Dancenter Anmeldelser 390

3,5

God beliggenhet, godt utstyrt med det vi trengte. Minus, På kravspesifikasjon fra Dancenter sto det bøtesatser for div. Eks grill, vi måtte selv skrubbe grillen for gamle kjøttrester før bruk b... Vis mer

Fantastisk hus m 2 soveroms avdelinger m toilett og bad. Stort aktivitets rom. Veldig gode senger. Flott kjøkken. 2 komfyrer. 2 oppvaskmaskiner. Savnet snaps glass. 😱 Stort uteområde m fotballmål,... Vis mer

Bruk aldri DanCenter !! Huset var så skittent!! Snakket med det lokale kontoret som ville at vi skulle sende Mail til selskapet!! Vi trengte bare å få det rengjort!! Får ikke refusjonen som ble lovt!... Vis mer

1. Ferie og reise

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Med flere enn 7.000 feriehus i Skandinavia, er DanCenter en av markedets største formidlere av feriehusutleie. Hos DanCenter finner du feriehus i alle prisklasser i alle de populære ferieområdene i Danmark, Sverige og Norge. Om dere kun er to som skal på tur, eller om dere skal på ferie med hele familien og ser etter et sommerhus med plass til hele gjengen, så finner du helt sikkert det rette feriehuset hos DanCenter. Hos DanCenter kan du leie et feriehus fra 2 dager til 3 uker. Store deler av året kan du fritt velge ankomstdag, og med et enkelt klikk får du se alle last minute-tilbud.

3,5

Middels

Flott hus tilpasset mange mennesker i alle aldre.

Flott hus tilpasset mange mennesker, med mange aktiviteter for alle aldre, billiard bordtennis dart basseng sklie.

17. juli 2024

Svar fra Dancenter

Tusen takk for at du delte din erfaring med oss! Det høres ut som om du hadde en fantastisk tid på ferieboligen vår med alle de morsomme aktivitetene som var tilgjengelige. Vi er glade for å høre at huset passet godt til behovene dine og at du fant noe for alle aldre å gjøre. Vi håper å se deg igjen snart!

~Anna

Klare og lettforståelige instrukser for…

Klare og lettforståelige instrukser for hvordan man avleser målere, hente nøkler, betale for opphold, m.m

12. juli 2024

hei,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at instruksjonene våre var klare og lettforståelige. Vi jobber hardt for å gi våre gjester en problemfri opplevelse fra bestilling til utsjekking. Vi håper du hadde et flott opphold og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart!

~William

Positivt at man bare ved å holde…

Positivt at man bare ved å holde musepilen på utleiehus så kunne man se beliggenhets-området på kartet.

22. juli 2024

Hei,

Det er flott å høre at du fant vår kartfunksjon nyttig! Vi prøver alltid å gjøre det enklere for våre gjester å finne det perfekte stedet å bo. Takk for at du valgte oss for ditt opphold!

~Arthur

Vi misforstod avlesningen på strøm og…

Vi misforstod avlesningen på strøm og vann,da vi skulle dra .vi prøvde å redigere ,men det gikk ikke .Prøvde da å ringe det lokale Dansenteret ,men stod i kø i timesvis. har derefor ikke fått betalt for strøm og vann .

20. juli 2024

hei!

Takk for at du tok kontakt med oss ​​om problemet med strøm- og vannavlesningene i feriehuset vårt. Vi vil gjerne gjøre ting riktig og hjelpe deg med betaling for strøm og vann. For å lette dette, kan du sende oss en e-post på depositum@dancenter.com? Vårt dedikerte team vil undersøke og løse problemet umiddelbart. Takk for tålmodigheten og samarbeidet. Vi ser frem til å løse denne saken for deg.

~Noah

Koselig og fin feriebolig

Fin beliggenhet, rent og pent. Nøkkelboksen systemet fungerte veldigbra.
4 stjerner fordi det manglet kjøkkenkniver. (brødkniv osv)

hei!

Takk for din positive anmeldelse! Vi er glade for å høre at du likte beliggenheten, rensligheten og nøkkelbokssystemet til feriehuset vårt. Vi beklager ulempene dette medfører. Vi er glade for at du totalt sett hadde et hyggelig opphold. Vi vil fortsette å jobbe med å forbedre tjenestene og fasilitetene våre.

~Noah

Du får hva du betaler....

Baderom var ikke vasket på lenge. Klaget til Dancanter som sendte ut personell for en grundigere rengjøring. Huset bar et preg av manglende rengjøring fra tidligere beboere. Mye døde fluer I vinduskarmer og spindelvev. Huset manglet også rene tørkehåndklær til bad og kjøkken. De som var der fra før av var skitne og ikke vasket.
Ellers et fint hus I landlige omgivelser, lite trafikk og støy fra andre beboere.

29. juni 2024

hei!

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Vi beklager virkelig at du måtte gå gjennom dette under oppholdet. Vennligst skriv oss en e-post på lejerservice@dancenter.com slik at teamet vårt kan se på ulempene du måtte gjennom og jobbe med å gi deg den best mulige løsningen.

~Tony

Fint hus med god plass og beliggenhet

Fint hus med god plass og beliggenhet. Godt uteområde med hagemøbler . Kan sitte ute flere steder å nyte solen. Kort vei til stranden, stille og rolig feriehusområde. Korte avstander til både Randers, Djuts sommerland, Grenaa og andre serverdigheter.

Hei,

akk for at du delte din positive opplevelse med oss! Det er flott å høre at du likte huset, beliggenheten og uteområdet med hagemøbler. Det høres ut som om du hadde en avslappende ferie og fikk muligheten til å nyte solen på flere steder. Det er også flott å høre at du fant beliggenheten praktisk med kort vei til stranden og andre severdigheter. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake igjen

~Mark

Kan trygt anbefale andre å leie denne «stugan»

God standard og har alt en trenger, bla helfliset bad med dusj og vaskemaskin. Åpen kjøkkenløsning med induksjonskomfyr og microbølgeovn. På soverommet i 2.etasje er takhøyden noe lav og trappen opp bratt. Passer nok best for 2 personer, siden der kun er et soverom. Det finnes en sovesofa i stuen som eventuelt kan brukes om en er flere. Fin utsikt fra terrassen som har sittegruppe med bord. Her kan sitte og nyte stille sommerkvelder. Den er helt skjermet for innsyn. Egen parkering i hagen foran hytten. Noe trafikkstøy, men det plaget ikke oss. Vertskapet er svært hyggelig og imøtekommende.

Hei,

Takk for at du delte din opplevelse med oss. Det høres ut som om hytten har alt man trenger for et komfortabelt opphold med en flott utsikt fra terrassen. Vi er glade for å høre at vertskapet var hyggelige og imøtekommende. Vi vil gjerne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden.

~Anthony

Flott godt utstyrt hus og flotte…

Flott godt utstyrt hus og flotte uteplasser med trampoline, hengekøyer og badestamp. (Køyesenger i 2 soverom begrenser litt antall soveplasser). Nært til strand og Sæby som er veldig koselig.

Hej,

Takk for at du delte din positive opplevelse med oss! Det er flott å høre at du likte huset og uteplassene med trampoline, hengekøyer og badestamp. Vi er glade for å høre at beliggenheten var praktisk for deg og at du likte Sæby. Vi håper å ha gleden av å ønske deg velkommen igjen i fremtiden!

~Theo

Ryddig og grei bestilling og oppfølging

Fikk bekreftelse på bestillingen umiddelbart, deretter nye mailer når turen nærmet seg, med nyttig info som hvor nøkkelutlevering foregikk etc. Hytten så ut akkurat som på bildene, ren og fin.

Hej,

Takk for at du valgte å booke hos oss! Vi er glade for å høre at du fikk bekreftelse på bestillingen umiddelbart og at du mottok nyttig informasjon før turen din. Det er flott å høre at hytten levde opp til forventningene dine og at den var ren og fin. Vi håper du hadde en flott opplevelse og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake i fremtiden!

~Paul

Flott beliggenhet og nær-område med…

Flott beliggenhet og nær-område med deilig strand. Men badet er veldig dårlig med mugg.

hei!

Takk for din tilbakemelding. Det er flott å høre at beliggenheten og stranden var hyggelig for deg. Vi beklager ulempene du har medført.

~Carl

Koselig sommerhus

Huset var veldig fint. Hyggelig innredning, lyst og velutstyrt. Litt langt og bratt fra parkeringen for eldre mennesker men mye bagasje.

12. juli 2024

Hej,

Takk for at du delte din erfaring med oss. Vi er glade for å høre at du likte innredningen og utstyret i huset. Vi beklager ulempene med parkeringen. Vi vil ta hensyn til tilbakemeldingen din for å forbedre våre tjenester i fremtiden. Takk igjen for at du valgte å bo hos oss!

~Karen

Vi var veldig fornøyd.

Vi var veldig fornøyd.
Beliggenheten , sentralt til stranden og Gilleleje.
Fine turmuligheter.
I leiligheten var alt vi trengte og mer til.

Hej,

Takk for at du delte din positive opplevelse med oss! Det er flott å høre at beliggenheten var perfekt for deg og at du hadde alt du trengte i leiligheten. Vi håper å se deg igjen snart!

~Mark

Moderne hus med godt utstyr og fin…

Moderne hus med godt utstyr og fin beliggenhet. Fungerer godt for flere familier som vil reise sammen på tur

Hei,

Takk for at du valgte å bo hos oss og for å dele din positive opplevelse med oss. Vi er glade for å høre at huset var moderne og godt utstyrt, og at beliggenheten var fin. Vi håper å kunne ønske deg og dine venner og familie velkommen tilbake igjen i fremtiden.

~Carl

Brukt Dancenter i mange år

Brukt Dancenter i mange år. Alltid greit og ikke noe tull. Eneste dem kan bli bedre på er å svare hvis du lurer på noe under oppholdet.

14. juli 2024

Svar fra Dancenter

Hei, tusen takk for din tilbakemelding. Vi er glade for at du har hatt gode erfaringer med oss ​​gjennom mange år. Vi anerkjenner behovet for å forbedre kommunikasjonen under oppholdet. Dette er nyttig tilbakemelding og vi vil ta hensyn til det. ~Vin

Skuffende

Hyggelig hus, men ikke rengjort. Smuler i skuffene, hybelkaniner under sengene og Gresset ikke klippet. Samsvarte ikke med bilde i anonsen og våre forventninger. Med tanke på de tar rengjørings gebyr selv av de som vasker selv for å sørge for at standarden deres opprettholdes er den ikke høy.
Var ikke mulig å komme i kontakt med dem på tlf og først siste dag kom de å klippet plenen rundt hytta. Etter gjentatte purringer på Mail. Gresset var så høyt at du kunne bruke det til høy ikke spille fotball.

Nesten en mnd siden reklamasjonen ble sendt inn og enda ikke fått svar.

Hei,

Takk for at du delte din erfaring med oss. Vi beklager virkelig at standarden på renholdet ikke var som forventet. Vi vil gjerne undersøke dette nærmere og be om bookingnummeret ditt. Vi vil også ta opp saken med eieren av eiendommen for å sikre at dette ikke skjer igjen. Vi beklager igjen for eventuelle ulemper dette har forårsaket deg.

~Mark

Hornsherred har mye å by på

Hornsherred har mye å by på. Dalby Strand passer fint for en barnefamilie. Flotte slott som Selsø og Jægerspris slott med en flott park. Poulsens is i Jægerspris. En tur til Orø. Øy i Isefjorden. Når det gjelder spisesteder, anbefales Gerlev kro, Sønderby kro og Gershøj kro. Ellers mange hyggelige byer til en handletur🇩🇰😁

29. juni 2024

Hej,

Takk for at du delte din erfaring med oss! Det høres ut som om du hadde en flott tid på Hornsherred og fikk oppleve mye av det området har å by på. Takk for anbefalingene av spisesteder og steder å besøke. Vi håper å se deg igjen snart!"

~Mark

Strålende ferie I Blokhus.

Strålende ferie I Blokhus.
Alt har fungert 100% fra bestilling til avreise fra Blokhus.

22. juni 2024

Hej,

Det er flott å høre at du hadde en strålende ferie i Blokhus! Vi er glade for å høre at alt fungerte perfekt fra bestilling til avreise. Vi håper å se deg igjen snart!

~Paul

Et fint feriehus for familien vår

Et fint feriehus for familien vår. 6 voksene og to barn på 5 og 8 år. Et badebasseng som ble flittig brukt.

22. juni 2024

Hej,

Det er flott å høre at du og din familie hadde en fin tid på feriehuset vårt! Vi er glade for å vite at badebassenget var en suksess og at det ble flittig brukt. Vi håper å se deg igjen snart!

~Arthur

Stort hus.

Stort fint hus, men veldig dårlig rengjort. Vi fikk litt avslag i pris, men veldig irriterende å må starte ferien med å støvsuge og tørke støv. Dyner og puter kan med fordel byttes ut!! Spillutstyr må også oppdateres. ( badminton - bordtennis rackerter. Ellers var kjøkken godt utstyrt. Fin beliggenhet.

15. juni 2024

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi håber, du havde det godt på ejendommen og sætter pris på din feedback. Vi vil bede dig om at skrive en mail til os på lejerservice@dancenter.com, så vores team kan se nærmere på de gener, du har været udsat for, og arbejde på at give dig den bedst mulige løsning.

~Agnes