Bestelling werd meteen de dag erna geleverd. Het product is heel smaakvol en zeer makkelijk te maken. Ik ontbijt hier elke dag mee. De eerste zak is er al bijna doorheen. Aanrader!

Chocolade oats. Ik heb verschillende eiwit oats geprobeerd van verschillende merken maar vind deze toch het lekkerst ik wissel hem zelf af met de appel kaneel van upfront (hier had ik nog een z... Vis mer

! Daily Upp maaltijdshake met de smaak vanille is een complete maaltijd voor je ontbijt of lunch. Na het drinken van de shake heb je echt een verzadigd gevoel en geen honger. De smaak vanille is lekk... Vis mer

Heerlijk romige shake met een geweldig contact met de verkopende partij (er gaat niets boven Groningen!) Ik kan echt een paar uur vooruit na de shake; erg belangrijk als je niet veel tijd hebt in de... Vis mer

1. Leverandør av matprodukter

Begin je dag goed met de belangrijkste maaltijd van de dag. Onze shakes geven je de energie die je nodig hebt en helpen je spijsvertering op gang te brengen. Het is de eenvoudige manier om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen en je dag met een lach te beginnen. Geen zorgen, we maken ontbijten alleen maar leuker, lekkerder & gezonder!

4,7

Enestående

Top product

Top product

17. januar 2025

Wat leuk om te horen! 🙌 Dankjewel! Groetjes Sanne😊

Complete maaltijd met heerlijke vanillesmaak

!
Daily Upp maaltijdshake met de smaak vanille is een complete maaltijd voor je ontbijt of lunch. Na het drinken van de shake heb je echt een verzadigd gevoel en geen honger. De smaak vanille is lekker en niet te zoet. De shake is snel gemaakt met de bijgeleverde Shakebeker. Zelf voegen wij extra water toe, dat maakt de shake dunner en sneller drinkbaar. Persoonlijke voorkeur.

19. desember 2024

Helemaal niet naar wens

Helemaal niet naar wens. Ik heb vaker een shake gedronken van dieet tot normaal maar dit is tot nu toe de minst lekkere die ik gehad heb. 1 beker van genomen en 1 slok, zag er al niet aantrekkelijk uit en smaakte niet lekker. helaas 2 zakken voor niks gekocht.

3. desember 2024

Hoi Charissa,

Bedankt voor je feedback! Wat jammer om te horen dat onze shake niet aan je verwachtingen voldeed qua smaak en structuur. We waarderen je eerlijkheid enorm en nemen je opmerkingen mee om onze producten verder te verbeteren.

We staan altijd open voor suggesties en blijven ons best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Hopelijk kunnen we je in de toekomst alsnog positief verrassen! 😊

Met vriendelijke groet,
Sanne
Daily Upp

Svar fra Dailyupp

Hi Ayhan, ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten en dat je een trouwe klant bent geworden van Daily Upp. Geniet ervan en tot snel ;) Groetjes Mo

Totaal niet mijn ding

Sorry voor mijn woordkeuze maar dit is echt ranzig en goor. Wat een droge smakeloze ervaring was dit. 2x keer een shake geprobeerd om het toch een kans te geven maar krijg het gewoonweg niet weggeslikt. Poeder lost niet geheel op waardoor de structuur korrelig/melig blijft na het shaken en qua smaak aardbei smaakt het nergens naar.

27. november 2024

Hey Jeffrey,

Met vriendelijke groet,
Sanne
Daily Upp

Blij met de protein oats

Gewoon blij met jullie producten. Lekker en gezond en houdt mij goed verzadigd 💯

18. november 2024

Hey Benjamin,

Bedankt voor je super mooie woorden. Dit geeft ons nog meer motivatie op de beste producten voor onze klanten te realiseren. Geweldig om te horen ✌🏻

Hopelijk tot snel 😃

Groetjes Sanne

Snel en makkelijk power ontbijt!

Ik sta vaak vroeg op en ontbijten wil er dan nog wel eens bij in schieten, met de Daily up shake weet ik zeker dat ik een goed begin van de dag maak! Heerlijk!

25. oktober 2024

Daily Upp Proteïne

Geweldig product en het smaakt heerlijk maar vooral een goed ontbijt vervanger in combinatie met vers fruit en magere yoghurt👌🏽🧋Op het werk ook meer energie👍🏽💪🏽Een aanrader ook qua prijs en het wordt snel bezorgd 🚚

14. oktober 2024

Hey Karel,

Super bedankt voor je mooie woorden over ons product.

Hopelijk tot snel !

Groetjes Sanne 😀

Gemak dient de mens

Keurig op tijd aangeleverd. Even wennen aan de smaak! Beetje kunstmatig.

2. oktober 2024

Hey Topper,

Dankjewel voor je waardevolle feedback!

Dit is iets wat we nog niet eerder hebben gehoord, maar we nemen het zeker mee om ons product verder te verbeteren in de toekomst. We hopen dat je verder net zo tevreden bent als onze vele andere klanten die hun dag energiek beginnen met de Daily Upp ontbijtshake 🔥

Hopelijk zien we je snel weer bij ons terug !

Groetjes Sanne 😀