Bestelling werd meteen de dag erna geleverd. Het product is heel smaakvol en zeer makkelijk te maken. Ik ontbijt hier elke dag mee. De eerste zak is er al bijna doorheen. Aanrader!
Chocolade oats. Ik heb verschillende eiwit oats geprobeerd van verschillende merken maar vind deze toch het lekkerst ik wissel hem zelf af met de appel kaneel van upfront (hier had ik nog een z... Vis mer
! Daily Upp maaltijdshake met de smaak vanille is een complete maaltijd voor je ontbijt of lunch. Na het drinken van de shake heb je echt een verzadigd gevoel en geen honger. De smaak vanille is lekk... Vis mer
Heerlijk romige shake met een geweldig contact met de verkopende partij (er gaat niets boven Groningen!) Ik kan echt een paar uur vooruit na de shake; erg belangrijk als je niet veel tijd hebt in de... Vis mer
Begin je dag goed met de belangrijkste maaltijd van de dag. Onze shakes geven je de energie die je nodig hebt en helpen je spijsvertering op gang te brengen. Het is de eenvoudige manier om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen en je dag met een lach te beginnen. Geen zorgen, we maken ontbijten alleen maar leuker, lekkerder & gezonder!
Mussenakkers , 9411NV, Beilen, Nederland
- info@dailyupp.com
- dailyupp.com
Top service
Top service! Heb daily upp besteld en gelijk de dag erna in huis. Ben er tevreden mee en het smaakt ook nog eens lekker!
Aanrader!
Heerlijk! Begin de ochtend met een shake en kan er uren op teren. Veel andere merken geprobeerd maar deze springt er met kop en schouders bovenuit.

Svar fra Dailyupp
Top product en super snel geleverd
Top product en super snel geleverd. Bedankt jongens!

Svar fra Dailyupp