Daan Tech Nederland Anmeldelser 164

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Order proces was prima. Levering was zelfs sneller dan eerder werd aangegeven. Product ziet er goed uit

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik ben heel tevreden over deze vaatwasser BOB. Voor 2 personen ideaal en zeker als je weinig inbouwruimte hebt. Heb 1 opmerking men zou iets meer aandacht kunnen besteden aan de afwerking van de zijp... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Te lange levertijd. Bij tijd en wijlen hele trage communicatie en klantonvriendelijk. Kapot geleverd, uiteindelijk wel betrekkelijk snel een nieuwe gekregen. Heb zelf ook een eigen bedrijf, had wat ge... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Om Daan Tech Nederland

Skrevet av virksomheten

Welcome !

Daan Tech, founded in 2016, is a French industrial company that designs, manufactures, and markets innovative electronic and household appliances with a bold vision: reinventing household appliances to meet the challenges of the 21st century.

Our flagship product is Bob, a standalone, compact, and fast mini dishwasher:

alt

Bob addresses two issues: on one hand, allowing individuals or couples to own a mini dishwasher suited to their needs; on the other hand, to meet the challenges of the circular economy with a device designed to last at least 10 years, without planned obsolescence and partially made from recycled plastic (65%).

Bob fits all your spaces ! 😍

👌 Super compact : only 34cm wide
💧 Only consumes 2.9L/express cycle
👍 Autonomous with its integrated tank
🇫🇷 Made in France
🛠 Easy to install without a water supply !
⏱4 to 5 washing programs
🌈34 color combinations

DISCOVER BOB !

But the innovation does not stop there, in 2023 Daan Tech launched the pre-orders of their upcoming product Joe the Fantastic. It is a multifunctional cooking appliance that offers a multitude of features in one device for an exceptional cooking experience.

Joe offers 5 different cooking modes :

>Steam oven
> Microwave oven
> Grill / toaster
> Convection oven
> Airfryer

Thanks to its various cooking modes, you can quickly prepare tasty and healthy dishes. Whether you want to use steam cooking to preserve your food's nutrients, air frying for crispy food, or gentle low-temperature cooking for tender meats, Joe will satisfy all your culinary cravings .

DISCOVER JOE

Daan Tech was created to design, manufacture and market a range of devices and services to meet the major challenges of the 21st century, with Bob the autonomous and eco-responsible mini dishwasher as its first product.

Since its creation, Daan Technologies has acquired in-depth know-how in mechanical design, plastics, electronic and software development, and the integration of finished products in its 2500m2 factory located in Vendée, France.

VISIT OUR WEBSITE

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vreselijke klantendienst

Ik probeer mijn herroepingsrecht momenteel te gebruiken om een bob mini vaatwasser te retourneren, maar de klantendienst werkt tegen. Ze bieden geen retourzending aan, laten je weten dat je binnen de 14 dagen moet terugsturen maar geven enkel een onvolledig adres, geven verwarrende instructies en eindigen met te zeggen dat ik "misschien een gedeeltelijke of volledige terugbetaling" zal ontvangen, zonder te willen zeggen waarvan dit afhangt.

UPDATE: We zijn een maand verder en ik heb nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Ze hebben mijn retourzending 4 weken geleden ontvangen en beloofden binnen 2 weken het geld terug te storten. Ik betwijfel of ik ooit mijn geld nog ga terugzien.

15. juli 2024

Hallo,

Bedankt voor uw opmerking.

U kunt uw product naar ons terugsturen op het aangegeven adres. Het is compleet en de bezorger zal onze fabriek vinden met dit adres.
Als je verduidelijking nodig hebt over de retourinstructies, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail. Vertaling kan soms verwarrend zijn.

Zoals aangegeven in onze algemene verkoopvoorwaarden, zijn de kosten van retourzendingen in geval van herroeping voor rekening van de klant.

Restituties kunnen geheel of gedeeltelijk zijn, afhankelijk van de staat van het product bij ontvangst in onze fabriek.

We blijven beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.
Wij danken u voor uw begrip,

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Slechte vaatwasser

Mijn vaatwasser werkte vanaf het begin al erg slecht ik moest steeds de stekker er drie keer in doen voordat ie het deed en na twee jaar tijdens het was programma deed ie ineens helemaal niks meer na vele malen proberen nog steeds niks kon ook geen telefoonnummer vinden van de technische dienst uiteindelijk maar weggegooid en een goedkopere Lidl gekocht die het wel goed doet kortom een grote teleurstelling voor zoveel geld

30. juli 2024

Hallo,

Bedankt voor uw opmerking.
Het spijt ons te horen over uw ervaring.

U kunt contact met ons opnemen per e-mail of per telefoon via de “Support” sectie van de Daan Tech website voor al uw vragen. Als je een probleem hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze dienst na verkoop om hulp te krijgen en te vermijden dat je zo lang moet doen over een product dat we gemakkelijk kunnen repareren.

Het spijt ons dat je je Bob hebt weggegooid.
We blijven beschikbaar voor elk verzoek.
Bedankt voor uw begrip,

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ik was heel erg blij om de bob te…

Ik was heel erg blij om de bob te bestellen mijn moeder had de bob en zij dat het goed was en mij enorm veel tijd zou schelen met de kleine en ik was er in het begin ook heel erg blij mee tot na de eerste maand toen merkte ik al op dat de bob kuren kreeg hij ging niet meer vanzelf open en het droogprogramma's deed het ook niet daarna telkens gaf hij aan de afvoervilter schoon te maken wat ik deed en hij blijft doen daarna was het de warmte schijf en daarna ging hij gewoon midden in programma's opnieuw opstarten en gisteren ging hij helemaal niet meer aan ik heb gebeld voor hulp maar ze spreken alleen Frans dus konden me niet goed te woord staan en moest een mail sturen wat lastig is in het engels ik weet me geen raadt meer en vind het jammer dat er zoveel Nederlandse klanten zijn en er geen goede hulp daar voor is en ik weet nu ook niet meer wat ik met mijn bob moet😢

20. juni 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top bedrijf met een topproduct

Ik heb een goede ervaring met Daan Tech. De vaatwasmachine was goed verpakt, hij werd geleverd binnen de afgesproken periode en het product functioneert top.

Het enige puntje van kritiek is dat de site iets gebruiksvriendelijker mag. Bij de bestelprocedure kwamen er soms Franse teksten uit het niets op het scherm.

20. mai 2024

Fijn apparaat

Fijne en duidelijke site
Netjes binnen tijd bestek verzonden maar ook ontvangen , een erg fijne vaatwasser met een fris en tof uiterlijk tevens groot genoeg voor mij en mijn 2 kinderen
Wat ik wel mis is een schenk kan voor het water reservoirtje / container ( deze zie je wel op de filmpjes )

6. mai 2024

Svar fra Daan Tech Nederland

Hallo. Bedankt dat u voor onze Bob hebt gekozen. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en het gebruik van Daan Tech producten :)

De decanteerflessen zijn te koop op onze website.

Bob is nu al onmisbaar

Bob is nu al onmisbaar.
Bij Daan Tech heb ik de Bob vaatwasser aangeschaft.
Aangezien ik in een huurwoning zit kon ik geen vaatwasser laten inbouwen.

Daarin biedt Bob uitkomst, het apparaat ziet er goed uit en werkt naar behoren.
Misschien wel mijn aankoop van het jaar!

6. mai 2024

Svar fra Daan Tech Nederland

Hallo! Bedankt dat u voor onze Bob hebt gekozen. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en het gebruik van Daan Tech producten :) Ons klantenserviceteam beantwoordt graag al uw vragen.

DPD送錯地址

DPD送錯地址,但是這不是daan的問題。還好收到的人很誠實,按門鈴叫我們去搬回家。
安裝的步驟相當容易,清洗狀況也很滿意。有在Instagram kaimuggle錄製Reel 紀錄開箱安裝過程,歡迎收看。

1. mai 2024

你好。對於您在送貨過程中遇到的不便,我們深感抱歉。不幸的是,我們並不總是對法國以外的送貨公司的決定負責。這種情況不正常,也不能代表我們的客戶支援。
請接受我們最誠摯的歉意。如有任何疑問,我們的客戶服務隨時為您服務。

Beter dan verwacht

Levertijd was sneller dan de inschatting, vaatwasser wast geweldig en er past zelfs meer in dan verwacht! Energieverbruik is redelijk laag en het waterverbruik al helemaal. Voor iemand die op zichzelf woont is dit ideaal in plaats van een grote vaatwasser. Tot nu toe nog helemaal geen problemen gehad.

24. april 2024

Svar fra Daan Tech Nederland

Hallo. Bedankt voor de review. We waren Bob aan het creëren, denkend aan jou en je comfort!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bad experience

Received the device 3 weeks after placing the order even though on the website it was stated that the delivery would take place within 7 days.
Finally received the product, water leaked during the shipment, There is a scratch on the door, the machine leaks all the detergent out, for 500 euros? The company doesn't answer back anymore. Total fail.
Update: contacted as suggested and 6 days later still no reply. I will open a dispute.

10. april 2024

Hello,

Thank you for your comment.
We apologise for the inconvenience.

Our delivery times have been extended and we apologise for any inconvenience caused.

All our Bobs are tested before being dispatched. It is therefore possible that a little water, remaining in the pipes, may be spilt during transport.

If you have a problem with the operation of your Bob or if it has been damaged in transit, please do not hesitate to contact our after-sales service at sav@daan.tech.
You will receive an e-mail confirming that your request has been processed. Please check your spam folder if you do not receive any returns.

We remain available for any questions.
Thank you for your understanding,

The Daan Tech team

Fijne klantenservice

Snelle klantenservice die met een goede oplossing kwam voor het probleem. Vervangend onderdeel was vervolgens super snel in huis.
Verder lijkt alles kwalitatief en er is super veel info beschikbaar over het product inclusief hoe je dingen repareert.
Duurzaamheid zit hem vooral in het product en niet in de verpakking. Verpakking bevat veel plastic.

18. mars 2024

Svar fra Daan Tech Nederland

Hallo! Bedankt voor het kiezen van onze Bob. We zijn erg blij om te weten dat je tevreden bent met de kwaliteit en het gebruik van Daan Tech producten :) Onze klantenservice beantwoordt graag al je vragen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Simpel in te stellen product

Simpel in te stellen product. Duidelijke instructies. Op tijd geleverd. Komt met de mogelijkheid om vanuit de interface direct navulling te bestellen, onverwacht handig. Leuke monotoon deuntjes. Mooi design.

29. februar 2024

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heldere informatie op de website

Heldere informatie op de website. We zijn blij met hoe Bob gemaakt is en dat we hem zelf kunnen repareren als dat nodig zou zijn. Hij is een charmante toevoeging aan onze keuken.
Hij doet de afwas prima. De cassette met afwasmiddel is super-makkelijk.

13. februar 2024

Aanrader!

Super! De levering was supersnel, ook naar het buitenland (Nederland). Bob voldoet helemaal aan de verwachtingen, het installeren was eenvoudig, in een avondje gebeurd, zonder problemen! Hij maakt ons dagelijks leven in de keuken zo veel gemakkelijker, echt een aanrader!

21. februar 2024

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtig leuk klein apparaat.

Prachtig apparaat op je aanrechtblad. Naast het espressoapparaat is het niet zoveel groter wat betreft de diepte en hoogte. Daarnaast is het `duikbootachtige` uiterlijk best grappig. Het systeem met een cassette voor 30 wasbeurten is uniek. Geen wasmiddel en zout apart toevoegen maar gewoon een cassette voor 30 wasbeurten. Wel moet gezegd worden dat het alleen geschikt is voor huishoudens zonder kinderen. Nou ok 1 kind maar dan wel de pannen met de handwas. Kortom, goed hulpmiddel voor de vaat. Natuurlijk altijd wat handmatig als grote pannen zelf schoonmaken.

10. februar 2024

Svar fra Daan Tech Nederland

Hallo, bedankt voor het kiezen van onze Bob. We zijn erg blij om te weten dat je tevreden bent met de kwaliteit en het gebruik van Daan Tech producten :) Onze klantenservice beantwoordt graag al je vragen.

Geweldig gedaan. Bedankt.

Netjes op tijd geleverd. Goed verpakt. Apparaat voldoet boven verwachting.

26. januar 2024

Svar fra Daan Tech Nederland

Hallo, bedankt voor het kiezen van onze Bob. Welkom bij de Daan Tech familie! :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vaatwasser voldoet aan de verwachtingen

Snel en goed geleverd.
Vaatwasser voldoet aan de verwachtingen en beschrijving!! Blij mee!

2. februar 2024

Svar fra Daan Tech Nederland

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv