Daan Anmeldelser 419

TrustScore 5 av 5

4,9

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Daan is een ontzettend fijn detacheringsbureau om mee samen te werken. Ze zijn altijd goed bereikbaar, luisteren naar je wensen en denken actief mee bij het vinden van een passende opdracht. Mi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanaf het 1ste moment een leuke klik met Amber en Josephine😄. En nu werkzaam in een leuke instelling dankzij deze 2 topvrouwen. Hopelijk kan ik nog lang voor Daan blijven werken

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het eerste gesprek was warm en vriendelijk. Mandy van Daan Rotterdam nam alle tijd om elkaar te leren kennen om vervolgens een geschikte opdracht voor mij te vinden. Dat is helemaal gelukt! Ik... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele fijne ervaring met Daan Groningen! Ik werk er nu al zo’n half jaar en ben heel snel aan een leuke passende opdracht gekomen die zij voor mij hebben gevonden. Fijn contact via Robin die makkelijk... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bemanning

Skrevet av virksomheten

Wie is Daan? Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.

Kontaktopplysninger

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Amber heeft ervoor gezorgd dat ik in…

Amber heeft ervoor gezorgd dat ik in een korte periode een opdracht heb gekregen bij een zorginstelling wat ervoor heeft gezorgd dat ik weer enorm uitkijk om de goede zorgen die ik de organisaties en zorgvragers te bieden heb weer kan uitvoeren.

Svar fra Daan

Wat een mooie review, dankjewel! 🧡
Super om te horen dat Amber je zo snel aan een passende opdracht heeft geholpen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gisteren had ik een gesprek bij Daan

Gisteren had ik een gesprek bij Daan.
Werd goed ontvangen, voelde mij welkom.
Er wordt eerlijk met mij gecommuniceerd
Jammer genoeg kan ik er niet bij blijven werken.
Nochtans dat ben ik goed geholpen.
Zeker goed advies gekregen over verdere sollicitaties.

Svar fra Daan

Wat fijn om te horen dat je je welkom voelde en goed bent geholpen! 🧡
Jammer dat het niet tot een samenwerking is gekomen, maar we wensen je heel veel succes met je verdere sollicitaties.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik voel me welkom en comfortabel

Ik voel me welkom en comfortabel. Het contact met mijn huidige contactpersoon zorgt ervoor dat ik met plezier naar mijn werkplek ga. Hierdoor kom ik ook met een fijn gevoel thuis bij mijn kinderen.

Ik heb voor meerdere bureaus gewerkt als zzp’er en uitzendkracht. Via mijn zus heb ik Daan leren kennen. Mijn eerste contactpersoon via Daan was echt een topper. Hij stond altijd voor je klaar, wilde weten hoe het met je ging en als hij je ergens mee kon helpen, stond hij direct voor je klaar.

Toen hij wegging, heeft hij mij gekoppeld aan een rustige, relaxte en ontzettend lieve en beleefde vrouw. Zij staat altijd klaar voor haar mensen, houdt continu contact en bij haar kun je altijd terecht met vragen of zorgen.

Dankzij deze persoonlijke aandacht en betrokkenheid voel ik mij gewaardeerd en op mijn gemak. Dat maakt voor mij echt het verschil.

Svar fra Daan

Dit soort berichten maken onze dag… 🧡
Wat mooi om te lezen dat je je zo welkom en op je gemak voelt, en dat het werk je zelfs thuis nog een fijn gevoel geeft. Daar doen we het voor! Super om te horen dat je zo’n goede klik hebt gehad met je contactpersonen en dat die persoonlijke aandacht echt het verschil maakt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik werk nu ongeveer 1,5 jaar bij Daan…

Ik werk nu ongeveer 1,5 jaar bij Daan als Leerkracht. Ik heb mijn tijd als heel prettige ervaren en ik vind het heel fijn dat er meegedacht wordt naar wat het beste past bij mij. Mijn contactpersoon Susan is ook heel behulpzaam en professioneel. Ik kan altijd bij haar terecht!

Svar fra Daan

Wat een fijne woorden, dankjewel!
Super om te horen dat je al 1,5 jaar zo prettig bij ons werkt en dat er echt wordt meegedacht in wat bij jou past. En mooi dat Susan daar zo’n fijne rol in speelt!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne contactpersoon en fijne samenwerking

Ik wordt altijd goed geholpen door mijn contactpersoon en als ze er niet is dan door haar vervanger. Mijn contactpersoon is altijd vriendelijk en behulpzaam. Denkt en kijkt altijd mee met mij.

23. april 2026

Svar fra Daan

Wat fijn om te horen, dankjewel! 🧡
Mooi dat je altijd goed wordt geholpen, ook als je contactpersoon er even niet is. Dat meedenken en die betrokkenheid, daar doen we het voor!

Positieve samenwerking

Wij werken inmiddels al enkele jaren samen met Bart van detacheringsbureau Daan en ervaren deze samenwerking als zeer prettig en waardevol. Bart is altijd goed bereikbaar en denkt actief mee wanneer wij een vraagstuk of opdracht hebben. Zijn betrokkenheid en oplossingsgerichte houding maken dat wij snel kunnen schakelen en vertrouwen hebben in het proces.
Daarnaast kenmerkt Bart zich door zijn vriendelijke en professionele manier van communiceren. Hij is betrouwbaar, deskundig en weet precies wat er nodig is om tot een goed resultaat te komen. Zijn inzet en toewijding maken hem tot een zeer prettige samenwerkingspartner.
Wij zijn dus zeer tevreden over de samenwerking en hopen deze nog lange tijd te kunnen voortzetten.

23. april 2026

Svar fra Daan

Wat een mooie woorden, dankjewel! 🧡

Geweldig om te horen dat de samenwerking al zo lang zo prettig en waardevol is. Bart gaat hier zeker van glimlachen! Mooi dat zijn betrokkenheid, snelle schakelen en manier van communiceren zo worden gewaardeerd.

Wij kijken er ook naar uit om deze samenwerking nog lang voort te zetten. Op naar nog veel mooie resultaten samen!

Een prima start!

Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met DAAN en dan in het bijzonder met Robin. Al tijdens de contacten voorafgaand aan ons gesprek vandaag, werd ik vriendelijk, professioneel en op een warme manier te woord gestaan. Ik heb oprecht de indruk gekregen dat Robin haar best zal doen iets passends en niet zomaar iets voor mij te zoeken. Ik heb er alle vertrouwen voor n dat ze begrijpt waarnaar ik op zoek ben en vooral ook waarnaar niet😉. Robin heeft een zeer prettige persoonlijkheid.

22. april 2026

Svar fra Daan

Wat een eerste indruk, dankjewel daarvoor! 🧡
Super om te horen dat je je vanaf het eerste contact al zo prettig en welkom voelde.

Fijne samenwerking en korte lijnen

Fijne samenwerking en korte lijnen
Wij werken samen met Bureau Daan voor de inzet van uitzendkrachten in de zorg en zijn hier erg tevreden over. De lijnen zijn kort, de communicatie is duidelijk en er wordt snel geschakeld. In het bijzonder het contact met Ruben ervaren wij als prettig: betrokken, goed bereikbaar en meedenkend.
De samenwerking verloopt soepel en voelt echt als samenwerken in plaats van alleen leveren. Wij zijn hier dan ook heel blij mee en bevelen Bureau Daan zeker aan.

22. april 2026

Svar fra Daan

Hier worden we blij van, dankjewel! 🧡
Super om te horen dat de samenwerking zo soepel verloopt en dat het echt als samenwerken voelt, precies zoals we het bedoelen. Mooi dat de korte lijnen, duidelijke communicatie en het snelle schakelen zo worden gewaardeerd.

Super blij met Daan!

Super blij met Daan!

Svar fra Daan

Kijk, dit willen we horen! 🧡
Op naar nog meer werkplezier samen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Positieve ervaring met DAAN!

Ik heb een zeer positieve ervaring met DAAN. Het bedrijf straalt professionaliteit en betrokkenheid uit, en de communicatie verloopt altijd helder en prettig. Ze denken echt met je mee en zorgen voor oplossingen die passen bij de situatie. Een fijne organisatie!

Svar fra Daan

Wauw, dit soort woorden maken onze dag!
Dank je wel voor het vertrouwen, we blijven graag met je meedenken en bouwen samen verder!

Fijne detachering bureau/bedrijf

Hele goede ervaring en samenwerking met Daan. Doen hard hun best om een leuke passende baan te vinden. En inmiddels na nog maar kort bij Daan te zijn, een baan! Super. Mijn contactpersoon is een aardige, enthousiaste dame en ook erg behulpzaam, persoonlijke aandacht/regelmatig heb je even een contactmoment en/of kun je altijd bij ze terecht voor vragen, hulp etc en ook de andere medewerkers goede ervaring mee.

Svar fra Daan

Kijk, dit is precies waar we het voor doen! 🧡
Zo fijn dat je de persoonlijke aandacht en samenwerking zo ervaart.

Fijn contact met Laura

Ik had een erg fijn gesprek met Laura van Daan Recruitment Amsterdam. Vanaf het begin heeft ze helder gecommuniceerd. Elke keer een fijn gesprek gehad en ze heeft elke keer contact gezocht bij een nieuwe mogelijke baan optie. Dankjewel Laura!

6. mars 2026

Svar fra Daan

Wat fijn om te horen, dank je wel! 🧡
Mooi dat je het contact met Laura zo prettig hebt ervaren. We gaan ons best doen om die passende baan voor je te vinden!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb een zeer fijne ervaring met Daan…

Ik heb een zeer fijne ervaring met Daan en mijn contactpersoon Donna. Vanaf het eerste sollicitatiegesprek was er meteen een goed en prettig contact. Donna is erg behulpzaam en denkt echt met je mee. Ze heeft een sterk inlevingsvermogen en begrijpt goed wat je zoekt en nodig hebt. Dankzij haar persoonlijke aanpak voelde het hele proces vertrouwd en professioneel. Zeker een aanrader!

18. november 2025

Svar fra Daan

Wat fijn om te lezen, dank je wel! 🧡
Mooi dat je het contact met Donna zo prettig hebt ervaren en dat alles goed bij je past.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring…

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met uitzendbureau Daan. Nadat het bij een ander uitzendbureau niet goed was verlopen, ben ik hier heel prettig opgevangen.

Chris van Daan heeft mij vanaf het eerste moment goed behandeld. Ik had een heel fijn gesprek met hem en voelde me direct welkom en serieus genomen. Dat gaf mij meteen vertrouwen.

Ik ben erg blij dat ik via Daan in dienst ben gekomen en kijk uit naar een fijne samenwerking. Zeker een aanrader!

20. april 2026

Svar fra Daan

Wat fijn dat je bij ons zo goed bent opgevangen, dank je wel voor je mooie woorden! 🧡
Mooi dat je je direct welkom voelde en dat het contact met Chris zo goed is bevallen. Op naar een fijne samenwerking!

Empathisch en vriendelijk personeel

Bij Daan heb ik ervaren dat er oprecht naar je geluisterd wordt. De mensen zijn empathisch en vriendelijk, iets wat voor mij bij een werkgever helaas niet altijd vanzelfsprekend is.

20. april 2026

Wat mooi om te horen, dank je wel! 🧡
Fijn dat je je gehoord voelt en het contact zo ervaart. Daar hechten we veel waarde aan!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Contact Laura

Mijn persoonlijke ervaring met mijn laatste contact persoon was positief.
Laura Rotkowska heeft zich naar mijn ervaring ingezet om mij duidelijkheid en antwoorden op mijn vragen te geven. Hoewel onze padden kort gekruist zijn. Zij was recentelijk begonnen en ons eerste gesprek was om mijn aanstaande vertrek te bevestigen ( ik heb een andere mooie kans aangeboden gekregen). Dus voor haar heel wat uit te zoeken. Dit heeft zij keurig en professioneel gedaan. Wat ik knap vond gezien zij mijn 4de contract persoon was in 2 maanden tijd. Dus heel wat ruis op de lijn.

31. mars 2026

Svar fra Daan

Dank je wel voor je eerlijke en mooie woorden! 🧡
Fijn dat Laura je in korte tijd zo goed heeft kunnen helpen en duidelijkheid heeft gegeven, ondanks alles wat speelde. We wensen je heel veel succes met je nieuwe kans!

Positieve ervaring met Daan

Graag wil ik mijn zeer positieve ervaring delen over mijn gesprek met Robin en Daan.

Vanaf het eerste moment voelde het contact open, respectvol en professioneel. Alles werd op een duidelijke en rustige manier uitgelegd, waardoor ik meteen een goed overzicht kreeg en me op mijn gemak voelde. Er was ruimte voor mijn vragen, en er werd echt geluisterd naar mijn situatie.

Wat voor mij vooral belangrijk was, is dat het gesprek mij een gevoel van vertrouwen gaf. Ik had het idee dat er serieus werd meegedacht en dat er oprechte betrokkenheid was. Daarnaast kreeg ik ook weer een gevoel van perspectief voor de toekomst, iets wat voor mij op dit moment erg waardevol is.

9. april 2026

Svar fra Daan

Wat fijn om te horen, dank je wel voor het delen!
Mooi dat je je zo op je gemak voelde en dat het gesprek je weer vertrouwen en perspectief heeft gegeven. Daar doen we het voor!

Ik werk samen met Laura

Ik werk samen met Laura, ze werkt heel efficiënt en goed bereikbaar voor alle noodgevallen. Een fijne medewerkster hier zou ik er 10 van willen!

18. april 2026

Svar fra Daan

Wat een mooie complimenten, dank je wel! 🧡
Fijn dat je de samenwerking met Laura zo prettig ervaart. We geven het zeker aan haar door!

Professioneel en menselijk

Ik werk al ruim een half jaar voor Daan in de zorg.
Voorheen als manager. Nu tijdelijk uitvoerend.
Altijd positieve ervaringen gehad

Mijn contactpersoon in Amsterdam, Donna Kleene, combineert professionaliteit met menselijkheid door onder andere mee te denken en snel te handelen.
Hierdoor is de samenwerking altijd vlot, prettig en effectief.

Daan is absoluut aan te raden als je graag wilt werken en flexibel wilt blijven.

17. april 2026

Wat mooi om te horen, dank je wel! 🧡
Fijn dat je de samenwerking zo prettig ervaart en dat Donna daarin het verschil maakt. Op naar nog meer mooie momenten samen!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv