Professionel tilgang og behandling - super - men behandlingen mod trykken i hovedet virkede ikke, men spændingerne i mine skuldre forsvandt. Måske var diagnosen fra Neurologen ikke præcis nok. Dan... Vis mer
Se hva andre synes
Jeg har fået behandlinger hos Dannakupunktur efter en stress-sygemelding. Der har været fokus på at reducere min migræne (med aura), tinnitus og generel ubalance i kroppen. Der har været stor fremg... Vis mer
Kom til Danna efter anbefaling fra min neurolog. Jeg led af svimmelhed bl.a. Efter kun én behandling er svimmelheden forsvundet. Jeg vil helt sikkert komme igen for forebyggende behandling. Giver mine... Vis mer
Jeg har fået behandling for flere ting som bl.a. svimmelhed, vand i mine ben, balanceproblemer, smerter i ryg og skulder og er blevet mødt med en professionalisme og dygtighed. Hun lytter, har empati... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
☯️København TCM akupunktør tilbyder traditionel akupunktur, smertebehandling, hormonbalancebehandling, ansigtsforyngelse akupunktur, cupping, skrabning (Gua sha), og meridian akupressur.
Kontaktopplysninger
26, st. tv Amaliegade, 1256, København K, Danmark
- info@dannakupunktur.dk
- dannakupunktur.dk
Jeg har fået 10 behandlinger for…
Jeg har fået 10 behandlinger for spændingshovedpine og nu er mine daglige smerter væk, det har været en god oplevelse fra start til slut. Vil helt klar tage kontakt igen med Dannakupunktur, hvis jeg får smerter igen samme sted eller andet steds.
Én behandling fjernede mine smerter
Jeg døjede gennem mange år med kraftige spændinger og smerter mellem skulderbladene som følge af en rideulykke, hvilket resulterede i spændingshovedpine flere gange ugentligt.
Jeg har tidligere forsøgt mig med mange forskellige behandlingsformer, som alle kun havde midlertidig effekt.
Efter én behandling hos Dannakupunktur var spændingerne væk og jeg har nu været fri for smerter og spændingshovedpine i mere end 8 måneder.
Så en klar anbefaling herfra.
Jeg havde det bedre efter…
Jeg havde det bedre efter behandlingerne. Kan varmt anbefale akupunktur hos Danna.
Det har været en fantastisk oplevelse…
Det har været en fantastisk oplevelse at starte i forløb hos Danna. Efter mange år med Ibs og migræne, har Danna hjulpet mig med at få ro på min fordøjelse og det har givet lige en utrolig frihed. Hun har desuden formået at lindre mine migræne anfald, hvilket jeg er hende taknemmelig for. Hvis man er det mindste i tvivl om hvilken behandler man skal vælge, så er hun det rette valg, da hun møder sine klienter med nærvær, omsorg og en professionel nysgerrighed
Danna er en super dygtig og behagelig
Danna er en super dygtig og behagelig akupunktør. Jeg kom med et knæ med mange smerter- allerede bedre efter 1 gang og nu efter 6 gange har hun også behandlet min lænd, nakke og arm. Det kan kun anbefales
Compassion and Empathy
Danna has been very kind. She took a lot of time to listen and adjust the treatment based on my specific needs. I have been her client for almost a year and can really feel the difference in my body. Thank you.
Bedste akupunktør!
Jeg kan kun varmt anbefale Danna. Hun er super sød og yderst dygtig. Jeg har kroniske smerter i nakke og skuldre samt migræne og spændingshovedpine og jeg mærker en stor forskel efter hver behandling.
Jeg har været hos Danna pga hovedpine og migræne
Jeg har været hos Danna pga. migræne og spændingshovedpine ca. 6 gange, og det har gjort en kæmpe forskel. Jeg har oplevet væsentlig færre anfald, og har ikke haft en eneste sygedag siden min behandling begyndte.
Mine varmeste anbefalinger til Danna.
Great experience!
After the treatment I have more energy and feel relaxed. I tried acupuncutre, gua sha, and cupping. I can highly recommend her as a therapist, she really knows how to make you feel better.
“relief from headaches and insomnia”
I started acupuncture about 1½ months ago for severe headaches and insomnia—and it’s made a real difference.
Danna is so professional, caring, and tailors each session to my needs. I plan to continue treatments after my holiday. Highly recommend if you deal with chronic pain or sleep issues!
Tak!
Det var helt igennem en super behandling som på alle måder levede op til det den skulle. Det var virkelig godt, tak
Manu Sareen
Danna er en virkelig sød og rar…
Danna er en virkelig sød og rar behandler, der er beroligende hele vejen. Jeg var lidt nervøs for at starte på denne behandling, men hun hjalp mig hele vejen. Efter 6 behandlinger på 1 måned kan jeg mærke markant forskel. Kan klart anbefale.
100% tilfredsstillende
Jeg er i gang med en behandlingsforløb for mit knæ hos Danna, og allerede efter kun 3 behandlinger kan jeg mærke en tydelig forskel. Smerten er blevet markant reduceret, og min bevægelighed er forbedret. Jeg føler, at jeg er på rette vej, og det giver mig håb og motivation.
Behandleren er både professionel og imødekommende, og jeg føler mig tryg og godt informeret under hele forløbet. Der bliver lyttet til mine behov, og behandlingen bliver tilpasset derefter. Det betyder meget for mig, at jeg føler mig set og hørt.
Jeg glæder mig til at fortsætte forløbet og kan allerede nu varmt anbefale klinikken til andre, der døjer med lignende problemer.
Dygtig og professionel
Jeg kan varmt anbefale dannakupunktur,Danna erbåde dygtig og meget professionel , kompilere hende med
et ødelagt knæ som bevirker at jeg går ret dårligt og det er gået ud over mine lårmuskler,men allerede efter første behandling kunne jeg mærke en kæmpe forskel i mine muskler og det er kun blevet bedre
Varm anbefaling
Kan varmt anbefale akupunktur hos Danna. Danna har både hjulpet mig af med hyppige migræneanfald, spændingshovedpine og mavesmerter. Det er altid super trygt at komme i Dannas klinik.
Fem stjerner til Danna
Jeg har gået med knæsmerter i nogen tid. Går til Fys og har prøvet med massage. Først da jeg kom under behandling af Danna er der fremgang. Efter syv behandlinger kan jeg gå 18 hullers golf uden smerter. Flere gange er jeg kommet til behandling med mange smerter og efter behandling, er jeg nærmest fløjet hjem.
Fem store stjerner til Danna.
God oplevelse
Jeg har været rigtig glad for mine behandlinger hos Dannakupunktur. Danna er behagelig og grundig, og jeg har oplevet, at behandlingerne har hjulpet på min migræne.
Jeg kan varmt anbefale Danna - Er nu smertefri
Jeg kan varmt anbefale Danna – hun er virkelig den bedste! Efter 6 behandlinger hos Danna er jeg blevet af med de hoftesmerter, som jeg igennem mange år har haft. Tænker nu hvorfor har jeg ikke prøvet akupunktur hos Danna for længe siden.
Spændingshovedpine
Efter at have levet med kronisk spændingshovedpine i årevis og derfor dagligt forbrug af receptpligtig medicin samt paracetamol, blev jeg anbefalet at prøve akupunktur hos Danna. Da ingen andre typer behandling har haft nævneværdig effekt mødte jeg op uden de store forventninger. Men hold da op! Efter få behandlinger havde jeg færre smerter og efter nogle måneders forløb med jævnlige behandlinger, er jeg nu afsluttet fra neurolog og (i samråd med lægen) ved at trappe ned i den receptpligtige medicin. Det er en kæmpe lettelse ikke at have konstant hovedpine, men blot engang imellem.
Slip af med din tinitus
Med blot et par behandlinger forsvandt min tinnitus i højre øre. Nu ser jeg frem til det videre forløb, så jeg kan slippe af med den i venstre øre. Danna er meget professionel.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.