DanContainer A/S Anmeldelser 13

TrustScore 2.5 av 5

2,7

Informasjon om virksomheten

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

DanContainer har alle slags containere til køb, salg og udlejning. Vi betjener både erhverv og private i hele Danmark. Hurtig levering, engros-priser til alle.

Kontaktopplysninger

2,7

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I min verden er kunder guld værd

I min verden er kunder guld værd. Vi har været kunder i 4 år, og de tidligere år har vi været tilfredse med den betjening og de priser vi har fået. I år er dette ændret. Vi har flere gange oplevet at der opkræves beløb for arbejde som ikke er aftalt. Når vi gør opmærksom på det, mødes vi af påstande om at de ekstra udgifter skyldes vognmænd som har kørt langt, eller brugt ekstra tid på en opgave. I vores tilfælde kostede en containerlevering kr. 6500,-udover det allerede aftalte på ca 3000,-

I dag fik vi så en henvendelse om en manglende betalt faktura fra deres advokat. Vi ringede og spurgte hvorfor, og svaret var at de havde mange kunder som ikke betalte til tiden, og så var det nemmere at lade det gå igennem en advokat. Hmmm en smule besynderligt at der ikke sendes en reminder på mail først.

Noget tyder på at de ikke betragter deres kunder som noget værdifuldt. Vi vil derfor fremover undlade at bestille containere igennem Dan Container. Der er plads til forbedring.

9. oktober 2025

Forfærdelig firma

Forfærdelig firma, ringer folk op med truende adfærd, om man skylder penge, når man så snakker om forkert opkrævning, blev containeren hentet uden varsel, med vores ting i, så kunne vi få adgang til det når vi havde betalt hvad de mener man skylder, ,, selvfølgelig har jeg lave en anmeldelse til politiet for tyveri / selvtægt,, så nu kan man bruge tid på at sende erstatnings krav,, men mon de betaler det ,,, tænker jeg ikke, eftersom det ikke er første gang med sådan en episode,,,
HOLD JER LANGT VÆK fra dette skod firma

8. august 2025

Megasej aflevering af container

Megasej aflevering. Vi havde en let mulighed og en svær (men langt bedre) mulighed for placering af containeren på byggegrunden. Vognmanden gav den sværere placering et skud og var TOTALT sej og imødekommende uden at være naiv. Værdsætter virkelig den ekstra indsats. Tak!

25. juli 2025

Container kunne ikke åbne

Modtog en bulet container som ikke kunne åbne, og da jeg skrev til dem på mail svarede de ikke. Havde betalt på forhånd for “ny” ved godt den har sejlet 1 tur. Men ligefrem og sælge noget med en kæmpe bule så døren ikke kan åbne synes jeg godt man kunne have informeret kunden om…. !

22. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super godt container firma med høj…

Super godt container firma med høj kundeservice. Fik leverer en container med en dags varsel i forbindelse med en flytning så vi kunne opbevare møbler derinde. Ved opsigelse kunne vi også opsige med en dags varsel. Kan kun anbefale dette firm!

4. juni 2024

En positiv oplevelse med DanContainer A/S

En positiv oplevelse med DanContainer A/S - de sendte hurtigt et konkurrencedygtigt tilbud, som var konkret og overskuelig, sammenlignet med 6 andre tilsvarende virksomheder. Hjælpsomme og venlige, vil klart handle med DanContainer A/S en anden gang.

13. juni 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service og super levering med…

Super service og super levering med kort frist. Fik en 8’ isoleret container leveret på hjemmeadressen og alt har været super. De tager telefonen når man ringer og har kun haft positive oplevelse med dem. Nu afventer vi afhentning og formoder at det er med samme gode service.

14. november 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ekstrem dårlig kundeservice og langsomt svar!

Dårlig kundeservice og langsomt svar!
Jeg har anvendt Dancontainer hvor de rykke os for ikke at kunne finde en af to container da de skulle afhentes selvom de to stod lige ved siden af hinanden det samme sted som de selv havde leveret dem (de fandt den dog til sidste så der er vist nogen der skal have tjekket deres syn)

Nå men valgte alligevel at give dem en chance til (min fejl) og fik et tilbud på to container i en bestemt periode. Efter at have rykket dem 3 gange for den endelig bekræftelse svarede de her 1.5 manede efter at de så åbenbart ikke kan garanterer en af containeren.

Hvad er det for en kunde services og mangel på respekt for andre.

16. mai 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg bestilte en container men isolering…

Jeg bestilte en container med isolering så mit event udstyr ikke fik fugt skade. Det viste sig at de ikke gave mig en container med isolering men gav mig en frysecontainer. Da jeg sag til dem at jeg så ikke ville betale fuld pris da jeg jo ikke har fået den rigtige container, fik jeg en trussel om at de ville smide mine ting på gaden. Nu er mit udstyr til 200000 kr. ødelagt, fordi den container jeg fik ikke var isoleret. Derudover prøvet jeg at få mit udstyr igen men det to mig 2 år af få det udleveret fra Dancontainer hver gang jeg sende en fragtmand for at hente det afviste de ham. Så jeg ikke kunne få mine ting. De blev selvfølge ved med at sende regninger. Til sidst måtte jeg true dem med politiet for at få mine ting. Bad dem at om bestille en fragtman så jeg kunne få mine ting udleveret og fragtmanden skulle sende regning til mig. De skriv regningen på deres egen regning og ville ikke vis mig regningen fra fragtmanden. Da jeg sagte jeg godt vil se den regning før jeg betalte det sidste jeg skyller som er ca. 1700 kr. sende de en advokat efter mit firma og stævnet mig i retten. Så nu har jeg også udgifter til deres advokat. Dette firma er et farligt firma at handle med. Derfor må jeg advare andre om at bruge Dancontainer

11. januar 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Uha der røg jeg godt nok ind i…

Uha der røg jeg godt nok ind i langsommelig service. Den aftalte pris holdte ikke. Bestilte en 40 fod container, sejlet en gang fra Kina. Den er fra 1/2019. Dancontainer mener stadig den er ny. Får oplyst der er helt almindeligt. Godt de ikke sælger biler. Den er bullet på hele den ene langside samt i gavlen, rusten og bære præg af en hårdhændet behandling når vi taler næsten ny. Måtte desværre nægte modtagelsen af containeren grundet buler samt en forhøjet pris.

8. juni 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv