Dancenter Anmeldelser 390

3,5

God beliggenhet, godt utstyrt med det vi trengte. Minus, På kravspesifikasjon fra Dancenter sto det bøtesatser for div. Eks grill, vi måtte selv skrubbe grillen for gamle kjøttrester før bruk b... Vis mer

Fantastisk hus m 2 soveroms avdelinger m toilett og bad. Stort aktivitets rom. Veldig gode senger. Flott kjøkken. 2 komfyrer. 2 oppvaskmaskiner. Savnet snaps glass. 😱 Stort uteområde m fotballmål,... Vis mer

Baderom var ikke vasket på lenge. Klaget til Dancanter som sendte ut personell for en grundigere rengjøring. Huset bar et preg av manglende rengjøring fra tidligere beboere. Mye døde fluer I vindusk... Vis mer

1. Ferie og reise

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Med flere enn 7.000 feriehus i Skandinavia, er DanCenter en av markedets største formidlere av feriehusutleie. Hos DanCenter finner du feriehus i alle prisklasser i alle de populære ferieområdene i Danmark, Sverige og Norge. Om dere kun er to som skal på tur, eller om dere skal på ferie med hele familien og ser etter et sommerhus med plass til hele gjengen, så finner du helt sikkert det rette feriehuset hos DanCenter. Hos DanCenter kan du leie et feriehus fra 2 dager til 3 uker. Store deler av året kan du fritt velge ankomstdag, og med et enkelt klikk får du se alle last minute-tilbud.

3,5

Middels

Vi er svært skuffet over opplevelsen vi…

Vi er svært skuffet over opplevelsen vi hadde i forbindelse med vår bestilling av feriebolig via dere i forbindelse med Nørhalne Cup. Hvor vi skulle se på både bror/sønn

Da vi ankom boligen (Fun Art Bolig, Blokhus), fikk vi sjokkerende beskjed om at eieren ikke visste at boligen var leid ut. Vi stod plutselig uten sted å bo, og DanCenter lovet å ringe oss tilbake – noe som aldri skjedde.

Vi måtte i siste liten finne et annet sted selv, noe som ødela store deler av turen. Våre venner fikk sine boliger som de hadde leid med en annen utleie tjeneste, mens vi ble stående uten. Dette blir altfor dårlig!

28. mai 2025

Hej,

Det er virkelig beklagelig å høre om opplevelsen du hadde med bestillingen av ferieboligen gjennom oss. Det er uakseptabelt at eieren ikke var klar over leieavtalen, og at du sto uten overnatting ved ankomst. Vi beklager dypt skuffelsen dette har forårsaket deg og dine følgesvenner. Vi vil gjerne undersøke nærmere hva som skjedde, så vennligst del bestillingsnummeret ditt med oss slik at vi kan håndtere problemet.

~Theo

Skuffende kundebehandling

Vi leide et feriehus i Ebeltoft der vi ble lovet prisavslag på 10% grunnet manglende nettilgang, problemer med vann på badet og mangel på parkering ved feriehuset. Flere uker etter sluttoppgjøret gir derimot DanCenter beskjed om at vi skylder dem penger, tilsvarende det avtalte prisavslaget. Dette begrunnes med manglende utvasking og rengjøring av en grill som vi ikke visste om. Det overrasker oss at DanCenter likevel ikke gir kompensasjon for feil og mangler, og at de istedenfor retter krav mot oss på det vi oppfatter som uriktig grunnlag. Vi får heller ikke svar av så DanCenter sentralt. Vi har leid feriehus av NovaSol flere ganger, og har aldri opplevd noe tilsvarende.
Hilsen Cecilie

27. mai 2025

Hei,

Takk for at du delte tilbakemeldingen din. Vi beklager virkelig å høre om problemene du opplevde under oppholdet ditt i Ebeltoft, og vi forstår din skuffelse over den nåværende situasjonen med rabatten og rengjøringsgebyret.

Vi har mottatt din nylige e-post, men dessverre fant vi ingen omtale av en tidligere avtalt rabatt på 10 % i våre registre. For å hjelpe oss med å undersøke dette nærmere, kan du vennligst videresende e-posten eller kommunikasjonen der rabatten ble tilbudt? Dette vil gjøre det mulig for oss å undersøke saken grundig og følge opp med DanCenter for å sikre at alt håndteres riktig.

Vi setter pris på din tålmodighet og håper å løse dette med deg så snart som mulig.

~Adam

Vanskelig å vite om det er gratis…

Vanskelig å vite om det er gratis avbestilling eller ikke. Eller om jeg må betale for forsikring.

14. mai 2025

Hej,

Vi beklager for forvirringen. Våre avbestillingsregler varierer avhengig av bestillingen. Vennligst sjekk detaljene i bestillingsvoucheret ditt. Forsikringsdetaljene finner du også i samme voucher. Alternativt kan du ringe kundeserviceteamet vårt for å få bedre informasjon. Hvis du har flere spørsmål, er vi her for å hjelpe deg.

Enkelt å finne hus

Enkelt å finne hus. Enkelt å se vilkår og gjennomføre booking

27. mars 2025

hei!

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du syntes det var enkelt å søke etter hus og navigere i vilkårene og bestillingsprosessen. Vi har som mål å gjøre alt så smidig og brukervennlig som mulig. Gi oss beskjed hvis det er noe annet vi kan gjøre for å hjelpe!

~Hanna

Fullstendig uakseptabel behandling – annullert hytteleie og manglende tilbakebetaling

Hytten vi hadde gledet oss til å leie i påsken ble plutselig og uventet annullert – noe som i seg selv er skuffende. Men det som virkelig provoserer, er hvor raskt de tok pengene våre sammenlignet med hvor tregt dere er med å betale dem tilbake.

Nå står vi både uten påskeferie og uten penger til å bestille noe annet. Det minste man kunne forvente i en slik situasjon er en unnskyldning, rask tilbakebetaling og en viss grad av kundeservice. I stedet har vi blitt møtt med total stillhet – ingen svar på mail, ingen hjelp, ingen forståelse.

Jeg er rett og slett rasende over hvordan dette er håndtert. Dette er ikke bare dårlig service – det er respektløst.
Oppdatering: Dansenter svarer: Vi har behandlet din anmodning om tilbagebetaling fra vores side. Det kan tage op til 7-14 hverdage, før beløbet afspejles på din konto.
Dette er penge som ble tatt øyeblikkelig fra min konto- i tillegg kommer påske så om jeg få pengene før sommerferie er jeg heldig! Jeg fraråde på det sterkeste å ha noe med Dansenter å gjøre.
Oppdatering 2: Det er nå 2 uker siden jeg betalte for ferien og jeg har ennå ikke fått pengene tilbake- vurderer poilitanmeldelse.
Oppdatering 3: Dancenter har svart og oppfordre meg til å være tålmodig!
"Vi setter stor pris på din tålmodighet og forståelse i denne tiden".
Jeg mener 2 uker med minkende tålmodighet og uten penger tilbake er en hån! Jeg presisere, det er Dancenter som annulerte bestillingen timevis etter bestilling og betaling. Jeg bestillt gjennom Holidu og visst ikke at det var Dansenter som skulle stjele mine penger.
Hva er så vanskelig- de tok mine penger og annulerte bestillingen- de har IBAN og kontonr. HVOR ER MINE PENGER?
Det er nå over to uker uten at pengene er på min konto. Jeg har fått beskjed at de pengene er sendt fra regnskapsavdeling- men hvor de har blitt sendt er et mysterium. Ikke til meg foreløpig i hvertfall.
Nå har jeg bevis for refusjon- uten at pengene har kommet in på kontoen. I tillegg er tilbakebetaling Kr. 6442- jeg betalte Kr 6728 og vil ha alle de pengene tilbake.
Nå er jeg fullstendig rasende! Det er nesten 3 uker siden annullering.
Den 9. april bestilte og betalte jeg for en feriebolig hos dere. Jeg mottok umiddelbart bekreftelse og veibeskrivelse. Allerede 10. april annullerte DE boligen, og jeg sendte umiddelbart mitt kontonummer og IBAN til Dancenter:
Jeg forventet naturligvis at refusjonen skulle skje umiddelbart slik at jeg kunne bestille en ny feriebolig. Istedenfor har jeg blitt møtt med en uendelig rekke av e-poster fra Dancenter– uten at pengene har kommet.
Den 25. april mottok jeg en e-post der dere påsto at pengene ble utbetalt "i onsdags" og at beløpet skulle være på min konto "i dag/mandag". Dette viste seg å være blank løgn. Det såkalte "beviset" de sendte, viser kun at en prosess er igangsatt – ikke at noen utbetaling faktisk er foretatt.
Samtidig har de på Facebook og Trustpilot kommet med falske forklaringer og beklagelser, som på ingen måte stemmer overens med virkeligheten.
Det er nå 28. april, og jeg har fremdeles ikke sett noe til mine penger.
Dette er uakseptabelt.
Jeg har kontaktet Danske Bank for en forklaring av «beviset».

10. april 2025

Hej,

Vi beklager virkelig den ulejlighed, denne situation har forårsaget dig. Bemærk venligst, at vi har delt beviset for refusionen med dig. Hvis du ikke har modtaget den, bedes du tjekke din e-mail, inklusive spam- eller junk-mappen. Hvis du stadig har spørgsmål eller har brug for yderligere afklaring, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe og vil gerne sikre, at dette bliver løst for dig hurtigst muligt.

~Xavier

Hjelpsomm personale

Hjelpsomm personale

3. april 2025

Hei,
Takk for tilbakemeldingen din om vårt hjelpsomme personale. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring. Vi er her for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha.

~Sam

hei!

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at bestillingen var enkel og grei.

Vi streber etter å gjøre bestillingsprosessen vår så enkel og praktisk som mulig, og det er flott å vite at vi har oppnådd det for deg.

Takk igjen for din tilbakemelding, og vi ser frem til å ønske deg velkommen til ditt opphold!

~Daniel

Lettvint å bestille

Lettvint å bestille

14. mars 2025

Hej,

Takk for at du valgte å bestille hos oss! Vi er glade for at bestillingsprosessen var enkel for deg. Hvis du trenger hjelp med noe annet, er vi her for å hjelpe deg. Ha en flott dag!

~Tim

Enkelt og greit å bestille feriehus

Enkelt og greit å bestille feriehus.
NB: Husk å ha HELE beløpet klart på 1 konto, umiddelbart etter bestilling er påbegynt...!

27. februar 2025

Svar fra Dancenter

Hei! Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du syntes det var enkelt og greit å bestille feriehus hos oss. Vi vil sørge for å fremheve denne viktige detaljen tydeligere på nettstedet vårt for å unngå potensielle problemer for fremtidige gjester. Takk igjen for at du valgte DanCenter, og vi ser frem til å ønske deg velkommen til ditt neste feriehus! ~Daniel

Fine ferieboliger på siden

God utvalg av ferieboliger til en rimelig pris. Informasjon på nettsiden gir god oversikt.... Helt greit!

27. januar 2025

Hei,

Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du likte utvalget av ferieboliger og at informasjonen på nettsiden vår var nyttig. Vi jobber hardt for å gi våre gjester en god opplevelse.

Hej,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at informasjonen var god og oversiktlig. Vi jobber hardt for å sikre at våre gjester har en enkel og problemfri opplevelse.

~Thomas

Savnet informasjon om avstand til…

Savnet informasjon om avstand til badested. Det står kun vann/sjø. Det betyr ikke nødvendigvis at man kan bade der.

24. januar 2025

hei!

Takk for at du deler tilbakemeldingen din med oss. Vi beklager den uklare avstanden til badeplassen.

Vi tar forslaget ditt med oss ​​og sørger for å gi mer detaljert og nøyaktig informasjon om svømmeplasser og deres tilgjengelighet i fremtiden.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre tjenestene våre.

~Xavier

Oversiktlig og enkelt

20. januar 2025

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at opplevelsen din med oss var oversiktlig og enkel. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester for å sikre at våre gjester har en flott opplevelse.

~Noah

Flott og intuitiv nettside med enkel…

Flott og intuitiv nettside med enkel bestilling, betaling og bekreftelse.

12. januar 2025

Hej,

Takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du fant nettsiden vår flott og intuitiv, og at bestilling, betaling og bekreftelse var enkelt for deg. Vi setter pris på din støtte og ser frem til å ønske deg velkommen igjen!

~Mark

Advarsel til både huseiere og leietakere – dårlig drevet selskap

Min erfaring med DanCenter som huseier har dessverre vært svært negativ. De har hatt store problemer med å avregne riktig med meg, og jeg har gang på gang måttet bruke tid og krefter på å få utbetalingene jeg har krav på.

Flere av mine gjester har også klaget over dårlig kundeservice fra det lokale kontoret, som har vært lite hjelpsomme når det har oppstått problemer. I tillegg har rengjøringen vært utilfredsstillende, noe som har ført til dårlige opplevelser for gjestene mine.

Jeg har nå valgt å bytte til et annet utleiebyrå, da DanCenter rett og slett ikke er til å stole på. Det er verdt å merke seg at de styrer kundeservice, markedsføring og support fra utlandet – blant annet med hovedkontor i India, hvor billig arbeidskraft ser ut til å være viktigere for dem enn fornøyde kunder.

Hvis du vurderer å leie gjennom DanCenter – eller leie ut hytta di via dem – anbefaler jeg sterkt at du sjekker andres erfaringer i Facebook-grupper eller andre fora først. Risikoen for en dårlig opplevelse er dessverre svært høy.

5. juli 2024

hei!

Takk for at du delte tilbakemeldingen din om opplevelsen din med DanCenter som feriehuseier. Vi beklager på det sterkeste for problemene du har støtt på, inkludert problemer med kontooppgjør, dårlig kundeservice fra det lokale kontoret og utilfredsstillende rengjøring.

Vi ønsker å undersøke disse sakene nærmere og gjøre nødvendige forbedringer. Kan du gi oss husnummeret ditt slik at vi kan se nærmere på de spesifikke problemene du har tatt opp?

Vi vil ta tilbakemeldingene dine på alvor og jobbe for å yte bedre tjenester til våre kunder.

Takk for at du tok deg tid, og vi håper å få muligheten til å tjene deg bedre i fremtiden.

~Noah

Helt håpløs kundeservice etter store…

Helt håpløs kundeservice etter store problemer ved hytta vi leide. De mener det er helt normalt at det er mus på soverommet, muggskader i gangen og maurtue i badstuen. Stedet vi leide var så skittent at vi kunne ikke være der. Da rengjøringspersonalet skulle komme kom de seg ikke inn da kontoret de skulle hente nøkkelen ved var stengt. Vi pakket sammen og dro da vi ikke hørte noe mer fra de, dette var ikke et sted man kunne oppholde seg. Styr unna!! De nekter å refundere mer enn rengjøringsgebyret

10. juli 2024

Hej

Vi beklager den oplevelse, du havde i den hytte, du lejede. Tilstedeværelsen af ​​mus, skimmelsvamp og myretuer i saunaen er ikke standarder, vi tolererer, og vi er dybt kede af, at du måtte udholde disse forhold.

Vi er også rystede over at høre, at kabinen var beskidt, og at rengøringspersonalet ikke kunne få adgang til ejendommen på grund af, at kontoret var lukket. Dette er ikke det serviceniveau, vi stræber efter at levere, og vi levede ikke op til vores egne standarder.

Med hensyn til din anmodning om refusion, beklager vi ulejligheden forårsaget af vores oprindelige tilbud om kun at refundere rengøringsgebyret. Vi vil gerne gennemgå din reservation og give en mere passende løsning. Kan du give os dit reservationsnummer, så vi kan undersøge dette nærmere?

Endnu en gang undskylder vi for den kedelige oplevelse, du har haft, og vi håber at få tingene til at rette op.

~Theo

Kommer aldri feriere igjennom Dan…

Kommer aldri feriere igjennom Dan Center igjen. Fornøyd under opphold på en nydelig hytte, men i etterkant har det blitt irritasjon. Får regning på utvask av andres møkk. Vi vasket og etterlot hytten helt ren. Dette vil ikke dan center godta. Angrer på at vi ikke tok bilder etter utvask, men vi reiste 06.30 på morgene og trodde ikke dette skulle bli en greie. Nå skal vi måtte betale dyr regning av andre menneskers slurv! ALDRI BESTILLE IGJEN!

12. juli 2024

Hej,

Vi beklager opplevelsen du har hatt med regningen for rengjøring. Vi forstår at det er skuffende å motta en regning for andres rot, spesielt når du har etterlatt hytten i ren stand. Vi ønsker å undersøke saken nærmere for deg. Kan du vennligst oppgi bookingnummeret ditt slik at vi kan hjelpe deg videre?

~Jeremy

Enkelt å bestille.

Enkelt å bestille.

6. november 2024

Hei,

Takk for din tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du fant det enkelt å bestille. Vi streber etter å gjøre kjøpsopplevelsen så smidig som mulig for våre kunder.

Bruk aldri DanCenter !

Bruk aldri DanCenter !! Huset var så skittent!! Snakket med det lokale kontoret som ville at vi skulle sende Mail til selskapet!! Vi trengte bare å få det rengjort!! Får ikke refusjonen som ble lovt! I stedet må vi betale for vann i badekar som ikke ble brukt!!! Måtte likevel betale!! Gjorde det for nå vil vi ikke ha noe mer med dem å gjøre!!! Styr unna DanCenter!!! Det verste selskapet vi har vært borti!!

10. august 2024

hei!

Takk for at du deler opplevelsen din med DanCenter. Vi beklager den uakseptable rensligheten av huset og skuffelsen forårsaket av vårt lokale kontors svar.

Vi forstår at du trengte umiddelbar løsning, ikke en byråkratisk prosess.

Når det gjelder de omstridte anklagene, tar vi bekymringene dine på alvor og vil gjerne undersøke dette videre for å sikre rettferdighet.

For å hjelpe deg bedre, kan du oppgi bestillingsnummeret ditt? Dette vil gjøre oss i stand til å finne reservasjonen din og løse problemene umiddelbart.

Tilbakemeldingen din er avgjørende for å hjelpe oss med å forbedre oss. Vi beklager at tjenesten vår ikke svarte til forventningene dine og setter pris på tålmodigheten din.

Vi er forpliktet til å gjøre ting riktig. Ved å oppgi bestillingsnummeret ditt kan vi undersøke renslighetsproblemene, gjennomgå de omstridte kostnadene og sikre at korrigerende tiltak blir iverksatt.

Takk for samarbeidet.

~Anton