mere med at hentes så redder Dasabeauty dagen!🫶🏼🙏🏼🥺💖
God oplevelse
Jeg har flere gang handlet hos dasabeauty, og jeg har slet ikke oplevet nogen problemer med at handle hos dasabeauty, er så tilfreds med at handle hos Dasabeauty og kan klart anbefale dem - blot kan der være meget udsolgt produkter, hvilket kan gøre at man skal bestille ens ting i god tid